Сметките на Радев: Недоволните повече от протестиращите

Можем да се справим с чумата с общи усилия
31 юли 2019 16:37,
57
Сметките на Радев: Недоволните повече от протестиращите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За мен е изключително важно в настоящия момент държавата да демонстрира своята отговорност и способност да се справи с африканската чума по свинете, защото тя засяга не само бранша, но и всички българи. Това каза президентът Румен Радев на откриването на среща с представители на държавните институции във връзка с кризата с африканската чума по свинете, предава "Фокус".

Още по темата

По думите на президента, кризата с чумата е само част от общата кризисна ситуация в страната ,свързана и с пробива в НАП, засегнал пет милиона български граждани, и с "неизгодните в правно и финансово отношение договори за F-16", както и с набиращите все сила протести срещу единствената номинация за нов главен прокурор в лицето на Иван Гешев.

"Всички знаем, че в България недоволните са много повече от протестиращите", каза още президентът.

Радев допълни, че тази криза засяга хилядите българи, които разчитат на домашните животни за прехраната си.

"Дълбоко съм убеден, че можем да се справим с обединените усилия на всички институции, на местната власт, на бизнеса, на браншовите организации и на всички български граждани, за които е необходима отворена и мотивирана информационна кампания", завърши президентът Румен Радев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Еретика преди 4 години
Всички плюете Радев. Е хубаво а защо забравяте че и Бат ви Бойко е бил комуняма далеч преди Радев а Бойко напусна пожарната за да остане член на БКП.Е не е Плюнката като комсомолския секретар Росен Плевнелиев който като разбра Бойко реши друг да предложи за президент чак тогава почна лекичко да критикува.А преди беше мазен пред Бойко.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента ви казва истината право в очите.Нищо в тази държава не е наред.Инвестиции само в главата на Боко.Най ниски са в Европа.Магистрали има ли такива в Европа.Трагични пътища и най скапания железен път.8самолета морално остаряла.Кой купува Ф16 освен нас .
35
4
 
5
 
! Отговори
Руми Радев за смях.. преди 4 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 45А дали щяха да го приемат в Долна Митрополия, ако не беше партиен член (1984г.- 1990 г.)? Отказва се от членството си (но не и от Партията), за да замине за Щатите, и то отново по заръка на Партията.
33
6
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Интересно - как този равноотдалечен президент нито веднъж не е изказал мнение различно от становището на БСП...
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хм! 32 Освем да мърмори , гледа и през прозореца с нетърпение да свърши работното време.
31
4
 
10
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
И президента в борбата срещу чумата по свинете.Браво! Има надежда.
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 41,42: Откъде ти идват тия г'лупости. ген Радев е учил в САЩ. Мислиш ли че так пускат във военните си училища всеки, който поиска. Много плоска опорна точка.А за чумата: Амо на българина му ликвидират и прасенцето, какво му остава? Не е на добре.
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава, изнасилена от Мафията.
28
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румене, Румене, такава радост е Боко да ни е Премиер. Само като си отворя очите сутрин и се сещам веднага, че ГЕРБ и Боко ни управляват и се радвам ли радвам. А пък като отида да си плащам тока и парното и такава радост ме обзема, че през цялото време плача от умиление. И такива едни хубави мисли ми минават през главата.... Ама не са за споделяне.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз това знам, че Израел иска да си продава Ф-16, които има, защото си купува Ф-35, Гърция също вече е поръчала десет Ф-35
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 29 По-голяма глупотевина не бях чувал. Научил си една дума и я жвакаш из устата си като крив суджук. А едно време какъв примерен отечественофронтовец беше!
25
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой съсипа руските самолети и сега нямаме пари да ги ремонтираме дори или да ги боядисаме. Туй дето го построихме не можете го боядисате, а колко милиарда заровихте в заводи дето после никой не може ги боядиса.
24
10
 
15
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Тоя, освен да мърмори като червена бабичка, нещо полезно предлага ли, или ще си останем само с дудненето?
23
11
 
15
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
Мрънльо.
22
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не е казал, че Ф-16 са без качества, плюс това ще са дълбоко модернизирани, което е плюс, но просто ще ни излязат златни. Плюс това идва смяна на поколенията в авиацията - поколение 5+ сменя поколението 4+. В края на краищата от старо ново не става и след десетина години ние ще се окажем с морално остарели изтребители с далеч по-малки възможности от новото поколение
21
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Радев не разбира от авиация, кой да разбира в Бг? Все големи "разбирачи" го пюят, но рейтингът му си остава най-висок
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този не знае ли, че прасетата пътуват в цял свят, ние ще се справим, а братска Германия ще се справи ли ? Хората са казали орташката работа и прасетата болни от свинска чyма не я ядат, защото води до гибел на самите прасета.
19
7
 
9
 
! Отговори
Мен преди 4 години
И според мен самолетите са скъпи но ние сме си колония и нямаме право на избор защо разиграват тоя цирк с конкурс не знам поне цената да бяха свалили а иначе самолетите са си най масово ползвани предполагам и най добрите. А относно свинската чума при бай Тодор прасетата бяха повече а я нямаше. Маи тогава имаше държава и държавна политика.
18
9
 
16
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Отново негативни изказвания без предложения и въобще лишени от смисъл!