Психолог: Трябва да уважаваме всяка партия

Стабилно е правителство е необходимо
2 окт 2022 12:57, Росен Стойчев
20
Психолог: Трябва да уважаваме всяка партия
Снимка: БГНЕС

"Ние трябва да уважаваме всяка партия, те са такива, защото народът ни е такъв. Целта на тези политици е просто да прекарат държавата през един исторически период", заяви психологът Ани Владимирова в студиото на Нова.

Психологът е на мнение, че за стабилно правителство е необходимо да се гласува, но не е достатъчно, защото хората си казват "какво като гласувам", което според нея демотивира хората да гласуват.

"Според мен политиците дават много премислени послания. Аз, това, което забелязвам, е една поляризация, която допълнително засилват.

Още по темата
Едно черно-бяло говорене, или всичко е истина, или всичко е лъжа, което ги доказва като личности, на фона на умаловажаване на опонентите. Хората всъщност се объркват от тези противоречиви и без нюанси послания. Оттам нататък те подкрепят въз основа на опозицията спрямо другите. Това разединява народа, обърква хората и ги прави по-пасивни", смята Владимирова.

За нея е нормално, че малко хора излизат да гласуват. Тя сподели, че преди година и половина е обяснявала как хората рационално да преценят кандидатурата. За тази година и половина.

"Нашият исторически опит от периодите на преходни правителства, е много показателен. Такива периоди на кризи и нерешителност, винаги водят до много тежки икономически последици", заяви Владимирова и призова хората да гласуват, защото отговорността за тези събития е тяхна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как да ги уважавам, като ме лъжат и крадат? Отвътре не ми ли идва да ги уважавам, забрави.
11
0
 
1
 
! Отговори
Км преди 1 година
Няма да гласувам,защото повече от 30 г.отговора на гласувалите-за какво са гласували е: За по-доброто бъдеще на държавата.И за 30 г.какво се промени? Промени се облика на големите градове и курорти с огромни хотели и къщи за гости ,собственост на 10% от богатите българи.А ...останалите-да ветреят нещо си.А е всеизвестно,че за да има на едно място повече,то на други места да няма почти нищо.За90%от народа няма бъдеще със стандарт на работещи бедни.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психоложке уважавай си и копейките и дб-тата, но не давай акъл на народа.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше психолози на място отдавна да бяха го вкарали в лудницата оня шмекер.Дето разпалено обясняваше пред телевизорите как видял дрон лично управляван от Президента.Нс него турете диагноза .Не на обществената настройка.Тя е такава каквато трябва да е.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И психолозите ни са овци.
7
0
 
3
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Уважението:)))
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше психолози на място отдавна да бяха го вкарали в лудницата оня шмекер.Дето разпалено обясняваше пред телевизорите как видял дрон лично управляван от Президента.Там турските диагноза .Не обществената настройка.Тя е такава каквато трябва да е.
5
0
 
4
 
! Отговори
Ние преди 1 година
Уважаваме ДПС, но нека говорят български, това е България! Не Кападокия.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво общо има болшевишката и3мет яхаща България от десетилетия с народа само тая психоПатка знае. Та и иска да ги уважават :D
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'трябва да уважаваме всяка партия, те са такива, защото народът ни е такъв' --- а който мрази балканските селяни?
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Депресия се лекува с два шамара за нула време и яко работа на нивата. Излиза безплатно, питайте някой дядо.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя нос не ми харесва.