ГЕРБ: Корпоративна, партийна, милиционерска - фракциите на новото МС

Правителството щяло да осигурява зрелища, а не хляб
Обновена: 12 дек 2021 13:28 | 12 дек 2021 13:25, Камелия Цветанова
182
ГЕРБ: Корпоративна, партийна, милиционерска - фракциите на новото МС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение, което е нехомогенно и включва взаимоизключващи се обещания - например по отношение на пенсиите, защо се предвижда еднократна помощ за родителите, чиито деца ходят на училище онлайн. Това правителство се състои от три фракции - корпоративна, партийна, милиционерска - тази на президента Радев, която ще контролира всички останали дали изпълняват президентските команди". Това каза пред БНР депутатът от ГЕРБ - СДС Деница Сачева.

Още по темата

Според нея за първи път от 30 години насам се случва управляващи да гонят опозиция от офисите, "нещо, което не се е случвало досега, независимо колко яростно са се противопоставяли политически партии", допълни тя.

"Шоуто на министъра на културата беше тъжна клоунада. Проф. Велислав Минеков няма правни основания за тези действия. Двата етажа в административната сграда са собственост на Областната управа и са наети по законов път. ГЕРБ не дължи никакви наеми, както нито една парламентарно представена партия в България по закон не дължи нищо за офисите, които заема... Нелепо е да се внушава, че дълговете на НДК се дължат на това, че партия ГЕРБ има офиси в административната сграда", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Опасявам се, че новото правителство няма да осигурява хляб, а ще се занимава със зрелища", дъполни Сачева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: гербСачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
8
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Ами плащайте си мъри!Царе!Докога вие оялите се олигарси ще видите на врата на бедния народец!Плащайте си дълговете и никой няма да ви гони!Вие сте същите!Присмял се хърбел на щърбел!
118
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива като тая с голем декар ги лубим най много на задна скорост. Има за какво да се гепим и да мандръ.сам па ман.дръсам па ман.дръсам......
117
7
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
Всечка каето кяазва е ИСТИНА , но кой я докара до там.Нали Баце докара Радев Фърчилков на власт като му противопостави леля Тетка . Той също докара на власта и Първанката ,но оня беше по-коректен -купи си хотелче със спестени парички и си др,гар,ваха мирно , докато Румбата фъркащия му погоди номера дрон с фотошопа с нощни шкафчета , вдигане на юмручето и пр. комунистически мурафети .
116
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото противна, толкова и жалка!
115
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 123 "Освен хляб искаме и зрелищно вкарване на борисов в затвора. Има за какво, нагледахме се на доказателства от свидетели и неопровержими факти." Хихихи "нагледхме се" ... "неопровержими факти". Имаш предвид скалъпената фотоисторийка ли? Тя беше ДОКАЗАНА, че е ... скалъпена. Съшита с бели конци. Фейк нюз.
114
5
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...и си прав,и не си..Тиквата може и да има много КРАДЕНИ пари,може и да може да мобилизира стотинаМУТРОИДИ-биячи,но...просто ще е безсмислено...И БанкянскияБашМутроид усеща прекрасно това..Иначе до сега ДА ГО БЕШЕ НАПРАВИЛ!!!..Предполагам че ще предпочете да изчезне в "неизвестна дестинация",след като../сигурен съм !/ е поразхвърлял КРАДЕНОТО по няколко начина..Просто още се надява.."Дум спиро,сперо"..
113
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Част от герб практикували корупция без задръжки, другите били честни -- тоя филм сме го гледали вече, всички са в кюпа и трябва да носят отговорност, включително затвор. Полицейска държава още няма ако главният разбойник е на свобода. Когато го приберат ще са си свършили работата, за която им се плаща. Изразът "полицейска държава" е много удобен за демокрадците -- все едно крадецът вика "дръжте крадеца."
112
7
 
3
 
! Отговори
Пчеличка преди 2 години
Чудя се на каква длъжност ще изгрее сестра Галева, която се покри в последно време. Може би си прави нова прическа.
111
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен хляб искаме и зрелищно вкарване на борисов в затвора. Има за какво, нагледахме се на доказателства от свидетели и неопровержими факти.
110
9
 
1
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
България стана полицейска държава, но това със сигурност не я направи по-сигурна.Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред..Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях." -ДСБ Деница Сачева 2013
109
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов може да се опита да предизвика гражданска война, има достатъчно пари да го реализира
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не са раздали безлихвени милярди на едни а други будали да бачкат със собствени пари и после едвам си взимат парите от Автомагистрали АД ви е ги раздавахте
107
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбойникът борисов е обявил война на българската държава, понеже беше уволнен от суверена за лоша работа и кражби. Не трябва да има никаква милост за престъпници, чиято цел е да използват обществени ресурси за лични облаги. Борисов е враг на българското общество.
106
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любовта изгоря/на народа/,пада пепел,ще приемеш ли ти,/Цачева/,че е сняг?Излишни са думите вече,възторзите,после гнева,далече,далече,далечееее,остана всичко товаааа.Сачева,посвещавам ти тази песен на изпроводяк.
105
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те откраднатото са го скрили, ама лошото е, че няма да могат да го харчат на едро. Ще трябва да прибягват до врътки и все с опасност да се издънят.
104
3
 
9
 
! Отговори
мак преди 2 години
До Анонимен112. Или ще кацне в друга партия, в таз, която е на власт. Опит има, но няма срам нито достойнство.
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на сайтчето. Продължавайте да триете коментари срещу гробарите.
102
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами следете, и да не забравяте да ходите на свиждане на мyтpaта в затвора. Трябва да ви се намалят наеманите площи до разрешените по закон.
101
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли ни занимавате с бандитската шайка герб. Докато тарторът им се разхожда на свобода въоръжен с пистолет глок и жилетка под ризата да го пази от народната любов този антибългарски сайт ще ни го навира постоянно под носа. Ако не него нещо друго свързано с престъпното поведение на "демократични политици."
100
6
 
4
 
! Отговори
ЕСТЕТИН преди 2 години
Голема сладурана е таа Сачева