Млад депутат предизвика еуфория в НС, получи бъзици и подкрепа от колеги

12 нови народни представители заеха местата на избраните за министри в кабинета "Петков"
15 дек 2021 20:40, Красимир Ангелов
137

12 нови народни представители заеха местата на избраните за министри в правителството на Кирил Петков и обновиха парламентарните групи. Преди да намерят местата си в пленарната зала новите депутати положиха клетва.

Така от "Продължаваме промяната" вливат 6 нови лица, БСП – 4, а "Има такъв народ" и "Демократична България" - по един нов депутат.

И докато новият състав на 47-тия парламент продължава да се обновява, групата на "Продължаваме промяната" се раздели с двама народни представители - Яна Балникова и Лена Бориславова, които преминаха към изпълнителната власт.

Още по темата
Друг техен колега обаче открадна шоуто в пленарната зала. 29-годишният Радослав Василев направи дебюта си на парламентарната трибуна, но се оказа в неочаквана ситуация. Решен да репликира Теменужка Петкова от ГЕРБ за енергийната криза, от притеснение той забрави мисълта си. А некоректната реакция на залата смути още повече младия Василев и депутатът се отказа от репликата.

И докато част от депутатите се забавляваха, други, със солиден парламентарен стаж, оказаха подкрепа на неопитния си колега. "Убеден съм, че следващия път ще се представи много по-добре от нас, които сме дълги години тук", коментира Рамадан Аталай.

Минути по-късно, под съпровода на аплодисменти, Радослав Василев излезе за втори път на трибуната, за да довърши изказването си.

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не му се смейте на момчето от "А отбора", със CV-тата и големите топки. Сигурно от ГЕРБ са го заплашили с най-милото като Ицо Хазарта и момчето си глътна езика. Изтърва си мисълта. ГЕРБ са виновни. А, се сете на Ицо кое му е най-милото, щом не му пука да му влизат с 200.
93
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да е млад, но не е виновен. ВИНОВЕН Е ТОЗИ КОЙТО Е ПРЕДЛОЖИЛ ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК ДА УЧАСТВА В СЪЗДАВАНЕТО НА ЗАКОНИ .САМО С ПЛЮЕНЕ И ЧЕГЪРТАНЕ НЯМА ДА СТАНЕ.ВЛАДЕЕНЕ НА АНГЛИЙСКИ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО КОГАТО СИ ГЛЪТНЕШ ЕЗИКА! КАЖИ ТЕНКЮ БАБА.....ПРОДЪЖЕНИЕТО ГО ЗНАЕМ И ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ!
92
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 2 години
Като не може да се изказва да не се пъне ,да става за смях.Да си беше написал на лист ,какво иска да каже.А той с млякото около устата излиза на трибуната.
91
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам пълнежа на това Народно събрание, виждам даже под маските мацките, които , по моето скромно мнение, са за нещо съвсем друго - да помогнат за оправяне на демографската криза! Дайте да помогнем на България да има дечица! Да изпълним биологическия закон, постулиран от д-р Петър Берон II - "Чрез копулация - към популация!".
90
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е толкова млад - на колко години е бил Александър при Граник? А Наполеон при Маренго? На колко години загива геният на българската поезия, воеводата Христо Ботев?Този просто е нестабилен психически, неподходящ за лъжицата, която се опитва да налапа! Вън, да влезе друг! Не искам от такива да зависи бъдещето на Отечеството!
89
3
 
3
 
! Отговори
Калин преди 2 години
До Гацо Бацо Фийу Ърьь Защо си се кръстил Гацо Бацо....Толкова ли е оригинален физиологичния хумор на Трифонов и Радков. Като при Тодор Живков / за твое сведение представител на комунистическата партия на БГ в СССР / всички ги страх и са анонимни. Хр. Ботев е написал едно страхотно стихотворение " В механата " прочети го -" Пием пеем...Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем...А бъди здрав..Весели празници, пий, пей и се весели...Криете се като......
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега ще направят едни закони!Нямам думи как ще променят СЪДЕБНАТА СИСТЕМА! ТАКА ЩЕ Я ГРИМИРАТ, САМО ГЛЕДАЙТЕ!
87
7
 
10
 
! Отговори
1111 преди 2 години
Младо и честно е момчето,и още непокварено.Като зацикли,нямаше подготвен репертоар от нищо не значещи изречения.Я вижте старите кримки,-от сън да ги бутнеш,и почват без запъване да декламират заучени декларации.Всичките са по формулата:-.......нашите партньори,.........ще отстояваме...... надяваме се.....според еврокомисията........очакваните еврофондове.........благодаря ви! И като махнеш лустросаната дикция на повечето "публични личности",по същество нищо.Кой разбрал,разбрал.
86
0
 
16
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Да лъжат , да са нагли там мисълта изобщо не си я губи.Но за управление на държавата си губят мисълта и всичко е проба - грешка.И понеже сме много богати всякакви негодници, невежи може да се упражняват върху нас.Тия които са гласували за тия мошеници да престанат да Му..чат а да замъчат.
85
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тревата! Младите си падат много по тревата.
84
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ицо Хазарта посети ли психолог, има спешна нужда и е на крачка от психиатъра.
83
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Но съм сигурен че изцепките тепърва започват. От 240 депутата максимум 60-70 човека имат качествата да са там. За съжаление. Но нивото пада към по-ниско докато има толеранс в образованието само и само да завършат децата вместо да повторят по някоя друга годинка и да знаят че нищо не става от тях, защото не са учили.
82
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млад бил, щял да се научи. Тогава защо е там и взима 5000 лв заплата? На стаж ли е? Айде като се научи, тогава да дойде и да ни управлява. Пък и ПП нали бяха цвета на нацията, нали са най-добрите? Ако това е цвета на нацията...
81
4
 
28
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Колко трябва да си зле да излезеш без план в главата какво ще говориш. Абсолютен зубър с никакво мислене. Наизустил си е речта и като се обърка и запецна и почва последните 12 години... Стана ми интересно зарових се в биографията му икономист на 29г. ама какво е работил преди парламента не знам. Срам го е да каже ли? Значи Бойко бил тиква не знам си какво, ама така не е запецвал. Както и като говори по някоя тема винаги е бил подготвен. Този е абсолютен парашутист и взима по 3к лева минимум.
80
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колко му е заплатата на този и за какво я взима?
79
13
 
4
 
! Отговори
Цбйкккккк преди 2 години
Дядо Борисов по умен ли беше като влезе в политиката като млад
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като протестите, изборите, измислени, и ПП беше план "В" на Славчовата партия дето се издъни. Много измислени неща ще чуете още! Само цените и ограбените пари ще са истина!
77
0
 
4
 
! Отговори
цирк БАлкански преди 2 години
...мълчаливи клоуни....МИМ
76
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се научат! И българите ще се научат да избират на избори, но по трудния начин. Бавно и болезнено! Казах го преди изборите.
75
2
 
10
 
! Отговори
Баце пита: преди 2 години
Кирилеее...тоя синковец от кой светофар го забърсахте..????*** много е приказлив.Озаптете го малко ,че ми проглуши тъпанчетата с ломотенето си!