Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт

Щетите в противен случай щели да са по-големи
Обновена: 11 юли 2020 23:00 | 11 юли 2020 22:53, Камелия Цветанова
154
Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстоят ужасни месеци и години, предупреди във видео обръщение в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

"Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Никой не спазва мерките. Защо тогава въвеждаме ограничения? Доходите ще намаляват. Трябва да се търси широк консенсус. С какво подразнихме ние? С това, че поставихме България, където й е мястото?", коментира той ситуацията в момента.

"Предстоят ужасни месеци и години за икономиката. Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях. Използването на език на омразата няма да доведе до нищо добро за държавата", каза още министър-председателят.

"Това ли е демокрацията? Ние само сме градили. Двойно повече магистрали сме изградили от Тодор Живков. За това ли да подадем оставка? С пандемията се справихме най-добре от всички в Европа. Нищо не ни задържа в управлението освен опасността, че ще се счупи държавата", коментира Борисов.

Премиерът призова протестиращите да се пазят и да не проливат кръв

„Има и ранени полицаи, петима са вече, а те пазеха всъщност едно псевдо етническо напрежение. Страх ме е за полицаите, моята глава е дебела, но тези момчета и момичета са там за една заплата“, посочи Борисов.

„Оставаме да управляваме, защото щетите сега ще са много по- големи, защото светът влиза в най-голямата финансова криза и както и да се говори за Брюксел, те самите са много зле и първо трябва да мислят за себе си“, отбеляза той.

Борисов увери, че няма да призове своите избиратели да постъпят като тези на Румен Радев.

„Аз съм демократ и знам, че управлението става през избори“, отсече премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това да си партиец е някакво психично заболяване. За мен няма значение кой е на власт и коя партия. Мен ме интересува как се управлява държавата и какъв е жизнения стандарт и има ли малък и среден бизнес. Ако ще най-червените или най-сините да са. Що народа живее добре останалото няма никакво значение.
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Локи 1168В Герб има само и единствено неграмотни. Оставка, ***!Грешиш, неграмотността е в цялото българско общество без почти никакви изключения!
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В БГ е точно като едно време даже и по-зле. Само дето всичко е по-шарено, има повече стоки и хората си мислят, че живота е по-добър. Обаче нещата не са така. Няколко близки на управляващите мутри продължават да управляват големи компании и да източват милиарди, други потъват надолу по веригата в администрацията и най различни държавни и частни предприятия. Никой не говори за престъпното минало на управляващите, за свързаните фирми, за ниското им образование... защото ще бъде смачкан!
7
 
12
 
! Отговори
ДЕБЕЛОГЛАВ преди 3 години
ТУЛУПА ДА ИЗЧЕЗВА С 200
7
 
13
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
Знаеш, че ти "предстоят ужасни месеци и години" в ЦСЗ! Ариведерчи, ***!
6
 
14
 
! Отговори
Локи преди 3 години
В Герб има само и единствено неграмотни. Оставка, ***!
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е предстоят ужасни месеци и години за ВАС. ОСТАВКА!
5
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Тиквата го е страх от предсрочни избори точно в момента защото ще загуби на 100% .Разчита на ***.тото и слабопаметно Българско население ,че след година ще забрави за всичко.Но по интересно е ако протестите се задълбочат ,дали ще поиска оставката на Гешев в опит да успокои народа .Доказвал е много пъти ,че може да жертва и най -близките си само и само да си запази властта !
5
 
17
 
! Отговори
*/* преди 3 години
Малка извадка на положението в България е случаят "Росенец".Такова нагло и безпрдонно отношение към зявен и одобрен от общината митинг,не можех да си представя.За хората със шапки доведени с автобуси и бранени от БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ и едни обикновени българи със знамена и песни(заменени по-късно от псувни),обиждани бити,мачкани.Това е нашата родина и ако има виновни ,това сме ние ,че дълги години бяхме "политически коректни",с вменена гордост от" извънземния"етнически модел и други простотии.
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента "Демокрация" означава власт на платените ***, подкрепени от турци и патриоти на 15%. До какво води? Изключително затлъстяване на определени хора, масова корупция в администрацията, бедност, злоупотреби и т.н.
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроДоТо.В грешка си драги. 89-та народа си харесваше социализма и се чувстваше прекрасно с него като прасе в кална локва. Комунистите на високи постове го премахнаха за да заграбят народното богатство и да станат олигарси. С тая цел създадоха и СДС за да променят съзнанието на хората. И докато скачахме по площадите "кой не скача е червен" те станаха милиардери.
6
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Всички бандити засегнати от властта е нормално да я мразят.Ама не съм очаквал да са толкова много бре, то те нямат чет и немат брой................
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1160 Това вашата манипулирана Демокрация ли е. Гарантирам ти, че всеки един този път ще гласува, НО НЕ ЗА ТОЗИ НАГЛЕЦ. Простотията им няма край
5
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Борисов е Прав да се Страхува че Държавата ще се *счупи* - Падне ли от Власт ще има ЛОВ на Вещици - Всички Политици ще отидат в Затвора - Той се притеснява за Себе си .
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрацията е управление избрано от МНОЗИНСТВОТО от гражданите а не от най-силно КРЕЩЯЩАТА част от гражданите. И да падне правителството на следващите избори пак Бойко ще изберем - ние мълчаливото и демократично МНОЗИНСТВО. Както вече многократно се случи. Руския сценарий няма да мине.
6
 
15
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Истината е друга - Преди да *изберем* ГЕРБ като Почетна Партия на Власт , Стандарта на Живот в България беше По-висок .
6
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ако стане някакво чудо и гербомутрите продължат "Да беснеят над бащино ми огнище",то наистина ще преживеем ужасни месеци и години.Момента е сходен с тоя през 1989-та.Тогава на всички беше додеяла системата на "развиващия се социализъм"..Макар че по никакъв начин не можем категорично да я обявим за "престъпна" или неудачна!..Но това е друга тема.Сега,юли-август 2020 сме изправени пред подобен проблем:-Ще продължим ли да търпим една фашизирана еднолична Мутренска диктатура,или ще станем европ
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицемерна мутро, кажи колко народ си затрил преди да се правиш на "спасител". Кажи къде беше 90'те, и как тази история изчезна, какво правеше след това долна противна и *** мутро? Цялото правителство заедно с мутрите които прикривате трябва да си платите за това което сте причинили!
5
 
15
 
! Отговори
Анархист преди 3 години
Така е, предстоят ужасни месеци и години за ГЕРБ.Вие ще продължите да грабите и ще бъдете позорно изгонени Вие и вашите ***
10
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Сегашните протестиращи се отглеждет и подготвят по същия начин както хъшовете на Вазов.За да създадат революционна ситуация Руснака им пробутва по малко боб и шльокавица а те реват ли реват по улиците на Букурещ и Браила Да живеи българияяяяя ама с цяло гърло,че да има още боб ииии.............