Слави Трифонов: Заплахите са безсилие на една система, която трябва да си отиде

По думите му ИТН е от едната страна, а от другата страна са ГЕРБ, БСП и ДПС
225
Слави Трифонов: Заплахите са безсилие на една система, която трябва да си отиде
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира в своя профил в социалната мрежа Facebook заплахите за живота на председателя на Народното събрание Ива Митева.

"Заплахите за убийство са нещо нормално в България. Знам, че звучи абсурдно, но е факт. Аз лично съм получавал десетки. Но заплахата за убийство към председателя на Народното събрание Ива Митева е нещо по-различно", написа Трифонов.

Още по темата
"Тя издава слабост и безсилие на една система, която трябва да си отиде и ще си отиде. Дали заплахата случайно беше получена, след като Ива Митева обяви, че Законът за НСО е приет? Закон, който отнема колите, охраната и привилегиите на министри, депутати, прокурори, бивши премиери, както и на техните семейства? Не мисля, че е случайно", смята още лидерът на ИТН.

Той е категоричен, че двете неща са безусловно свързани.

"Някои хора искат да си ползват услугите на НСО и НСО да продължат да бъдат преторианци на всяка цена. Но това нещо ще свърши. Няма как. Просто хората не го искат, а властта произтича от хората", написа още Трифонов и продължава:

"Вчера ГЕРБ, ДПС и БСП бяха партиите, които искаха да бламират тези промени в Закона за НСО, като въобще не се явиха на работа в залата на Народното събрание. Днес същите партии - ГЕРБ, ДПС и БСП пак не отидоха на работа, този път в парламентарната комисия по правни въпроси, с което блокираха приемането на законопроекта за закриването на специализираните прокуратура и съд.

Специализираните прокуратура и съд ще продължат да съществуват, защото в парламента има специализирали се в тяхното бранене депутати от ГЕРБ, ДПС и БСП. Но не задълго.  Много се изписа и изговори по адрес на “Има такъв народ” - че е партия, зад която прозира дългата ръка на ДПС, че е партия, която иска да спаси Борисов и Гешев, че е партия, която обслужва политическото статукво. Всъщност, няма значение кой какво говори и внушава, значение имат фактите и реалните действия. Е, тези две политически събития от вчера и днес върнаха нещата от сферата на лъжите и фантазиите обратно в сферата на закономерността и логиката. Депутатите на “Има такъв народ” вчера бяха на работа и гласуваха промените в Закона за НСО, бяха и на работа днес, за да стартират закриването на специализираните прокуратура и съд“.

По думите на Слави Трифонов “Има такъв народ” е от едната страна, а от другата страна са ГЕРБ, БСП и ДПС.

"Заедно. За пореден път. Неявяването им на работа и бойкотирането на тези изключително важни закони са поредното абсолютно доказателство за съществуването на статукво, което брани своите интереси на всяка цена. Заедно.

Такава е политическата обстановка в България. На суверена за пореден път му предстоят избори и той ще трябва да реши. И това, което реши, в него ще трябва да живеем всички", завършва позицията на Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
10
 
! Отговори
Ало,.. слески... преди 2 години
Оти си не Одиш у Учин дол..... ?
169
0
 
10
 
! Отговори
Дежа вю преди 2 години
Кариерата на Слави завършва така, както започна. Първата му поява по телевизията беше в реалити на ,,КуКу,, - гол,облечен в шлифер,който разтваряше пред жените на Орлов мост,уж ги поздравява за Осми март. Сега си го разтваря и пред мъжете .( Из книгата за историята на ,,КуКу,,). Просто Слави сега е дъртокуку.
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я,мумията Слави се завръща .
167
12
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Мутафчийски и ГЕРБ реално вършеха престъпление срещу правата и свободите на гражданите. Също и самият Главен прокурор Иван Гешев.
166
0
 
