Радев поиска мерки за българския бизнес

Сега е необходима адекватна държавна политика, смята президентът
22
Радев поиска мерки за българския бизнес

Необходими са своевременни мерки, които да поставят българския бизнес в равностойно положение спрямо конкурентите на международните пазари. За това призова държавният глава Румен Радев на церемонията по връчването на годишните награди "Златна мартеница" за принос към българския бизнес, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата
Президентът подчерта, че възстановяването на доверието в държавата от страна на бизнеса може да стане само чрез открит диалог, който да допринесе за подобряване на икономическата среда и за насърчаване на инвестициите.

"Точно сега е необходима адекватна държавна политика, която бързо да достига до засегнатия малък и среден бизнес, особено в по-малките населени места, за да се ограничат последствията от предизвикателствата, пред които сме изправени", подчерта президентът.

Организатор на "Златна мартеница" е сдружението "Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес". Отличията за българските производители бяха връчени за 28-а поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
РАДЕВ,РАДЕВ,КОЙ ТЕ СЛУША???ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ТОВА!!!!ТВОЙТЕ ДУМИ СА БЕЗЦЕЛНИ!!!!ТУК В БЪЛГАРИЯ СЕГА!!!!!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли някой политик да се сени и за мерки за подпомагане на българският народ? Риторичен въпрос. Все бизнеса подпомагат, но с парите на народа, който е притиснат в ъгъла и едвам оцелява.
13
0
 
3
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ИСКАМ ТОВА,РАДЕВ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, ДА ПРОЧЕТАТ И ЗАПОМНЯТ!!! ТОВА, КОЕТО ПИША Е ОБЩОНАРОДНО МНЕНИЕ И Е ВАЛИДНО!!! Кой те, Радев, тебе,сложи? Ти,за всичко се ИЗЛОЖИ!!! Знаеш само да ни мамиш!!! И пред всичко се даяниш!!!
12
0
 
2
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 2 години
Тази работа я чакам вече 23 години. Одъртях, изпадаха ми зъбите и все не доживявам да видя някакви мерки за подпомагане. Разбира се за дадени "наши хора" се взимат други мярки. Че, чакам още, де.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щи вземат банките хотелчето и ще го дадат на Баневи на тройно по ниска цена а ти трябва да станеш гастербайтер в Германия щото ако бачкаш в България банката щи взема и заплатата . Ето това е то приватизатори в конкуренция с инвеститори . Не можеш да се конкурираш с някой на когото държавата е подарила цял курорт и много предприятия за нарязване и изнасяне на милиони към Панама.
10
1
 
5
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
За какво ти е да имаш бизнес при ядрена зима?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така . Дайте да дадем на ,,бизнеса,, Май.ната му на народа . Няма файда от него . Да земим от народа и да дадем на ,,бизнеса,, Направо да плащаме социални помощи на ,,бизнеса,, а че народа изчезва не е важно . Какви инвестиции ? В България се печели от приватизации и еврокражби ааа европроекти а не от инвестиции . Да вземем например Баневи с панамските милиони .Държавата цял курорт им даде и много други работи за нарязване. И ти ко ? Ши инвестираш и ще се конкурираш с тях ли ? Щи вземат ба
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов им подари повече от 5 милиарда ,сам се похвали ,много бързи ги похарчиха милионерите ,достачно с пачките ,който иска пачки да ходи в САЩ бря
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като иска мерки за приятелите си олигарси - да си дари заплатата от 15 000 лева и да освободи НСО, ПОНЕЖЕ НАД 100 000 ХАРЧИ ЗА ОХРАНА И КАБИНЕТА СИ. ТЕГЛИМ ЧЕРТАТА И СМЕТКАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА ПОМОЩИ. ЗАЩО ИЗОБЩО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ? БЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И ВСИЧКО СЕ РЕШАВА В НС. ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ Е ИЗЛИШЕН НЕЗАВИСИМО КАК СЕ КАЗВА. МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ПРЕЗИДЕНТА ИМА МАЛКО ПРАВОМОЩИЯ. ТОЧНО 7 СА. ИМПИЙЧМЪНТ!
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за българите без бизнес има ли някави мерки
5
2
 
6
 
! Отговори
Мой близък преди 2 години
Руснак ми дължеше 250 лв. Върна ми 500 и ми благодари итс тру стори
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Измята се като чамова дъска е Радев.Неблагодарник е.
3
6
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Не го интвресува войната в украйна. Казал е че кой е прав един ден ще се разбере. Русия към бг няма претенции
2
4
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кви мерки пари ли иска чорапа :)))
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления чорап се появи. А на 3 Март ще благодарим ли на Русия или ?