Гюров: ПП не офертира депутати и не раздава постове и бюджети

Било време всеки депутат да се определи дали е част от статуквото
147
Гюров: ПП не офертира депутати и не раздава постове и бюджети
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров отрече твърденията, че офертират депутати, за да подкрепят коалиционното правителство в парламента. "Разбирам реториката, тя не идва от нашата парламентарна група. Ние не офертираме, не купуваме и не раздаваме постове и бюджети за управление", коментира той.

Още по темата

"Нашата политика не е базирана на тези неща, а на цели и принципи, които отстояваме", каза Гюров.

Той нито потвърди, нито отрече да е имало среща на депутата от ИТН Кирил Симеонов с премиера Кирил Петков.

"Дали е имало среща на Петков с Кирил Симеонов, не се казвам Кирил и не съм бил нито от едната, нито от другата страна", посочи той.

"Ние казахме, че пред държавата в момента има няколко основни приоритети и ние имаме цели, които трябва да постигнем в този парламент. Те са на първо място приемането на актуализацията на бюджета, подпомагането на гражданите, на семействата, на работещите родители, на пенсионерите. Приоритет №2 - приемане на промените в закона за енергетиката, за да може бизнесът да получи своето облекчение за увеличената цената на тока. Приоритет №3 - продължава да бъде КПКОНПИ, както знаете вчера внесохме вече законопроекта, борбата с корупцията. И не на последно място – не трябва да забравяме, че до края на годината трябва да се приемат 22 закона, които да подсигурят получаването на 6 млрд. лева по Плана за възстановяване и устойчивост", обясни той.

По думите му това са приоритети, които са важни за държавата.

"И ние затова казахме много ясно това не може да се случи, ако в парламента няма мнозинство и затова всеки един депутат, независимо от коя парламентарна група трябва, да се обърне вътре към себе си, към своя морален компас и да каже кои са важните неща за държавата и дали може да ги постави над личните интереси и партийните интереси", настоя Гюров.

Според него всеки депутат, независимо от коя парламентарна група, когато види, че това са приоритети, в които може да се припознае, е добре дошъл да осигури мнозинството в този парламент.

"Така че мисля, че наистина сме в етап, в който всеки трябва да се определи и да каже дали е част от статуквото и бившия модел, който ние се опитваме да премахнем или е за това България да има просперитет да вървим към по-нормална, по-правова държава", призова Андрей Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: ппИТНАндрей Гюров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 1 година
Скъпа Камелия, в българския език няма глагол "офертирам". Има съществително име "оферта", но глаголът е "оферирам".
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството от надменни ненормалници, деца на комунисти, само се свали, поради своята некадърност и алчност за много пари.
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров и Киро ментата са си кумци. Родата винаги се поддържа, особено в далаверите и лъжите. То е ясно, че за малко пари няма да стоят във властта. Вън, омитайте се, докато още има какво да се спасява в държавата
107
1
 
1
 
! Отговори
До 117 преди 1 година
Нещо за главния секретар с международно признание Борисов както и кмета който довърши метрото и прочее да кажеш, а ти какъв точно си, просто обикновенно и мазно?
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече истината излиза все по-злобни стават, такова ГОЛЯМО ФИАСКО никога не е имало в нито една партия не само в България, от спечелени избори макар и машинирано (още им помня наглите усмивки преди изборите и това което казаха "очаквайте изненади") да стигнат до там, че и 4% процента ще им се видят като Еверест.
105
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Гюров,ти по-добре кажи защо като стане някакъв калабалък във вашата група по интереси,която наричате коалиция,вие на преден план избутвате пенсионираното злобно псе Рашков. Не ви ли е срам да се криете зад изпер*кал алкохолизиран дър*так?
104
2
 
