Закрито заседание на НС за изслушване за самолета нарушител

Данните, които ще изнесе Заков, били в следствието
9
Закрито заседание на НС за изслушване за самолета нарушител
Снимка: БГНЕС

По настояване на министъра на отбрана Драгомир Заков депутатите закриха заседанието си, докато продължава изслушването му за самолета, който наруши въздушното ни пространство на 8 юни.

Още по темата
Заков обясни, че част от информацията, която ще изнесе е в следствените органи, така че не може да стане публично достояние.

Изслушването на министъра на отбраната и на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е по искане на ГЕРБ.

Разследването по странния случай, при който малък самолет премина през въздушното пространство на шест държави и кацна в България, все още продължава. Все още няма яснота кои са пилотът и пасажерите на борда.

При проверката на машината не са открити незаконни вещества или предмети. Самолетът бе проверен освен за взривни вещества и наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Съобщиха, че бил 6 местен. Без пилота означава 5 човека × 80 килограма тротилов еквивалент ,нали се досещате какво можеше да стане. Нашия изтребител летял нощем при много тежки условия ,а самолетното летяло " денем" ами да тренира слънчевата авиация нощни полети и да не плача като вдовици за туй онуй.Самолетите им били стари и затова им било трудно. Като не им изнася вън.Все ще се намери някой Списаревски.
6
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Внука на Бай Рашо е ка то Щирлиц! Всичко е в "мъгла"!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помислих че става въпрос за правителствения самолет в Солун..
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой повика руските "бежанци"? Лорер.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
помня как рашков се разхождаше в зората на неговата политическа кариера с американски знаменца по якичките, много атлантическо ми стана
2
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ами питаите ам посолство там не може да не знаят кои е превозван и къде е скритзначи самолети на нато го придружават и накрая каца на селското летище толковаелементарно
1
0
 
12
 
! Отговори
Въъъъъъйййййй преди 1 година
Че и заседание ще има. При проверката не бяха открити ..... а преди проверката ? Че вие не го разбрахте, кога е минал и де е кацнал. Доктао го намерите знаете ли какво или кого е разтоварил. После не били открили нищо ... Споко, въздушното ни пространство се пази. Самолети, които не превозват нищо опасно могат да си прелитат и кацат. Останалите трябва да декларират, че возят бомби, наркотици или нелегални стоки или хора.