Нинова отговори на Борисов:"Мен ме няма във Вашата азбука!"

Лидерът на БСП с пост в социалните мрежи
Обновена: 18 апр 2021 11:39 | 18 апр 2021 11:35, Петя Славова
216
Нинова отговори на Борисов:"Мен ме няма във Вашата азбука!"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка Бойко Борисов в социалните мрежи.

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП  отвътре, защото само нас не можахте да купите.

Още по темата

Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най- големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.  
Като сте казали А, кажете и Б.

Едно знам със сигурност - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука", написа Нинова в профила си.

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 18 април 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, Нинова, Мая ни набиваха в мозъците че тези избори ще бъдат маниполирани, платени от ГЕРБ --да така е но го направиха тримата
147
3
 
33
 
! Отговори
Ха, ха! преди 3 години
Не в азбуката! С Мая общата ви няма в тефтера на Борисов и за това сте толкова озлобени двете!
146
5
 
30
 
! Отговори
Фончо тариката преди 3 години
Сигурно и Борисов плащаш на протестите.... Затова сте на 3 място, ако продължавате така скоро ще сте на 4 място.
145
4
 
15
 
! Отговори
9 преди 3 години
А на ***.ьо Нинов хич не му е пукало, нали носи пари и то много.
144
5
 
27
 
! Отговори
х.м. преди 3 години
Ами разбира се, че е била любовница на Костов, как иначе ще и подари 2 външнотърговски дружества. Значи я има в азбуката на Костов.
143
2
 
19
 
! Отговори
факт преди 3 години
А дали я има в азбуката на Костов ? Преди 20 години другарите разправяха че Нинова е любовница на Костов .
142
2
 
10
 
! Отговори
факт преди 3 години
А дали я има в азбуката на Костов ? Преди 20 години другарите разправяха че Нинова е любовница на Костов .
141
2
 
23
 
! Отговори
321 преди 3 години
Ох, мила Корни, тебе никъде те няма!
140
1
 
19
 
! Отговори
ЧАКАМЕ АМА ОЩЕ МАЛКО преди 3 години
ЦЯЛО ЛЯТО ОБЕЩАВАХТЕ ДОСТОЙНИ ДОХОДИ, А СЕГА ЗАЩО НЕ ОБЕЛВАТЕ НИТО ДУМА ЗА ТОВА...ЕТО ТАКА БЕШЕ- ЩЕ ДАВАМЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , С КОИТО БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИ В ЕС- ЧАКАМЕ И ПОСЛЕ ЩЕ МЕТЕМ ЧЕРВЕНИ ЧУТУРИ- РОЛС РОЙСА НА СОЦИАЛИСТА БЕНЧО И ДАЖЕ САМОЛЕТА НА ЧЕРЕПА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ.
139
3
 
20
 
! Отговори
Eх, Ненова! преди 3 години
Бива манипулации, но чак пък толкова.Да и ти не си в моята азбука и никога няма да бъдеш, но постоянно се навираш в очите на всички!Много ти се иска простестиращите на Позитано да са платени... и то от Бойко, а не от Гергов.Но вероятно не са платени от Бойко, Нинова!Но ти продължавай да си дуднеш... Времето ти минава!... става въпрос, като политик... (иначе, още ставаш)
138
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко български майки дори си удушиха децата.Имаше и бащи, които ги запалиха.Говорим за нелицеприятните истини, които българското общество не иска да приеме.Безотговорни сте!Доказателството е навсякъде в България.Доказателството е в статистиките за България, защото за нищетата си сте виновни вие самите.
137
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата се увреждат и поради безотговорно отношение на родителите си.
136
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
М.Капон- още една господарка.Няма ли сред тази нация спокойни, балансирани, уравновесени дами с излъчване на грижовни стопанки?Много се извинявам, но за чепатите балкански мъже са виновни родителките им.
135
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Татяна Дончева- стара мома, на която всички сме виновни, че не сме оценили женствеността и!Мая Манолова- очевидна нимфоманка, на която също сме виновни, както на другата садо-мазо господарка Корнелия Нинова.Няма ли нормални жени в БГ политика?!
134
1
 
19
 
! Отговори
Ало преди 3 години
Слави е новият Пеевски.Не ходи в парламента и няма и да отиде.Помнете ми думата
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз имам наследствено заболяване и не раждам.Да питам майките на децата инвалиди:Те правиха ли си пренатална диагностика?По-голямата половина от тези жени раждат деца безугледно за да хванат някой смотьщльо за мъж.Хайде да си казваме истините!Всички са виновни за да сме на това дередже,Не е само ГЕРБ!
132
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеджето на Борисов е явен фотоколаж.Горкият човек се раздаде до край.Единственият му грях е, че се нагърби да спасява куцо и сакато от БГ политици и бизнесмени, вместо да остави пазарът да отсее кадърното от некадърното.Няма по-добро нещо от естествения подбор.Който не става, да си продава бизнеса!Която куч-ка е болна, да не ражда!
131
14
 
7
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 години
До До До ТролскаДружина: Нищо не си забравил, включително и тролската си опорна точка. В процедурата по приватизацията на Техноимпекс са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Това е дъвкано до безкрайност. Гледаха го под лупа и нищо не намериха. А и няма връзка с темата.А корупцията я търси в чекмеджето на бат'си Бойко. Скоро ще го видим клиент на прокуратурата. Нека само Гешев да си отиде оттам.
130
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извън лицата от "ентъртеймъна", ИТН трябва да вкара политически лица в правителството, а това са лица от други политически партии.Предсеедателката на Народното събрание Ива е протеже на Иван Костов.Друг въпрос е умението на И.Костов да "снася" кукувичи яйца в гнездата на чуждите партии като явен представител е самата К.Нинова, която е по-скоро либерал и направи много за ликвидиране на гравитиращите към БСП бизнесмени и самата БСП. Синът на К.Нинова е защитник на корпоративния бизнес.
129
13
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
БСП е в много добра позиция. Ако Слави не иска подкрепа от ГЕРБ и ДПС (както сам казва) ще трябва да поиска подкрепа от БСП. Има много примери когато трета партия е в управлението с години, просто защото не може да се сформира правителство без нейните гласове.