Харизанов: Всичко е в ръцете на ГЕРБ

Първите са много последователни
9 май 2023 11:11, Росен Стойчев
42
Харизанов: Всичко е в ръцете на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Вече всичко е в ръцете на ГЕРБ. Това очакване не е от днес, то е от деня на изборите. Няма сензация, че отново стигнахме до това да чакаме ГЕРБ, заяви пред БНР Георги Харизанов.     

И ГЕРБ, и ПП са изключително последователни и преди, и след изборите, смята Харизанов.

Още по темата

Той е категоричен, че съвместно правителство на първите две формации не е най-доброто решение. Сред мотивите си посочи това, че "нито един кандидат за министър на ДБ не видяхме в този проектокабинет", а "очевидно фигурата на Асен Василев е невъзможна за оттегляне".

В момента, в който се вижда, че Асен Василев е "незаобиколимият" финансов министър на ПП, всякакъв разговор е безпредметен и вариантите са или правителство с първия мандат, или избори, очерта ситуацията Харизанов.

"Всички пътища известно време водеха към ПП, докато не станаха ясни техните намерения – Асен Василев да управлява публичните финанси, докато е жив. Може финансовото министерство да го превърнем в монархия. Тази формация е изцяло солидаризирала с фигурата на г-н Василев, без значение какви са политическите реалности", коментира Георги Харизанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно, заради едни 1500 лв сте навити да ви стрижат с по-високи данъци... Но дори на едни 2000 лв, да ви турят още 100 лв данък, за година и малко ще ги дадете през гз си тези пари. А да не говорим, ако сте реализирани добре и печелите 5-6 или повече защото например имате малък бизнес или сте тесен специалист. Тогава трябва *** явно защото на другите им е гадно, че сте успял, нали? Затова нека си раздадете половината пари щото сте длъжни на всички...ПП/ДБ изглеждат финансово безотговорни
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не е в ръцете на ГЕПП!! Омитайте се фашисти!!
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много гyceн тип. Типичен представил, за партията, която го храни!
30
0
 
7
 
! Отговори
DRAGO преди 1 година
Този не беше ли ръководител на някаква агенция без необходим стаж, опит и образование + че е бил осъждан , т.е. тотално нарушение на правилата за заемане на държавна длъжност?
29
1
 
2
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Горановчето е най-добрия министър на финансите!Питайте Черепа!
28
1
 
5
 
! Отговори
ИТ2 преди 1 година
Не е лесно да се работи с вас, но "такъв ни е мат'ряла" както се изразява Винету. И понеже такъв ни е матряла трябва министър-председателят да няма висше образование, а средното му да е под съмнение, защото е "най-подготвен". ПП определено не са най-доброто, но ДПС (като коалиция с гологлавия) или БСП са по-добри, а може би Копейкин?! ПП поне се опитаха да водят що годе прозрачна политика, но като всеки допуснаха грешки. Все още Асен не е санкциониран от САЩ.
27
1
 
3
 
! Отговори
ИТ преди 1 година
До 25 На хора без сиво вещество (каквито сте всички гласуващи за мафията) какви аргументи да изтъкнем? Че е "кофти" да ни управлява мафията...ами вие не мислите така. Че е кофти да има монархия и един човек да е и законодателна и изпълнителна и съдебна власт ... ами вие нямате толкова мозък че да го разберете. Че е кофти някой да ви обира с външни договори за асфалт, а после гаранцията от АПИ т.е. от вас и той да държи 4,5 милиард от вашите пари...ами това са "само" по 1500лв от всеки от нас...
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харизанов се пъне по медиите да защитава Боко и ГЕРБ сигурно е зависим и той от хранилката
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3 минуса и нито един отговор. Дотък изглежда, че написаното в предния коментар е вярно, но понеже истината боли е по-лесно да дават палче надолу... Ако искате да защитите избора си и харесвате ПП/ДБ, дайте някакъв отговор...
24
4
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
До крадеца Харизанов ли опряха .Та той "бИре"желязо от Напоителни системи.Сега земеделците пищят ,че не могат да напояват.А той акъл дава.
23
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпрос към всички тук: ПП/ДБ не са ли популисти? Хем минават за дясна партия, хем обещават от пиле мляко? А пари откъде? Дотук не виждам да са посегнали на сивата икономика, вместо това ми се вижда, че искат да вземат заеми и после да вдигнат данъците като прецакат и малкото развили се хора с добри доходи(които ги декларират, че е пълно с хора взимащи пари в кеш).Та в крайна сметка, като човек плащаш данък върху реалния си доход, за чий ми е да избера хора, които да ме цедят?
22
4
 
12
 
! Отговори
Миш-маш преди 1 година
Друго си беше когато за парите отговаряха Горанов, чичо му, Стоянова, Цонев и други знайни и незнайни финансисти-калинки със съмнително образование и съмнителни компетенции и морал, нали?
21
7
 
12
 
! Отговори
Пффф преди 1 година
Има ли смисъл да се коментират джафкащите създания на ГЕРБ, дълбоко са нагазили в мръсотията на гнусната кампания по очернянето на ПП, единствената ни надежда.
20
5
 
12
 
! Отговори
Харизанов, преди 1 година
България трябва да връща стотици милиони за далавери във водния сектор по време на ГЕРБ.Ти да кажеш нещо за тръбите на Напоителни системи,които изряза и продаде?
19
8
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
ГЕРБ искат да крадат както през годините на тяхното управление, не им харесва отчетността и прозрачността на Асен Василев.
18
5
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
ГЕРБ са маскарите в българската политика и техните финансисти не могат на малкия пръст са стъпят на Асен Василев нито по образование, нито по компетенции! На Запад когато наемат някого на работа първо гледат кой университет си завършил, престижен ли е и с какви оценки си го завършил. Ако си завършил някой треторазряден университет, където дават лесно дипломите на конвейр и пишат лесно оценките ти, дипломата ти не струва и пукнат грош!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 3. А кой да е финансист, ГЕРБерския корупционер и крадец Горанов ли, който още не е дал отговор за едни 700 милиона?! Магнитския корупционер?
16
8
 
10
 
! Отговори
Г557дт преди 1 година
Правилно беше казал Асен Василев, " България не е бедна държана, а окрадена!" Окрадена от шайката ГЕРБ!
15
7
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Мафията реве срещу Асен Василев, защото той иска държавните средства да се харчат прозрачно и открито, а не като при Борисов тайно!!!
14
9
 
9
 
! Отговори
Право на мнение преди 1 година
До 3 Асен Василев е брилянтен финансист, завършил най-престижния университет в Света и е най-добрия финансист, който България някога е имала! Той е съкровище и трябва да си го ценим!