Сандов: Корупцията нанася огромни щети, понякога убива

Всеки, който има сигнал, да го дава на прокуратурата
40
Сандов: Корупцията нанася огромни щети, понякога убива
Снимка: БГНЕС

Корупцията нанася огромни щети, а понякога дори убива, коментира пред Нова телевизия министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов.

„Има много примери, за които не можем да обясним нещо случило се освен с корупция”, каза той.

„Прокуратурата е тази, която трябва да повдига обвинения и да натоварва с разследващи функции определени органи”, посочи Сандов.
Той призова всеки, който има сигнали за корупция, да ги дава.

„Всеки, който има сигнали за нарушения на околната среда, да ползва зеления телефон към регионалните инспекции по околната среда”, добави Сандов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: корупцияСандов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Борбата с корупцията е голяма дъвка. Темата се копира от американските филми за героите от цру и фбр. Ние като обикновени граждани се интересуваме живо от въпросите с инфлацията и хиперинфлацията. Щото корупция има най-вече именно в тези централи. Те да си се оправят сами. А пък ние да си гледаме нас
31
0
 
3
 
! Отговори
Абе Сандов преди 2 години
кво стана с вашите спонсори Бобокови - за тях донос трябва ли ви? А Ковачки? Той от ваште ли е ?
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичките с който Гешев се заяждаше, сега са във властта, с изключение на Иванчева и Божков.
29
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Го казва човека който рекетираше бизнеси и кметове със зелен рекет , евала за промяната
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано А отборът да си свърши работата, че предишните попостроиха нещо, ама само толкова.
27
3
 
10
 
! Отговори
КОПУПЦИЯТА преди 2 години
Вместо къща в Барселона - излезе къща в Брюксел - с гараж, купена ОТ ЖЕНАТА НА БЕЗРАБОТНИЯ Х.ИВАНОВ! НЕЩО КАТО СЪОТВЕТСГВИЕ МЕЖДУ ДЕКЛАРИРАНИТЕ В НАП ПРИХОДИ И ЗАКУПЕНИТЕ ИМОТИ НЯМА ЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА?!?
26
2
 
5
 
! Отговори
Дежа вю преди 2 години
ДЕЛА, ДЕЛА...И ПАК ДУМИ!!! ХИПОТЕТИЧНА КОРУПЦИЯ НЯМА!!!СЛЕДСТВИЕТО Е РАЗСЛЕДВАЩИЯТ ОРГАН В БГ!!! КЪДЕ ГО?
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българина много мрази корупцията и кражбите, в които не участва. Всяко правителство , което идва на власт почва да бори корупцията, а след като си отиде го плюят, че е корумпирано. И те така, а народеца си мизерува.
24
0
 
10
 
! Отговори
В подвластното преди 2 години
на Сандов министерство са най- тежките и тромави процедури - те генерират огромна корупция и злоупотреби. Да обясня като на природолюбител - ако направиш бент пред силна река - тя ще намери начин да го скъса - направи бент, но направи и път по който тя да тече вече успокоена. Само с доноси нищо няма да направиш момченце, първо виж себе си и грешките в собственото си министерство и закони.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой е с 19 имота и е вътрешен министър в правителство, в което ти Сандов участваш? Първо виж гредата в собственото си око!
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говореха за къщата в Барселона на Борисов, уж, а се оказа, че по имотна декларация Христо Иванов има два апартамента в Брюксел и то придобити през 2021 г.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
откъде Бойкикев има пари за апартамент с гараж в бедна Белгия? Такива сигнали приемате ли? Свързано е екологията, то ще трябва да лети често до Белгия да си наглежда имота, т.е ще мърси въздуха с честите си полети
20
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да благодарим на бат Бойко и неговото гербче за последното място в класациите на ЕС. Да благодарим на ЕС за постоянните доклади за корупцията по време на управлението на бат Бойко и неговото гербче. Да благодарим на САЩ за закона Магнитски когато друга държава започва да се разправя с корупцията и безобразията по времето на гербче. Най после влязохте в световната история и света научи че ви има еййй!!! Ха честито българи!
19
1
 
11
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
на българска почва корупцията е тихата битка, която народа води срещу държавата - мащеха. Няма как с доноси да се бори корупцията. Трябва да се изкоренят пречките - финасови, документални, процесуални и т.н., които държавата слага върху гражданите, за да дере от тях десет кожи. Когато отпадне необходимостта от корупция, за осигуряване на ежедневно оцеляване - тогава и срещу корупцията ще има нетърпимост. До тогава Андрешко ще е национален герой - оставил бирника Асенчо, Спецов и Рашков в блатото
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно че сме много криви като народ, но за некои неща си мълчим, нали требва да имаме държава :)) Ся, може би има хора, които мислят доброто на българския народ, само с празни приказки не стават работите, особено при българите :)) Требват доказателства, то е лесно да обвиниш некой и да го пребият, друго е да докажеш, че е виновен :)
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали в германия са съгласни с него?
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този на снимката е основната причина магистрала Струма да не бъде завършена, купища доноси до Брюксел за правата на таралежите, докато всеки ден загиват хора на Е 79!
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има няколко сигнала, подадени от г-х Рашков преди мене. Да видя как ще ги обработи прокуратурата, пък тогава ще подавам и аз )))
14
1
 
4
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Този новоизлюпения защо не си гледа околната среда и водите, ами си навира гaгата където не трябва.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И за това ще яхнат мощните 12 цилиндрови служебни лимузини, ще започнат да гребат с първи шепи от облагите на власта и ще пишат сметката от зелената сделка на гърба на избирателите им.