Биков пита: Ако танкерите са били на добра цена, защо Петков не подписа сделката?

Според него нов дългосрочен договор с "Газпром" е невъзможен
24 авг 2022 10:23, Нели Христова
40
Биков пита: Ако танкерите са били на добра цена, защо Петков не подписа сделката?
Снимка: БГНЕС

"Ако тези танкери са били на добра цена, защо Кирил Петков не е подписал тази сделка? Има нещо много съмнително в това, което се случи април, когато "Газпром" спря газа за България. Оказа се, че "Газпром" е на печалба, защото купувахме от посредник руски газ. Ние имаме готов план за газовата криза. Още от утре трябва да започнат да се подготвят дългосрочни договори, които да влязат в сила от 2023 г., но не с Газпром", това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по въпроса с кризата в енергетиката.

Биков заяви, че нов дългосрочен договор с "Газпром" е невъзможен към този момент заради войната и геополитическите отношения.

"ГЕРБ в момента изготвя програма. Най-важното в момента е да вдигнем разговора на по-високо ниво, на база идеи, не на това кой с кого се мрази и ще прави коалиция. България има нужда от проевропейско управление, което има антикризисна програма и което да овладее в кратък срок инфлацията. Тази криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБ", каза още той пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
22
 
9
 
! Отговори
метко преди 1 година
Ако ГЕРБ дойде отново на власт, милиардите от ЕС ще потънат в сметките на олигарсите и няма да има никакво развитие, а пълен застой.
31
21
 
9
 
! Отговори
факт преди 1 година
ГЕРБ не са в състояние да управляват, защото затънаха в корупция за 12 години.
30
22
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
ГЕРБ построиха на рашките газопровод с наши средства за една година, без да има едно отклонение за нас, вместо да наблегнат на интерконектора, от който иваме нужда! ГЕРБ не направиха нищо съществено за диверсифищацията на страната ни за 12 госини!ГЕРБ само лъжат и злепосхавят опоненгите си, като изопачават фактите!
29
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам и позор за България, че таликва палячовци, като този Биков, са в управлението на вържавата. Този е по-скоро за някой комедиен клуб на Къци Вапцаров, като искаш да послушаш *** вицове, да оитдеш да се посмееш малко.
28
19
 
18
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Ти не си българин. Ти си мутренска под...ога.
27
19
 
17
 
! Отговори
Барба Ганьос преди 1 година
Биче , видяхме ги вашите програми , гледахме ги 12 години и накрая какво - връщане в средновековието ! Ти виж къде по седалището на Боко е останало неосмукано от теб , че си много нервен напоследък и *** да се успокоиш . Щото има да наваксваш за изцепките си против ГЕрП през 2013 г. ...
26
30
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 година
За съжаление отново стана ясно и на слепите, че единствено подготвени и в състояние да управляват са ГЕРБ. Всичко друго е куха лейка. Стискам палци по скоро да се създаде състоятелен и конкурентен на ГЕРБ проект, защото реална опозиция на ГЕРБ в момента липсва. А това не е полезно за България.
25
14
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Защото не могат да ги разтоварят в движение. Нищо странно не се е случило. ПП знаеха накъде отиват нещата и оставиха пожарите след тях друг да ги гаси. Само жалко, че успяха да скрият офшорните договори в енергетиката навреме.
24
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България ще започне да се измъква от кризата, когато ГЕРБ отново е начело на държавата. Дали ще стане още на тези избори, или на изборите напролет - зависи от това, дали хората са яли достатъчно сол и бой, или имат нужда от още, за да проумеят кой какъв е.
23
0
 
4
 
! Отговори
бойкоумре преди 1 година
Махай на гаубицата.
22
3
 
4
 
! Отговори
Huq преди 1 година
Глупави българи , заслужавате си съдбата
21
1
 
9
 
! Отговори
Пахахаха преди 1 година
Селски, коя е добра цена? Имаше ги. Сега ги няма.
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щот Кире само лъже имало е танкери ама някъде на Марс и обеди и вечери с Ленчето по целия свят
19
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от политически дъвки. Нали няколко пъти казаха, че са имали изготвен договор, който трябва само да бъде подписан от слъжебното правителство. Но на Радев гугутките направиха набързо свикана пресконференция, обвинявайи ПП в библейски грехове, а същите тези цял месец не са свършили нищо и дори напротив - отказаха сигурните договори.
18
1
 
15
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
АКО НАРОДА Е КАТО НАРОД, ДА ВИ Е ИЗМЕЛ ВСИЧКИТЕ ДЕТО СТЕ ТАМ, ДА ВИ Е ИЗПРАВИЛ ПРЕД НАРОДЕН СЪД ВСИЧКИ! НО НЯМА НАРОД И НАРОДА НЕ Е НАРОД!
17
0
 
9
 
! Отговори
Минаващ преди 1 година
За Веселинъ и веселиновци. Каква Саудитска Арабия? Това е газ(мъжки род),а не петрол.България сега внася газ от Норвегия-най- големия износител днес за ЕС,САЩ,Азербайджан,Алжир,Катар и други. През газовата връзка Кулата/Сидирокастро. Това е гръцки микс. LNG(втечнен) газ от терминала Ревитуса. Четете бе хора.Не пишете глупости.Не сте и чували за газовата връзка с Гърция през Кулата.Работи от 2016г.
16
6
 
18
 
! Отговори
Биков, преди 1 година
И с програма ,и без програма ,вие няма да сте в управлението.
15
3
 
28
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Още един БИВШ депутат, който понастоящем е безработен започва да дава акъли и да пита. Защо не питаше Петков като беше депутат, а сега се сетил. Такива като него са всичките български безработни политици.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоз лаладжия докога ще плямпа? Биков е живото доказателство, за това как ГЕРБ се оправят с конукрецията. Като не можеш да го накараш да млъкне, го вкарваш в далаверата. През 2013та Биков пишеше толкова яростно срещу ГЕРБ, колкото яростно сега плюе по всичко което не е ГЕРБ. Платен лаладжия от най-долен тип. Гугъл помни всичко :)
13
3
 
26
 
! Отговори
Кариерата на Биков преди 1 година
Биков е завършил КУКЛЕН ТЕАТЪР в НАТФИЗ. Естествено за такъв непрокопсаник препитание няма и от немай къде започва да пише еpoтични разкази за излизащото тогава сипсание Хай-Клуб. Явно Меглена Кунева е фен на разказите на Биков защото ги взима под крилото си (разликата в годините им е 10 в "полза" на Кунева) и го вкарва в политиката през задният вход. Партияата на Кунева се проваля, но Биков успява да се прикачи към "реформаторският блок" ,които влизат в коалиция с ГЕРБ. После отива в ГЕРБ.