Мирчев: Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента?

Очаквам отговорите от НСО, заяви той
5 май 2023 11:15, Нели Христова
79
Мирчев: Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента?
Снимка: БГНЕС

Какво се оказа? Гешев е пътувал сам, без семейството си, автомобилът му е бил без каквито и да са следи от взрив, бронираният автомобил на Гешев е бил с по-висока степен на защита от този на президента, а израелският експерт на прокуратурата е пристигнал 95 мин. преди взрива.

Още по темата
Това написа депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в своя Facebook профил.

"И тук възникват много въпроси, на които прокуратурата трябва да отговори:

Срещал ли се е този израелски експерт и преди с Гешев докато е бил в България? Защо от прокуратурата твърдяха, че семейството на Гешев е било с него? От колко автомобила се е състоял кортежа на Гешев - един или два? Защо досега не бяха показани щетите по автомобила на Гешев, за да стане ясно, че те са сравними с одраскване при паркиране? Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от този на президента? Каква е скоростта на осколките при взрив на тротил - космическа или...?Израелският експерт има ли връзка с известен български застраховател с експертиза в област антитероризъм", запита в своя пост депутата.

"Още на 3 май изпратих запитване до посолството на Израел за въпросния експерт, който случайно каца малко преди "атентата" в София. Пак на 3 май отправих питане и до НСО за броя автомобили в кортежа на Гешев, наличието на видеорегистратори в колите им, оперативните мероприятия по контранаблюдения и използвана ли е оперативна група "Авангард"? Очаквам отговорите от НСО, посолството на Израел и НСО и своевременно ще ги публикувам" в заключение написа Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Защото Мирчев, президентът и пеш ходи,едва ли ще се намери някой,който да му посегне,освен някой нискочел, разхождаш се като теб, без да се е пил хапчетата, но невярвам да схващаш иронията ми.Президентът е представителна фигура .Той не засяга пряко и конкретно и интересите на Мафията и на слугите на чужди държави,каквито са НПО-тата.
60
0
 
3
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Защо ли,другарю Мирчев!?Ами защото ти е ниско челото! За това.
59
9
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 1 година
Тежки, нелечими онко-заболявания за сите що са ГРОБ и близките им. Амин!!!
58
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото е по-читав от президента... Впрочем, вие нямаше ли да го махате?? Кога ще подадете искане към КС да разгледат какви ги е вършил фигуранта на мафията?
57
15
 
16
 
! Отговори
Мирчев преди 1 година
изберете нещо не мисли. Ами защото Гешев им бърка в червата на олигарсите, а пРезидента е в кюпа с тях.
56
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами разбира се че така трябва. Президента пусна чадър на олигарсите от Сърбия и Дуабай, а Гешев ги издирва чрез интерпол!
55
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само едно въпросче, колко хора Гешев вкара в затвора, та да искат смъртта му?
54
10
 
16
 
! Отговори
= преди 1 година
Не съм видял президента да преследва престъпници. Напротив, направи всичко възможно да бъдат пуснати арестуваните олигарси,някои от тях са му близки приятели. А Гешев остана единствената преграда срещу престъпността
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разликата между президент и главен прокурор е, че президента се избира пряко от народа, а главния прокурор е просто един много високопоставен чиновник.
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоста резонни въпроси, които мислещите българи също си задават. Ще видим какво ще излезе накрая. Ако е инсценировка, няма да е първата на най-заслужилия сред прокурорите.
51
6
 
11
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
Най простото момче от дб.
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече жертви на мафията по върховете е добре за народа. Защото ще накара редовно купуваните съдии, прокурори и полицаи да започнат да работят наистина против нея. Хора, ние обикновените печелим от това, когато мафията решава вместо да купува, да убива неудобните. Мафиите винаги губят, когато решат да вземат държава със сила. Защото съдилищата чак тогава решават да работят истински, когато им припари под дупетата.Дано има повече такива атентати, че да се събудят и да си припомнят какво работят.
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това беше *** ход от страна на мафията, която няма за интерес силен съд и прокуратура. Така събужда хранениците си в тоги да се обърнат срещу мафията, както нормално трябва да бъде.
48
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива с ниски челца не трябва да ги вземат изобщо в партиите, щото, като влезе в парламента и цялата му умнотия избива. Намерил с какво да губи време. Ами защото президентът не е толкова заплашен от атентат, колкото един главен прокурор. А Радев, ако е искал, да си е осигурил същия толкова осигурен автоНОбил.
47
10
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
Колко са правилни въпросите на Мирчев потвърждават и самите гербави троляци с това, че го обиждат лично, вместо да коментират казуса с нагласения атентат, за който каскетът изобщо не се амбицира да разследва. Я, кажете, гербави троляци, защо прокуратурата още не е намерила атентатора, като в случая е много силно заинтересована.
46
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако мафията в България е заложила по върховете такива простовати хора като Мирчев, то тогава на мафията й е спукана работата. Рано или късно ще стигнем до вас и ще плащате на сторените гадории.
45
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ами 48 А каква е логиката ***.фи.ята да посегне на защитника си :) Много логични въпроси задава Мирчев, гербав троляк. Вашият каскет се взе много на сериозно.
44
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички вземате Борисов за ***, но за мен сте прости, че правите такова заключение. А на Мирчев въпроса е под всяка критика, смях в залата направо. И внимавай Мирчев, че търсят виновника. Да не ти изтълкува някой въпроса, че питаш що не беше обикновен автомобил, че да може атентаторите да успеят.
43
8
 
9
 
! Отговори
Еми преди 1 година
Мирчев много поздрави от Дубай,Сърбия,ЮАР, Русе ..Колко си жалък,но ти отива да си талаула.
42
9
 
13
 
! Отговори
ами преди 1 година
"Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от този на президента?".МирчеФ мирчееФ,само ако знаеш колко си т.п,няма да си отваряш устата си почти никъде...Малко да те светна:ние сме парламентарна република,където Президента няма роля нито в изпълнителната, нито в законодателната власт,за твое сведение не сме с а щ.Звучи някак си меко казано НЕлогично някой да нарани човек,който няма връзка с тези власти и съвсем логично да иска да нарани,някой който бърка "в здравето" на бандита,но гешеФ.