2
 
! Отговори
по к.116 преди 1 година
През 2009г. един завършил ВМШспециалност Пожарно дело жител на Банкя беше избран от НС за премиер.Опит в управлението на екип ниско ниво (до 200човека) и на средно ниво (до 500-1000човека) - никакъв, като се изключи това, че беше адютант на братята Маргини, СИК.Познания по управление - нула.Учеше се по метода проба-грешка.В ЕС се подмазваше на Меркел и сетне на М.Вебер. С английския беше на ниво конграчулейшън. И тоя ни управлява 10,5 г.!Киро и Асен В.- по-зле от него,направо ни съсипаха!Аман!
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посочените само два последователни мандати като директор Живков обосноваваше с факта, че директор става този, който е преминал по стълбицата , цитирам за институт, технолог/конструктор/р-л група/ р-л лаборатория/н-к бюро/р-л секция и след избора за директор след едноседмична, максимум 10-дневна помощ от подчинените му р-л секции , в крачка може да ръководи института. След два мандата той губи инициативността си и съобразителността, улежава се и е време да бъде сменен с друг, свеж кадър./следва
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До .!. Навремето, две години преди прехода, Т.Живков, с когото се будалкахме, допълни КТр с два параграфа.Съгласно първия лице на ръководна длъжност директор на предприятие и нагоре имаше право само на два последователни мандата да заема ръководната длъжност и на трети мандат след прекъсване с продължителност 4 години - срокът на един мандат. В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ един пожарникар,като зае поста премиер министър го кара 12 години с прекъсване 1,5 г. от кабинета Орешарски!Ега ти демокрацията!
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сбогом, посмешище! Нито искам да ме оферираш, нито да ми раздаваш нещо. Просто си вземай ****ата задница и се омитай! От вас още дълго ще смърди! Но едно е ясно... на никого няма да липсвате!
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров, престани да се правиш на експерт в области, от които нямаш понятие.Съществителното оферта на английски език е offer, търговска оферта quote, оттам глагола оферИрам e to offer . Дс има някъде в думата offer буквата т? Защо вместо оферирам си написал офертирам? Кажи бре, англичанин?
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя лъже като дърт.
98
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смотан народ = скапана държава!!!! Не гласувайте проооости българи, нека ви управляват турци и мутри!!!!!
97
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Да бе да , купувате яко ,жалки крадливии мизерницииии
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутpите са активирали трoловете си да свалят правителството.
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой предлагаше на Каримански пост в световната банка, за да се откаже от номинацията за управител на БНБ? Човекът на ПП, който не знае къде са костите на българския цар Самуил. Забравих му тъпотоиме. Сеарбезов...?
94
3
 
8
 
! Отговори
.!. преди 1 година
По времето на Бойко живота се усещаше европейски. Уж крадял пълнил шкафчета. ПП спря кражбите, спря всичко лошо и усещането е като времето от Жан Виденов или най-лошите години от управлението с участите на ДПС. По гадно усещане не съм имал за безизходица. Дойдоха уж за промяна, а върнаха старото усещане на безхаберно управление, безизходица и очакване на бъдеща бедност. ГЕРБ ме накара да се чувствам европеец. Тъкмо изтича лизинга на новата ми кола и нямам куража да я сменя с друга. Усещането ОДС
93
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо трябва да вярваме точно на кумеца, на Киро ментата Гюров? Те всички в това ненормално правителство са си рода.
92
0
 
7
 
! Отговори
от село преди 1 година
Не раздават постове и пари от бюджета ,защото постовете вече са раздадени на родата ,кумове сватове ,приятели куп избий колци ,а бюджета е като взет бърз кредитдва дена иху и накрая тихо.
91
1
 
8
 
! Отговори
Леле леле преди 1 година
Бойко се оказа прав. Тези няма да може и с полиция да ги изгоним. От днес обикалят депутати за да търсят как да закрепят властта. В итн и да ударят на камък, Доган ще им продаде 12 човека. Вкопчили са се здраво във властта и не пускат. Лятото българина не обича да мисли и гласува. Сега му е време за ваканции. Но наесен, с първите сметки, ще се сети, че така нвма да стане. А тези ще са дооглозгали кокала.