Едно време бяхме износител, сега внасяме храни

Обяснение от Настимир Ананиев
6 мар 2023 13:18, Росен Стойчев
142
Едно време бяхме износител, сега внасяме храни
Снимка: БГНЕС

Ние внасяме 70% от месото, 50% от доматите, 45% от яйцата. Едно време бяхме нетен износител, сега внасяме храни. Искаме национален приоритет да станат малките и средни ферми. Това заяви Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната” в ефира на Нова Нюз.

С години българският производител беше неглежиран.

Още по темата
Друга политика е неравенството на регионите. Ще инвестираме 50 млрд. – български и европейски средства за развитие на регионите. Знаете, че винаги се е инвестирало повече в Южна България. София е над средното европейско ниво,искаме да сравним София с Видин, с Монтана, с Враца, добави Ананиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Едно времв това, едно време онова...ами нали искахте ЕС! В ЕС едно от условията е да има свободен пазар, тоест, ти си длъжен да разрешиш на всеки от ЕС, който иска, да участва на твоя пазар. Всичко се определя от цената, не от това, дали продукта е от бг или не. Като искаме само родна продукция, ами да излизаме от ЕС и да самозадоволяваме. Не че съм голям привърженик на ЕС, но така го поискахте бе, хора политици!
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време......по байтошово време. като дойде демокрацията, свърши с производството и износа. На Настимир да не му е домъчняло за ония времена? А дали ще хване лопата и мотика или ще е дайте да дадете. Само по приказките са тия, ама и тях не догаждат.
115
0
 
7
 
! Отговори
Големия памперс преди 1 година
Тази юрдек, мислещ се за политик, сега ли устанави този факт?!? Нали е от маймуните, които от години обикалят из партиите и целуват з**ници за да се уредят в парламента. Би трябвало да е наясно, че селското стопанство в част зеленчукопроизводство, овощарство и животновъдство е разсипано и унищожено благодарение на платени п***титутки като него.
114
0
 
8
 
! Отговори
И345 преди 1 година
Едно време сеех, берях и на пазара, но откакто ми искат 16 бележки, за каквото се сетят, не сея нищо. Само за лична употреба, а другите, дето гледат райграс да ядат каквото ди искат. Хрупкави домати и безвкусни краставици внос има на пазара с табели родно. Да ви е честито!
113
0
 
2
 
! Отговори
Копай Дедо копай.. преди 1 година
...МОЖЕ И ДА СЕ ПОДМЛАДИШ!
112
0
 
5
 
! Отговори
Смех... преди 1 година
То села вече нема ....тия селскостопанска продукция търсят.....СМЕШКИ РАЗНИ!
111
1
 
5
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 година
Да защото едно време баба ти е копала а ти сега си мекотело-тип слузеста медуза.
110
1
 
2
 
! Отговори
АБЕ ЕДНО ВРЕМЕ.. преди 1 година
...НЕ Е КАТО СЕГА, ЗАЩОТО НЕМАТЕ ВЕЧЕ ВРЪЗКА С НЕГО И НИТО ВРЪЗКА С ЦЕНТРНИЯ СИ МОЗЪК ЗА ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ..ОСТАНАЛИ СТЕ СИ ТАМ ЗАЩОТО Е НАЙ-ЛЕСНО И ВИ Е ТРУДНО ВЕЧЕ ДА МИСЛИТЕ...ХАХАХА...НЕ ЧЕ МНОГО СТЕ МИСЛИЛИ И ТОГАВА, ДЕ....!.
109
0
 
11
 
! Отговори
= преди 1 година
Наститръц явно не знае,че пак сме сериозен износител на селскостопанска продукция,но само такава,която се произвежда с машини. В БГ села няма селяни,останаха само старци и някой и друг кр.адлив ром. А за животновъдството и растениевъдството е необходима работна ръка,каквато няма. Та да вземе този дърдорко,да се върне в родното си село и да даде личен пример
108
0
 
9
 
! Отговори
Станчо, преди 1 година
Едно време и такива шашмаджий в политиката като тебе ги нямаше, ама на , пръкнахте се.
107
0
 
11
 
! Отговори
Фотограф преди 1 година
Мизерникът Онаниев много страда без храна - нямал какво да плюска. Горкичкият! Това, че има отвратителна мазна мутра е най-малкия му дефект.
106
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време такива земеделци не ги пускаха в Централна баня, че не отговаряха на Наредбата за къпането, а днес мнение дават.
105
3
 
18
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
АМи така е Нестимирчо като все идват едни умнокрасиви да ни говорят - За какво ви е армия...нали сме в нато ? Оп, и айде танкове, кораби на скрап и редукция на военнослужещите. За какво ви е производство...нали сме в ЕС - ще внасяме евтино и некачествено ? Оп, айде и земеделието и животновъдството убихме. Следва енергетиката - от страна износител на ток сме се запътили след време да си внасяме...Всичко това благодарение на евро-атлантическата пасмина, която иска да ни съсипе тотал...
104
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си преместиш ли кабинета във Видин?! Ще преместиш ли заседанията на Комисията в Ловеч или си ги приказваш така...Ние "лудите" да ти вярваме:)
103
3
 
12
 
! Отговори
Създаване на ТКЗС .. преди 1 година
...това може да бъде НОВ ОПИТ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА "НАШИ ХОРА"---НИЩО ПОВЕЧЕ..!ПЪЛНА ДАЛАВЕРА---С ДЪРЖАВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ!!!
102
1
 
16
 
! Отговори
ЕДНО ВРЕМЕ.. преди 1 година
...Което си отиде безвъзвратно!МИНАЛОТО НЕ СЕ ВРЪЩА---САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА!!!
101
1
 
16
 
! Отговори
Ще внасяне още.. преди 1 година
...защото селско стопанство се създава с години и то от хора мотивирани за тази работа---А НЕ ОТ СЕЛСКИ ПЕЧАЛБАРИ!
100
4
 
12
 
! Отговори
Смех .... преди 1 година
НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТКЗС--защото никой няма да ви работи без пари, нито имате свестни кадри за селското стопанство!ТЕХНОЛОГИЧНО СТЕ МНОГО НАЗАД И ИЗОБЩО НЯМАТЕ ШАНС!
99
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фирмите внасящи храни са на 80% собственост на мутрите и 20% на хора на ДПС. Мутрите както винаги реват - ДС, БКП, те били взели парите.
98
5
 
8
 
! Отговори
Фирмите ВНОСИТЕЛИ... преди 1 година
...всички ТЕ са на кадри от БСП/ДС и нямаха интерес от българското производство на продукти---затова внасяха евтини стоки --- А Прибираха парите от ЕС ДАДЕНИ за селското стопанство с фалшиви документи за собственост на ЗЕМЯ и Животни!ТАКА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОГРАБВАШЕ БЪЛГАРИТЕ!