27
 
! Отговори
Ахаа преди 2 години
А когато имаше подобни заплахи към личности от ГЕРБ , и към Мутафчийски, тогава не ти правеше толкова впечатление ! ЛИЦЕМЕР !
165
7
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименама какво му дреме на Народа ни за...политиците продаващи България от 30 години бре..не им плащаме да продават животите ни...да ни ограбват...да прогонват децата ни от домовете ни...отнемат ни всичко ...свято...и си въобразявате,че ще ви го позволим?...че ще продължите...така си отидоха султаните...хитлер...сталин...за дпс-гроп началниците съд за национално предателство!!!
164
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евтин пиар. Вдигат пушилка да отвличат вниманието на хората от попарата, където надробиха с Радев и служебното. Сега никой няма да пита за Кирчо канадеца и за Кокорчо. Никой няма да пита как и защо продънеха толкова народни пари за избори. Няма да питат и за 19-те апартамента на Рашко. За двете деца на Янев назначени без конкурс в БЕХ и Булгаргаз.Няма и да питат защо изобщо работи НС след като е нелегитимно и трябва незабавно да се разпусне. Всички очакват да говорят за Митева колко е уплашена.
163
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Итн на слави е техен таен помагач и също трябва да си отиде.
162
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
старомодни сме...евнуси...при султано...у нас не е имало,ако това са ви аргументите...опростачването по дпс-гроб продължава!
161
2
 
22
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
Погледнете го това бостанско плаши лошо дето щяло да сменя системата?! Каква система ще сменяш бе и злобна,напълнихте Парламента с мошеници жадни за власт.Я се разкарай,че плашиш хората.Най-добрите шоумени в в България са Иван и Андрей,които правят прекрасно шоу-което възпитава ценности.Шоуто на това плашило на снимката е пълна Про-ста-Щина,-злоба,лъжа,наглост на кило .Позор за България на едни жадни за власт
160
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Тошко африканскибиков...с харалан винаги можете да го пробвате...а да *** вие на килима на султана предпочитате...все на "чуждо" ви влече...мода...от 30 г. я вменявате
159
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и ЕС а и съюзниците ни от САЩ,намесете се адекватно и ни помогнете да видим Истината...кой и защо заплашва Председателят на НС...кой е поръчителя...убедени сме,че знаете...мълчанието Ви е съучастие...службите ни...имате страхотен капацитет...назовете поръчителя на заплахите...или се съучастници като ги прикривате,кой поръча заплахите...кой плати заплахите???
158
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
слави е грешен...като всички нас,не бе искрен до край с Народа ни,не прие...пазърлъци,ама не ги сподели с хората...предлагащите му завери,а за охраната му...ами заплашван е десетки пъти...разликата е че заплашващите г-жа Митева през евтини бандитчета,Трифонов си плаща охраната..не му я плаща Народа ни,това минава всякакви граници...заплашват България...крали я десет двайсет години...искащи това да продължи..е няма да стане!ятагани не ни отказаха от Националната ни принадлежност..със заплахи ли?
157
3
 
21
 
! Отговори
Мутри Вън преди 2 години
Ние викаме Мутри Вън, а той чалгаря бил Мутри Вътре. В какъв хаус хвърли държавата, ти без мозъчен Има Такъв ***! Кофти е това със заплахите, но да не забравяме че вчера и ти заплашва да търсиш и да се саморазправяш с някой, дето пуснал сигнал за плагиадство до твоя офшорен адвокат! Само, че когато народа спре да работи и както 90% се нахлузиха с кредити за жилища с по 20-30 години, и разбира се немогат да ги погасяват, ЧСИ почне да ги изхвърля на улицата, е тия заплахи ще са с тежест!
156
2
 
26
 
! Отговори
Никола преди 2 години
Абе мутро ***,ти ходиш с охрана от 25 год.И от какъв зор един шут като тебе трябва да ходи с 3 джипа и банда дебело врати? Много просто,защото от 90 години на миналия век ти си беше дружка с всички мутри ,които се самоизбиха.Толкова си нагъл,че се и обаждаш,вместо да си траеш.Вие всичките от 7/8 не сте нормални бе,и това го казвам съвсем отговорно.
155
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жалък чалгар и наркоман
154
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко е прав Слави: - "Заплахите са безсилие на една система, която трябва да си отиде" - _______ - бързо се ориентират хората, 45 и 46НС предлагат вече системно безсилие на мнозинството да се справя с управлението на държавата! Право е: това мнозинство трябва да си отиде! Амин!
153
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задържаният е от контингента на гербавия милиционер Маноил Манов!
152
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава глупост само онуй нещо Тошкото може да измисли.
151
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно са руснаците, ха-ха.