Експерти за Слави и Лена: Границите са минати отдавна

Коментар на Стойчо Стойчев и Арман Бабикян
6 яну 2023 17:45, Росен Стойчев
194
Експерти за Слави и Лена: Границите са минати отдавна
Снимка: БГНЕС

Пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян и политологът Стойчо Стойчев коментираха нападките срещу бившия шеф на кабинета. Бабикян заяви, че границите са минати отдавна и че за жена не се говори по такъв начин. Той каза, че изпълнението не е сатира, а „пошлост“. По думите на Бабикян видеото за бившия шеф на кабинета Лена Бирославова, съобщи Нова Нюз.

Още по темата

Стойчев заяви, че това не е прецедент за този авторски колектив. Такива действия срещу жена-политик „същите хора са правили същите неща“. „Може би тогава не е имало такъв тип реакция, защото не са били със степента на популярност на сегашния обект на такъв тип кампания“, допълни той.

Стойчев каза: „Партиите и президента са се разбрали още ноември месец за това, че отиват към предсрочни избори. Връчването на втория мандат след Нова година показа това. Разтягането на връчването на мандатите показа, че от Президентството така са направили тайминга, че изборите да бъдат изместени през пролетта. Най-вероятно те ще бъдат средата на март.“ Бабикян е на мнение, че повтарянето на избори не носи нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БАБИКЯН БИЛ ЕКСПЕРТ И ПО КАКВО ЧЕРЕПИТЕ ВИ ПЛАТИХА ДА РАЗРУШИТЕ ДЪРЖАВАТА И БЕЗНАКАЗАНО СИ ЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА КАТО ХВЪРЛЯШЕ РАЗНИ ПО ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ НОСЕШЕ КОВЧЕЗИ ЗАПЛАШВАХТЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПРЕЧЕХТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА ПАЛЕХТЕ ПОЛИЦАИ БЕЗНАКАЗАНО ПОТРЕС ТОЗИ БИЛ ЕКСПЕРТ
90
1
 
2
 
! Отговори
Сметката преди 1 година
Значи мустака на Лена е единственото вълнение на и.тн и славица, обиден тошко ( след Хазартното ударно ( " Как успя да го поемеш целия, едновременно на Дългия и на Дебелия) . Тук, за разлика от сценарното по.върнато няма имена. По - важно е защо се е засегнало малкото маймунче, по което валя " народната любов" в плюнки и други екстри. ? И на какво е обидена слави, нали " си изтегли министрите "? Защо е сърдита тази кадъна? Защото не я предупредиха за ареста на боци, май. А тя на вечеря домусчиев
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПАРАПЕТА НА ПАРАПЕТКАТА!ВЪПРОСЪТ Е В НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ МАШИННи МОШЕНИЦИ! ГОВОРЯТ ПРОТИВ МОСКВА , ДА СЕ ХАРЕСАТ НА САЩ И ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ С РУСКИ ОЛИГАРСИ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ- РУСКИ АГЕНТИ! НАЗНАЧИХА ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА БАРАБАР с любовниците от същия пол!СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА! НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИА!КРАЖБИТЕ ИЗВЪРШЕНИ С ТАКАВА НАГЛОСТ!ТОВА МЕ ОТВРЪЩАВА!ВИСОКОПЛАТЕНИ ПАРАПЕТКИ ИМА ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА
88
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена е потомствена БКП шумкаристка като Кирето и почти всички останали депутати до момента!
87
4
 
14
 
! Отговори
ЛяЛяЛя преди 1 година
Ленче,едно ми е такова, как да кажа, дали направо да не ти покажа? Не си от тия, дето губят ценно време за каквото си дошла, ще вземеш.От парапети на парапети, джаста-праста си страстна.Дай на заем to love you, дай на Кирчо to buy you.
86
0
 
0
 
! Отговори
обективен преди 1 година
#97 И кое не е обективното в коментарът ми ??
85
4
 
19
 
! Отговори
Какви граници ? преди 1 година
Бабикяне , а носенето на ковчези бесилки и чували не е ли минаване на всякакви граници? А нищожно същество? Всичко се връща и в един момент горчиво ще съжалявате за това което правехте една година и последвалото от простотиите ви.
84
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клипът е от документална поредица от реално случили се събития. Въртят се скрийншотове. Събитията са реални, които се споменават, целият народ го знае. За каква клевета ще има очи да съди?!Вече, до колко е качествено художествено произведение е друг въпрос. Нямат срам.
83
2
 
4
 
! Отговори
До99 преди 1 година
Ами дай го тоя факт от къде и от кого ги прибрал тия парици?Виж от тая песен както е тръгнало гледаемостта със сигурност ще прибере доста!
82
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До103 Напротив,с песничката Славчо ще ореже здраво процентите на ПП-тата при следващият вот и между другото ще заработи едни немалко парици,демек две в едно!
81
2
 
4
 
! Отговори
#101 преди 1 година
Факт е , че много субсидии върна, но и много повече прибра под масата
80
2
 
12
 
! Отговори
Герой преди 1 година
Интернет ще направи от нищо неизвестната и невидима кака Лена, световноизвестен герой. Youtube такива изгряват и залязват за дни, но се помнят с десетилетия. Няма връщане назад :)))
79
4
 
3
 
! Отговори
До обективен преди 1 година
Що дрънкаш глупости,позаинтересувай се колко пари трябваше да вземе дългият като субсидия и Коко от тях той върна на бюджета,само от тая песньовка той неговите хора ще вземат повече от колкото биха взели като държавна субсидия!Ама иначе си се кръстил "обективен"
78
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 100 Истината боли, а с такива безскрупулни дами така се процедира- ГРУБО!
77
1
 
12
 
! Отговори
#99 преди 1 година
И кое не е вярното ??
76
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 98 Злобни са към Лена и Парапета защото нарекоха Дългия и партията му мафиоти!
75
11
 
6
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Много са злобни откакто останаха под чертата за НС. Другите избори - пак така да са , но без субсидийката която си прибраха тихомълком.
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая чоФчица да забрави че ще осъди дългия,ами да вземе да си търси процент от парите за генерираният трафик в YouTube който досега възлиза на най малко 150 хиляди долара!
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ивайло Вълчев: "ВзИмете на Наско коза и го махнете от прозореца да не падне, Ленче.." Хахахахаа..
72
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое не е истина в клипа?! Вече всички знаем за липсата на морал в ПП. ПП Гнусни сте! Друг е въпросът, че и Трифонов не е по-различен. "Ще ти скъсам ***" е връх в музикалното изкуство. Още недоумявам как се е съгласи да пее тази помия