Петър Москов: Ченгетата звъняха на Кубрат Пулев

Кавали, че политиката е тяхна територия
91
Петър Москов: Ченгетата звъняха на Кубрат Пулев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Ако знаете какво количество ченгета му се обадиха (на Кубрат Пулев) и казаха: „Добре, ти сега с това ли ще се занимаваш? Това си е нашата територия“. Това каза пред bTV Петър Москов, лидер на партия КОД.

Преди седмица Кубрат Пулев и Москов започнаха преговори за влизането на боксьора в политиката чрез листите на КОД.

Още по темата

Преди дни Кобрата обяви, че на този етап ще продължи със спорта и че е отказвал и преди участие в политически проекти, защото били зависими.

На въпроса кои са тези ченгета, които са се обаждали на Пулев, Москов отговори: „Нека той да ви разкаже кои са“.
„Разговорът ми с Кубрат Пулев не беше между партиен лидер и известен спортист, а беше разговор между двама мъже. Влизането на известни личности в политиката е, за да се внесе нова енергия, а не такива хора да са брошка. Кубрат Пулев в никакъв случай не е брошка“, уточни лидерът на КОД.

По думите му коалицията „Национално обединени на десницата“ – КОД, БЗНС и БДФ, е заявката за това, че може да има десница без кукловоди. Коалицията се регистрира за предсрочните избори на 11 юли. На вота на 4 април обединението около КОД получи 9415 гласа, или 0,29%.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ченгетата са тези, които след промените управляват България: Гоцев, Гестапото,полк.Кръстев-на Пеевски дядото,, Доган,и други знайни и незнайни герои.. Всеки политик и почти всеки едър бизнес се ръководи от тези юнаци.Те доведоха и царят,за да разкарат Костов.Спретнаха на Виденов капана с банките и го разкараха.Тия двамата се опитаха да не бъдат системни играчи и ги махнаха..Та , совите не са това което са
35
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драпа горкият да хване 1 процент да *** субсидии. Пулев му направи реклама без да иска. Сега разбрахме,че въобще съществува такава партия.
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Москов, прекалил си с "анестезията"!
33
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той се изживява като партиен лидер четете ли? Бфахахахахаа ей пръснах се от смях. Тоя ше има ли поне 100-тина човека да гласуват за него?
32
8
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Кавал е Москов. Пепи белото му викаха.
31
3
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Със сигурност Москов няма да предположи в разговор с бизнесмен, че децата му могат да го изядат ако не слуша... Едва ли лекарите имат такъв речни ... ======= Много си в грешка. Лекарят по манталитет е садист в софт вариант.
30
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Москов е психопат и гашист, мястото му е в психиатрията, в стая с меки стени.
29
7
 
4
 
! Отговори
Боб преди 3 години
Москов, просто е учил повече от Боко, манталитета е един и същи... Със сигурност Москов няма да предположи в разговор с бизнесмен, че децата му могат да го изядат ако не слуша... Едва ли лекарите имат такъв речни ...
28
16
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Кои ченгета, тези които в момента са подчинени на бойко Рашков ли и са под шапката на фигуранта ... това не са ченгета а Политкомисарите от новата Кремълска хунта ... ?!
27
2
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Как кои ченгета-Василев, Флоров, Ципи, Манев......
26
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Москов се продаде на тик-вата за 1 служебно бмв. Детски ваксини с живак внесе и НИЩОООО! Само Радев за такива!
25
4
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Москов, Кубрат Пулев само като е разбрал, че си заедно с Ненчев и се е изпотил. Не може да си представи как ще бъде на една снимка с тази перука....
24
7
 
19
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
Този ли внесе ваксините, които Турция изхвърли и разболя маса деца от синдром на даун?
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пепи, къв е тоя боксьор, ***?
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизмът се върна, деца. През 90та година пеехме - комунизмът си отиде, спете спокойно деца. На комунизмът е злокачествен тумор и пак даде метастази. Путин на Малинов аде един медал щото бил руски шпионин, на Радев трябва да даде 3 медала, парите вече са дадени.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип съм аполитична и когато гласувам се съобразявам с националните интереси и с интересите на гражданите, а не с тези на личностите и партиите. Петър Москов като цел е добре замислен, но като изпълнение с много недостатъци. Разсмя ме с изговорените глупостите.
20
2
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Журналистите да разкъсат Пулев и да каже за ченгетата,кои са!😈
19
9
 
5
 
! Отговори
Майкъл Дъглас преди 3 години
Хей Рашков,хей Бойко,опитваш се да ме имитираш- и прическата ти като моята,и маниерите ти тоже...Но Рашка,говори се,че си Стара комунистическа ченгесарскa креатура?! Is this true? Разследвал си журналист Евгени Михайлов за танкова касета,НЯМАШ ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!? How is it possible dear Rashkov? Terrible Rashka terrible? На младини си изнасилил две *** *** Рашков,имам сигнали...Имаш черен печат за САЩ Раше :))Порил си ромките отзадя..гузната като Марлон Брандо:))
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изхвърлиха го от потната постеля в Банкя и сега се държи като изоставена съпруга
17
3
 
17
 
! Отговори
Когато една ку рва преди 3 години
започне да ръси тъпотии, това не я прави свястна жена!? Това прави и Пепито, лее простотии, а иска хората да му вярват!? До вчера ли за зад ника на Боко, днес изведнъж се прави на демократ, но никой вече няма да му се върже на играта!