Слави: Гръмналата тротинетка е била в дома на Цветан Недялков

Те са оцелели благодарение на късмет, пише той
Обновена: 17 май 2023 20:02 | 17 май 2023 13:34, Нели Христова
192
Слави: Гръмналата тротинетка е била в дома на Цветан Недялков
Снимка: БГНЕС

Тротинетката, чиято батерия гръмна и предизвика пожар, е избухнала в дома на китариста Цветан Недялков. Тротинетката била чисто нова, а взривът разбил прозорците на апартамента.

Това съобщи шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов в страницата си във Facebook. Той допълва, че Недялков и синът му са имали "най-големия късмет на света".

Ето и пълният разказ на Трифонов:

Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия.

Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента.

Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя.

Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии.

Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
2
 
! Отговори
разбор преди 1 година
Е как пък се случи точно когато Слави продаде Ку-ку бенд?Китарите на кого са собственост?На Слави ,или на "великия"чалгар,наследника на Паганини?
131
1
 
2
 
! Отговори
Li-Ion преди 1 година
Щом имаме съхраняване на енергия, имаме и вероятност от взрив или пожар - гърмят и газовите уредби, и бензина, и литево-йонните батерии, дори нафтата може да избухне при определени условия... Въпроса е да се случва възможно най-рядко.
130
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tротинетка ти е гръмнала в главата , фашист такъв! 4% още искат да тъпчат българи...
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко ,че не е била в дома на оня пен. дел тортинетката
128
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изчезавай от животите ни влечуго!!
127
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ся:..-Признавам,че не знам за каква гърмяща тротинетка става въпрос..СОРИ!..Друго ме кара да са чуда:..-Как,по какви правила и закони,тоя ЧЕТВЪРТОКЛАСЕН ЧАЛГАР стана "обществено значима персона",та къде каквото и да стане и тоя Манекен на Преизподнята "блесва" с намесата си?..Че даже успя да пробута в НС ДЪРЖАНКИТЕ си !..Както не веднъж съм твърдял:..-България е Територията на неограничените НЕвъзможности ..ВСИЧКО,което е НЕВЪЗМОЖНО по света не само е ВЪЗМОЖНО у нас,но е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..КАРМА?
126
3
 
12
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Абе тоя лицемер пак се изявява като бащица на целият бенд ! Защо Цветан не обясни какво е станало и как ,ами тоя все се показва без причина.Все едно моят шеф да обяснява защо и как мие грумнал бойлера!
125
2
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Аз не съм привърженик на тротинетки. Едно камаче и се обръща тротинетката и се пребиваш, защото са малки колеленцата.
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега да не обвинят Гешев ?
123
1
 
2
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 година
До АнонименЧе те колите на ток гърмят от време на време, както и телефони, лаптопи, ..., има снимки и видеа бол в нетя. Обикновено производителите на елементи казват "таа' партида е ***, изтегляйте си продуктите с батерии от нея" и после каквото стане, вложилите батерии в крайни продукти може и да си затраят :).
122
0
 
13
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 година
Гърмял ми е литий-йонен 18650 елемент в дома, включен на заряд към доста скъпо зарядно (с монитори на тока на заряд, напрежението на елемента, ...) и си се получи едно голямо *BANG*, като елемента направи една парабола до другия край на хола, гръмна още един път и започна "кротък" литиев пожар. Само това, че бях станал по-рано да си чета пощата, спаси нещата от по-голяма мизерия. Hint: Никога, ама никога не пробвайте да гасите с вода Li-Ion батерии, ще има още по-голяма литиева изненада :).
121
2
 
8
 
! Отговори
Емо Марков 0 преди 1 година
До 141.На Емилито и гърми трътконетката
120
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А забелязвате ли,че никой не казва каква марка и модел е тротинетката?
119
2
 
1
 
! Отговори
Хм... преди 1 година
До 142.Ами освем да се е зареждал акумулатора за 3 секунди с 50 кА ток ,а пък са го държали включен цели 600 секунди-200 пъти повече!
118
2
 
8
 
! Отговори
неверник преди 1 година
Прочетох това което казва Недялков-включил я да се зарежда и след 10 минути-гръмнала батерията. И всички казват-прегряла била.Е,как така е прегряла тази батерия само за 10 минути???Тук нещо не е така , както ни лъжат!
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакам на Емилито сега да и гръмне тротинетката. Майтапът на страна ама ако почнат така да гърмят колите на ток ...
116
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чадо, декларирай си офшорките и далаверите с Капъкуле, за да ти прости Господ. Грешен, грешен си, като Содом и Гомор си грешен. Колко хора порази с богомразни смешки, посегна на Светата Църква с подигравки с Отец Нафърфорий. Изповядай се на Съдията Господен на МВР. Мисли за греховете си към църквата и народа. Прошка и затвор поискай за мир на душата и блаженство в Рая.
115
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ наказва Слави всеки ден. Господ не даде на ферарито да запали и запали тротинетката на Слави. Това е божие предупреждение. Наруши 10-те божи заповеди - не кради, не лъжи, не искай Ферари от Господ Бог. Господ го ослепи и окуци, за да му каже, че е грешник и Сатана. Господ го наказа, че не декларира стотиците милиони в офшорните сметки и фирми. Не върна държавната субсидия. Господ гледа.
114
3
 
15
 
! Отговори
открито писмо преди 1 година
Ха така Слави! Пиши за такива работи. Не занимавай народа с политическите си възгледи.
113
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз чалгар какво иска срещу 3 хиляди лева? Менте китайско купил на детето. Милиони му даде Слави, купи му 20 китари за милиони. Скръндза. Свири на световните китари на Слафчо, а купува боккллуци на детето.