Рамадан Аталай: ДБ бяха подхлъзнати от ГЕРБ

Според него твърдо отиваме на избори
15 яну 2023 20:58, Нели Христова
26
Рамадан Аталай: ДБ бяха подхлъзнати от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Твърдо отиваме на избори. Само за защита на евроатлантическите интереси, приоритети може да има разминавания”. Това заяви депутатът от ДПС Рамадан Аталай в студиото на NOVA.

Запитан дали ще ги поканят за участие в управлението на страната, той отговори: "Надеждата умира последна. С мандат на БСП и подкрепа на ДПС сме управлявали държавата успешно”"

"ГЕРБ не могат да бъдат изключени при всички случаи, когато ще се създаде програма, която да бъде изпълнена в кратък период от време. Ако сега отидем на избори, ще има още едни избори. Крайно време е да се намери баланса, за да направим това, което обществото очаква от нас", каза депутатът от ДПС.

На въпрос дали са разочаровани от това, че третият мандат за съставяне на кабинет не е бил връчен на тяхната партия, Аталай обясни: "Чак разочарование не бихме изразили. Това е поглед и решение на президента. Той е решил, че БСП може да обедини всички политически формации. Приоритетите трябва да са в защита на националния интерес, на европейските, евроатлантическите интереси. Това е преценил президентът (Румен Радев) и затова каза, че ще връчи мандата на БСП".


И веднага депутатът от ДПС призна, че обществото е очаквало и други варианти. "ДБ бяха подхлъзнати от ГЕРБ, защото постоянно да повтаряш: "дайте мандата на ДБ", при условие, че той е бил при тях (ГЕРБ) и те не са направили всичко възможно”.

Относно готовността за управление Аталай каза: "ДПС са политическа формация от 33 г. няма партия, която 33 г. да има постоянен растеж, да има млади кадри, подготвени. Нашата подготовка за следващи избори започва от деня на приключване на предишните. Не че е невъзможно правителство без ДПС, но не е необходимо. Винаги сме били фактор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой тук още плаче за Тодор Живков, диктаторът, който не позволяваше на народа да диша. Не си ли спомняш в каква бедност живеехме. Живков и партията ко мунисти си натрупаха пари в швейцарски банки отдавна, не им пука за България. Но има следващи поколения от тях, които смучат още, ето например от имитация на избори крадат пари, от мними постове и дарения и най-вече, от парите на Европа. За заплати и детски 33 г се стискат, а техните богатства се увеличават
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само мслоумен настъпва мотиката винаги на едно и също място. Имаме следното питане към Радев: Защо той дава третия мандат за формиране на правителство отново и отново и отново на БСП, след като, както и преди, няма дори теоретични шансове да се реализира ?
19
1
 
5
 
! Отговори
A1 преди 1 година
Защо в правовата Великобритания няма про-пакистанска или про-индийска партия,а у нас има пра-турска?
18
2
 
10
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Какво му е разумното да се даде на БСП , партия фалирала държавата и обслужваща руски интереси . Управление с участие на БСП е най вредното нещо което може да ни се случи.Единственият шанс да тръгнем по бързо в правилна посока е когато и последният комунист изчезне от парламента и държавата като цяло
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се хвали този, че 33 г. се развивали. Тогава защо районите които гласуват за тях са още в 18 век. Придърпват младите по градовете, а другите са изоставени. От къде на къде гласуват за тях хора които не знаят български и не им пука за България, ама имали бг л.карти. Всеки знае, че това им е пътя за Европа, а не че са българи. Само лъжи и жажда за власт.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая ОПГ е единствената с етническа основа с цел гласове ,електрорат от балами и неграмотни селяци тип изселници за да се ползва от бандитски състав и ръководство предимно ДС агентура-още преди изкуствено създадена демокрация единствено с цел контролиране на процесите и обогатяване чрез обрачи и фирми - толкоз за"партия ДПС"- що се отнася за ценности само в имоти, фирми,$¥£ злато акции справка милиардера КОЙ и затворника агент специализирал в философ/имотен хидроинженери и мъжките му секретарки
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То ГЕРБ подхлъзна цяла България и така 12 години подхлъзване. Точно започнахме да се изправяме от подхлъзването на мутрите.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ-СДС откъде ги намират тези трoлове, които вместо да им правят реклама, им правят антиреклама?! С тези стотици откраднати милиарди, ГЕРБ-СДС биха могли и да си купят и не толкова отблъскващи трoлове.
13
2
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ако има някой подхлъзнат, то това е другарката Импексова и червеният и бузлуджански ИДИЛ, подхлъзна я фигуранта радеФ, като за пореден път се изгаври с нея и абсолютната и невъзможност да състави правителство, от друга страна за пак ще се хареса на червените бабички, които са му фенки с наколенки
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствените подхлъзнати от ГЕРБ са ДПС. От почти две години ДПС също като ГЕРБ изпадна в изолация, главно заради ГЕРБ.
11
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ се опитаха да подхлъзнат ДБ, но не успяха. След като мандата е минал през ПП, то все едно, че е минал и през ДБ и нямаше никакъв смисъл да се дава на ДБ. Оставаха ДПС, БСП и Стефан Янев. Най-разумното беше даде даде на БСП и президента го направи. Брътвежите на ГЕРБ и ДПС са политическа реклама, на която едва ли някой вярва
10
5
 
5
 
! Отговори
загубено време преди 1 година
Нови избори заради ПП при ИТН в историята има партий , а не Провалени Празни Проекти Прокопчо
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това се знаеше още вечерта когато приключиха изборите ... Мотане за да няма избори през студените зимни месеци че народа ако изтрещи не се знае знай ли се .....
8
3
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Абе подхльзнати те утекоха в канала направо вероятно ги грози и затвор за взетите средства от нексо
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за децата вече става ясно, че Радев не желае България да има редовно правителство ! Напред към еднолично пРезидентско управление !
6
7
 
8
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Колко подли са евроатлантиците уж са в опозиция със ДПС и ПП а всъщност се подкрепят и в решаващият момент ще забият нож в гърба на всички Българи.
5
8
 
12
 
! Отговори
ГулюГулю преди 1 година
Никакво евроатлантическо правителство, тея ще ни пробутат еврото и ще окрадат златото на България. Измамници и крадци евроатлантически нищо повече. Т. Живков събираше златото от Челопеч, за да направи златно покритие за лева години наред. Тея дребни евроатлантически чакали искат да освободят резерва и да изчезне златото.
4
9
 
9
 
! Отговори
ГулюГулю преди 1 година
Взимайте си евроатлантическите ценности и да се махате към Усраина или към фащ. Глас не давам за евроатлантици. ГРОБ, ПП, ДПС сте едни и същи плюя на вас
3
9
 
10
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Май Доган задейства Гешев ми се струва на мене. Тулупя потриваше ръце в очакване на мандат за Дай БГ. Кака Деса беше бясна тая вечер по тв. А Боко е вдигнал кръвно. Та така.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна стана ясно, че освен скандали, нищо друго не са в състояние да произведат партиите в парламента. Не ми е ясно защо толкова загубено време, кому беше нужно? Отделно средства за избори с предизвестен резултат.