Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция

Здравето на хората било на първо място независимо от цената
Обновена: 18 мар 2021 10:38 | 18 мар 2021 10:38, Камелия Цветанова
628
Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на Националния оперативен щаб, съобщиха от пресслужбата на МС.

Още по темата

Борисов коментира, че до 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни.

„Мерките следва да се въведат за всички места, където има струпване на хора като големи магазини, училищата, ресторантити“, обясни той.

Министър-председателят изтъкна, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия.

„Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте“, каза още министър-председателят Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
488
0
 
2
 
! Отговори
Дръндер преди 3 години
Ей пишман изедник спазвай дистанция от власта бе! Грижил се той за здравето ми! Я върви на....
487
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази маска е много подходяща за прикриване на срамни части
486
0
 
7
 
! Отговори
bocko преди 3 години
д-ю Борисов тя рибата се вмирисва откъм главата. Как очаквате хората да спазват мерки и прочие, когато манталитета на всички БГ политици е като на мутра от началото на 90-те. Хайде да няколко изключения
485
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви маски? Ти още малко и найлонени маски ще ни караш да носим...
484
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно , че няма да сложа маска ! Цяла година не съм я слагал и изкарах настинката ! За кво да я нося тази маска , за да си мълча и да навеждам главица ли ! Никога !
483
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя още не се е научил как да носи маска, а акъл дава
482
0
 
9
 
! Отговори
СТРОГИТЕ МЕРКИ ... преди 3 години
И стройтелите по черноморието и по кварталите също не спазват дистанция... строят си кажи речи кои къде си иска - по детски градинки, зелени площи .... заменки .... разрешителни за строеш .... презастрояване ... а къде е държавата толкова години ?Къде са строгите мерки !!???? ( Оооо всичко било законно )
481
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има хора, които предварително осъзнават, какво ще се случва в света в бъдеще, има такива, които веднага след като се случи нещо, успяват да го анализират правилно и да се ориентират правилно, има такива, които се нуждаят от малко време, докато се ориентират в обстановката, а има и такива, които дори години по-късно още не разбират какво реално се случва. Последните задължително да се ваксинирате... :) ... Другите се съмнявам някога да го направим... Хайде със здраве!!!
480
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз *** Борисов беше на инструктаж във Виена заедно с полския,чешкият,словашкият колега и ... два-три дена след това случайно ***, Полша,Чехия и Словакия въведоха пълен локдаун със мотив,че уж много болни.То ако четеш посраните бг медии здрав българин не остана.
479
1
 
13
 
! Отговори
Дедото преди 3 години
не помни след обед какво е казал сутринта
478
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие, от горе, сте едни нещастни прошляци. Все хората ви криви. Ама и все те ви плащат сметките и огромните заеми, в които втънахте България. И нищо повече.
477
0
 
16
 
! Отговори
Видими резултати преди 3 години
Онзи ден - Европа говори за българския модел за справяне с пандемията.Днес - Хората не спазват мерките.
476
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, които вярват на правителството, страх ги е от вируса и подкрепят мерките са едни овци, които изобщо нямат място в общество на интелигентни хора.
475
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен" Добро утро, то една година мина..."Да, една година мина, и ако още смяташ, че този вирус е много опасен, птравителството е загрижено и мерките ще те спасят, то нямаш никакъв мозък в главата.
474
2
 
18
 
! Отговори
Лалугеров преди 3 години
Негодникът Борисов, корумпираното правителство на ГЕРБ, ботоксовия министър на здравето и мисирките от НОЩ напълно се провалиха в борбата с пандемията ! Време е да им сритаме задниците !
473
1
 
3
 
! Отговори
Значи преди 3 години
кот каже евро-гей-комисията.Ами ако каже да се хвърлиш у кладенеца ще се хвърлиш ли.Излиза, че те ни определят в коя дупка да влезем.Вие сте чистачите на сатанистите.
472
2
 
19
 
! Отговори
Дебел преди 3 години
И ти се без маска винаги, оти си *** и знаеш само да пълниш шкФа
471
2
 
21
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Тоя измек*яр как очаква да се спазват мерките, като всичките новини, с които ни облъват обслужващите го медии са тотално неверни. Как очакваш да се спазват мерки, като ти самият не ги спазваш. Слагаш си маската на очите , после си я слагаш на устата, но без да си покриеш носа. Влизаш в България, когато имаше карантина, но понеже за теб законите не важат , излизаш веднага.. после се оказва, че си с вируса, но понеже си голям т*пунгер и не си си спазил карантината бръщолевиш глупости. Това е Боко
470
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добро утро, то една година мина, нЕкои още не са чували какви правила са наложени, какво остава да ги спазват. То, това пак е проблем на държавата, 'щото нейна е ролята на контролен орган, но тя отсъства, няма я на практика. И какво става? Министърът на здравеопазването издава заповед за носене на маски, пастракожите по произход и по душа въобще нямат и намерение да я спазват. Ами, наложете им го, бре, какво се оправдавате само! Вие упражнявате легитимното насилие в границите на тази територия!
469
2
 
15
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Бойко Борисов Бабун Паша.