Веселин Марешки: Аз съм в същата позиция като Алексей Навални

Аз съм политик, който е атакуван заради политическите си виждания, заяви той
14 фев 2021 18:37, Нели Христова
122
Веселин Марешки: Аз съм в същата позиция като Алексей Навални
Снимка: БГНЕС

Веселин Марешки и Валери Симеонов решиха да се състезават заедно в коалиция на предстоящите избори. Как патриотичният вот ще бъде спечелен от всички формации, които в момента са на терена?

„С Валери Симеонов много дълго коментирахме тази тема. И аз се дърпах заради скандалите покрай Красимир Каракачанов около паспортите, с харчовете за самолети, с арестуваните му министри. Дърпах се да вземем в коалицията Каракачанов, а Валери Симеонов до последно държеше и настояваше той да бъде заедно с нас”. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред NOVA.

Той имал съмнение доколко обединение с Каракачанов би било полезно за коалицията заради корупционни скандали, свързани с ВМРО.

„Валери Симеонов казваше - по-добре да сме повече и настояваше до последно. Когато Каракачанов сам се отписа от коалицията, мигновено направихме това, за което говорим над година”, допълни Марешки.

Той коментира и поисканата преди време от него оставка на Симеонов. „Така е, и какво от това. Всеки си прави грешки, ние не сме някаква диктатура. Когато се направи грешка, ние критикуваме”, аргументира се лидерът на ВОЛЯ.

По думите на Марешки, заедно с Валери Симеонов, са загърбили егото си и са направили коалиция, за да дадат шанс на хората да гласуват за партии и формации, които мислят за обществото, а не за партийния си интерес.

„Когато се срещахме и говорехме - никога не ме е питал за обидите. Попита ме за корупцията”, добави Марешки.

Относно ареста на руския опозиционер Алексей Навални лидерът на ВОЛЯ каза: „Аз съм в същата позиция като Навални. Аз съм политик, който е атакуван заради политическите си виждания. Кой в България е Навални. Кого атакуват затова, че се явява в политиката и помага на хората”.

Той призова премиерът Бойко Борисов да се обяви и в негова защита. „Трябва да има равноправие. Считам, че правосъдието трябва да си свърши работата, както в моя случай, така и в този с Навални”, заяви Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
19
 
! Отговори
**** преди 3 години
Не е точно така,има голяма разлика между тебе и Навални,оня е в затвора,а ти си още навън.
17
4
 
9
 
! Отговори
Joe преди 3 години
Нагъл руски слуга си Марешки!
16
2
 
21
 
! Отговори
мак преди 3 години
Този "български навални" има нужда от освидетелстване. Също като т.лупа с джипка.
15
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не е политик,а просто ДАЛАВЕРАДЖИЯ...Защо в аптеките му НЕ може да се плаща с карта?-отг.-Защото е овладял ЗА СЕГА само укриването на доходи с касовите апарати.Никога не съм зареждал от негови бензиностанции,но ако гледам рекламите,горивото в тях е най-евтино...как става това?..... и да,"и двете" е!..Определено му хлопа дъската,но това не е учудващо...Зер "ПОДКРЕПИ боко ЗА ДА НЕ ПАДНЕ правителството"../НЕГОВИ ДУМИ/..
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Веселин Марешки: Аз съм в същата позиция като Алексей Навални ''.....................безпринципна позиция на селски тарикат ... имам големи съмнения относно тази нова коалиция ... струва ми се, че Валери Симеонов направи грешка.
13
4
 
9
 
! Отговори
ти си агент на КДС преди 3 години
аз никъде не сем Навални да е бил агент в КГБ или ГРУ.Марешки е руски послушник и върти далавери за руските петролни монополисти в България, отдавна трябваше да гние в затвори този русофилски борску.
12
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки е много повече от Навални.Руснакът нищо не е дал на бедният ,изтерзан, руски народ,а българският Навални ,българският Робин Худ ,продава евтин бензин и лекови почти без надценка.На България са нужни още такива патриоти като Марешки.
11
2
 
20
 
! Отговори
pich преди 3 години
Напъва се горкия за парламента, че иначе панделата го чака ...
10
0
 
5
 
! Отговори
Киро слепото преди 3 години
***
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно ти освен,че си вече НаХални,след изборите ставаш и Незнайни!
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май и тоя вируса го е ударил в мозъка утре ще каже, че е Далай Лама и него китайците го дирят.
7
2
 
26
 
! Отговори
БАЙ СТАВРИ преди 3 години
Аре бе МАГАРЕШКИ-от коги та чакам-габардисах бе човек......
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човече спри хапчетата, че виж докъде те докараха. Парламентът се е превърнал в цирк, в който от десетки години не е имало лъвове и тигри, а само клоуни.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнаех, че Навални е депутат?
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти не си Навални , ти си Дневални(я) по цукало на еднокнижника , само и само лапането да продължи !
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха хааааааааааафиктивната опозиция на Боко с фалшивите лекарства!Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!Само дето ЕС не се интересува от Марешки, колкото от Навални, щото нямат намерение да клатят Бибитко. Той си слушка!
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то се знаеше , че ще дойде и този момент Всеки криминален престъпник , който се е докопал до политиката , ще се прави на мъченик , потискан от властите
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Може би по-подходящо ще е "Барабар Петко с мъжете!". И всичко щеше да е смешно ако този и другите де*или не ни управляваха.