Плевнелиев оцени: Радев задълба в дълбок популизъм и води до скандали

Държавата – дълбоко разделена
Обновена: 3 сеп 2023 10:40 | 3 сеп 2023 10:15, Камелия Цветанова
549
Плевнелиев оцени: Радев задълба в дълбок популизъм и води до скандали
Снимка: БГНЕС

„Радев задълба в дълбок популизъм. Скандалите са плод на това“. Така Росен Плевнелиев, президент в периода 2012 – 2017 г., оцени годините, в които Румен Радев е държавен глава и управляваха няколко назначени от него служебни правителства пред bTV.

Още по темата

„Държавата е дълбоко разделена, политически противопоставена в братоубийствени битки, скандали един след друг. Губим перспективата и посоката. Имаме един президент, който постоянно обяснява по най-дълбоко популисткия и недържавнически начин как ще спасява българската държавност, а може би трябва ние да я спасяваме от него“, коментира още Плевнелиев.

На въпроса какво би посъветвал депутатите, ако днес беше президент, той отговори: Щях да кажа: „напред към еврозоната, напред към Шенген, напред към една нова фаза на интеграция на България в Европа“.

 По думите му правителството има задачи от историческа важност и ако не ги свърши, може да пропуснем шанса си за влизане в еврозоната.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още по темата: Росен ПлевнелиевРадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
403
2
 
5
 
! Отговори
Митове и легеди преди 8 месеца
До Анонимен 410 Била стабилна .....дръжки ,лъжи и фантазии .
402
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 417 И долара и еврото са си отдавна надрусани ,нашмъркани валути
401
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не забравяйте, че Доларът е икономическа валута. Еврото е политическа валута и ако между Еврото се натика пияната Руска Рубла... Еврото Жа заприлича на Ресторант, Любов, Чалгар валута, така както е заприличала земята с Валутата по Балканите - Кючек, Кючек, Кючек!
400
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както е писал Анщаин преди 70 години: "Резултат от това състояние е олигархията на частния капитал, чиято огромна власт не може да бъде контролирана дори от демократично организирано общество". Проблема е че такива олигарски имаме и тук и в Русия и навсякъде. А тях няма как да ги махнеш само с протести и молби!
399
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не мога да Ви разбера.... "Защо представата Ви за света е с краката надолу"?
398
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Политиката е махало, което се колебае между анархията и тиранията, и движението му се поддържа от постоянно обновяващи илюзии. Никога не мисля за бъдещето - то винаги идва само. Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш. Човека започва да живее тогава, когато може да живе извън себе си. Бих искал да знам мислите на Бог, останалото са подробности. Аинщаин!
397
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Банов да си гледа прогнозите за времето, да не се опитва да коментира времето.
396
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българската валута трябваше да се присъедини към ДОЛАРА, а не към ЕВРОТО и сега щяхме да сме едни от най-стабилните в Европа!
395
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не забравяйте Българи, че Доларът е Икономическа Валута, а Еврото е Политическа Валута. Затова Влизаме в Шенген, но си запазваме Българският Лев! Преди 1944г Българският Лев е бил един от стабилните валути в света.
394
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радев ако ще вади България от ЕС и НАТО да го каже.
393
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Идва Нова Ера на Забравеното Старо... при търсенето на нещо Ново... Чрез КОМПЮТЪР, ТЕЛЕФОН,... не забравяйте.. "Така както Старото "ИСТИНАТА" ... цели Библиотеки се палят, горят, Хор, Орфей, Музей, Александър, Клеопатра, Цезар, Исус, Магдалена... "Александрийска Библиотека"... "Всички Български Топонимни Библиотеки".. са запалени, чрез "ОГЪН"...
392
4
 
15
 
! Отговори
Точен преди 8 месеца
Пак пуснахте Плевнелиев, за да ни разсмеете. Росен Палячото забавляваше българите 5 години, дори Бойко га определи за магаре, да не обиждаме полезното животно.
391
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оооо, мистър Бийн е решил да ни разсмива с неговото празнодумие.
390
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
>>> Пирамидалните Цивилизации по Света... на Балканите има 12 хиляди Пирамиди... Всеки Гладиатор или Амазонка може да бъде Император и Кралица... понеже ние Българите сме Божествени!
389
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
>>>Но пелазгите, наричани още Пелгари, Белгари или Българи, са предци на многобройните племена на траките, по-късно смесили се с тях. Затова и названието "ТракоПеласки", неслучайно, се среща в науката. А тези 12% прабългари се явяват наследници на ТракоПеласгите. При това положение, ние сме 71% Траки или ТракоПеласки ... Божият РОД - Децата на Бог ХОР - ХОРАТА, играещо ХОРО и пеещи заедно в ХОР - двигател на ВСЕЛЕНАТА, ЕСЕЛЕНА БЕЗКРАЙНА, СЛАВНА, СТРАСТНА и СРАМНА! >>>
388
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДНК изследвания на "Нешънъл Джиографик": Ние съвременните Българи сме 17% келти - келтите са имали държавно обединение на Балканите от преди новата ера, но най-вече са едни от първите индоевропейци като нас и в далечното минало имаме общи пресечни точки, затова тези 17% не са за учудване, 12% славяни, 12% прабългари - тракопелазки завърнали се на балканите след 6000 годично разхождане по света, 17% пелазги и 42% траки. >>>
387
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
>>> Славянски езици - Руски, Полски, Чехски, Словенски, Сръбски (Сърбите са напридошли Сулджицки Сърби на Балканите) - търсещи началото, чрез падежи без да се съобразяват накъде отиват - чрез Водката - на Зиг Заг откриват ВСЕЛЕНАТА и Нейните Тайни заложени от Глаголната Граматична Цивилизация от началото на ВСЕЛЕНАТА. Немски - полу Аналитиченз, полу Синтетичен език - Смес от Келтски и Славянски. >>>
386
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Плевненлиев е жалък защото не казва истината а истината е че радев е предаа=тел
385
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кои са СИНТЕТИЧНИТЕ - ПАДЕЖНИТЕ езици? Гръцки - защото гърците са на полуострова от около 3000 г. п.н.ера - основаването на Микенската цивилизация. В съвременния гръцки има 4 падежа, въпрекиче 2 от тях, вече се стремят да изпаднат, но все още не са изпаднали под въздействието на Българският език при крадене от ТОРТА на Българите. Латински - неговорящ език (езика на ФАРМАЦЕВТИТЕ) наложен примерно изкуствено в Румъния, които не искат да си направят ДНК изследвания на народа. >>>
384
8
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Най- жалкият Президент на България - Росен Плевнелиев се показа отново на "светло" ,за да изкаже не собственото си мнение, защото той няма такова ,а да каже неща ,които ще се харесат на тези ,на които той служи и да покаже за поред път ,че ненавижда Президента Радев.Тази ненавист ,явно се поражда от факта ,че Румен Радев е генерал по призвание ,чест и достойнство ,за разлика от неговия вожд и е носител на мъжките качества ,които липсват не само на Плевнелиев ,при него е защото е"бил е пастирка