Кирил Петков обяви, че НСО е свалило охрана му

Нямало непосредствена опасност за живота му
19 яну 2023 17:30, Нели Христова
75
Кирил Петков обяви, че НСО е свалило охрана му
Снимка: БГНЕС

Тъй като нямало непосредствена опасност за живота му, НСО свалило охраната на Кирил Петков. Това обяви самият той пред журналисти в Народното събрание.

"Всичко е наред", каза още той и обясни, че все още ползва превоз от НСО и отрече твърденията, че заедно със съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев са наели частна охрана.

По закона за НСО лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател се пазят до 4 години след освобождаването им от длъжност. През октомври служебният кабинет предложи промяна, с която този срок се съкращава. Причината е, че в последно време премиерите и шефовете на парламента се сменят начесто и това означава огромни разходи от страна на НСО, става ясно от мотивите на служебния министър-председател Гълъб Донев.

В момента НСО например трябва да осигурява охрана и транспорт на трима бивши премиери - Бойко Борисов, Стефан Янев и Кирил Петков. Отделно от това трябва да пази бившите шефове на парламента Ива Митева и Никола Минчев. Заедно с това трябва да се охраняват и действащите президент Румен Радев, шеф на парламента Вежди Рашидов и премиер Гълъб Донев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
33 преди 1 година
Най добре и най евтино ще излезе държавата да купи на Киро Истината one way ticket to Canada, и да се приключва този смях с него. С неговите лъжи и тъпотии е достоен да стане част от управлението на САЩ.
46
0
 
4
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Е така без охрана може и да лъжеш по- малко.А дано,ама нада ли
45
0
 
5
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Ха,ха,ха тоя сега жалили се?Кой ще тръгне да си цапа ръцете с тебе бе лъжец, та да ти плащаме да те пазят .Не си безценен,мошеници като тебе в България са под път и над път,особено при променкаджиите.
44
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
руско-турският президент решетников ти я свали пич,аз съм готов да се жертвам и да те пазя колкото мога,те с борисов и доган са ен.чари,продаващи животите на Българите,путин нареди на решетников...за сплашване...знаят че си охраняван и пазен...но е показателно кой и как работи против Свободният Свят...ЕС извадете си главите от срамните...и Смело посочете и спрете парите за работещите за путин...те не са Народите ни...те са роби на путин...назначени от путин!!!
43
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
прочетете постовете им и ще осъзнаете как работи руската пропаганда..насажда омраза срещу всеки пожелал да живее като Свободен...имат само омразата и убийствата...САЩ време е да ни помогнете да им отговорим...хуманно но решително...да избием копелетата гаврещи се с животите на децата ни...искат Вайна...да им я дадем...ама реална...Честта преди Победата...да ги избием....с чест робите на путин...дано имат ковчези с чекмеджета!!!
42
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До АзМинистър-Председател на България...бивш...решетников-радев се е самозабравил,забогатя повече от бочко,за няколко месеца,вече и филми на дъщеря му финансира със залъците на гладните ни деца...кой е решетников-радев???импичтмън за руският слуга решетников-радев!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Кой е па тоя да има охрана от НСО?
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А няма нужда да го охраняват. Няма да е голяма загуба ако Путин наеме килъри да очистят простото Киро. Той нанесе големи поразии и на България.
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво му е охрана на простото Киро? Той вече е никой.
38
3
 
6
 
! Отговори
Пурко преди 1 година
Сега да не стане Христо Грозев -номер 2.?
37
8
 
5
 
! Отговори
Дон Хуан преди 1 година
Биби е следващия, там ще е къде по забавно да обикаля сам без охрана :-)
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
29 По повод дилъра на безполизния пробиотик ли, говориш -Киро просто? Или търгаша с парцели край София, Киро парапета, същият е.
35
6
 
25
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Е сега Кире, ще ходиш пеша и сам сред хората, ако смееш разбира се....
34
5
 
22
 
! Отговори
Няма сняг,баце! преди 1 година
Иначе щеше има жълти снежни топки по Киро Парапета
33
5
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Ами да, заразили са се с венерически болести. Сега се лекуват.
32
4
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Мчи без гавази ,а го пазят към жа удря джурналисти бря ? Те сагъ моят и а го наебт ? Кът няаа пазванти!
31
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За живота му каква опасност да има? Най-много някой тупаник да отнесе.
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една по една привилегиите отпадат, сега беглеца от Дубай ще осигури ли частна охрана, абе аз ако съм на мястото на Божков няма да им платя на Киро и Асен и лев, не си заслужават подкупите.
29
2
 
16
 
! Отговори
toti преди 1 година
Има 4 човека начело на държавата които е задължена да охранява НСО,всички друга са измислени ***,които само се фукат ,разкарват като инвалиди из цяла та страна и харчат луди държавни пари!!Това е смехория,при това че в много страни и премиери ходят с метро или колело !!!
28
18
 
8
 
! Отговори
българин преди 1 година
Крадливия шебек от банкя дали го пазят?