Борисов жали: Милиарди живи левчета оставихме, сега има нула

Парите ги няма, похарчени са, заяви лидерът на ГЕРБ
21 окт 2023 11:25, Александър Попов
256
Борисов жали: Милиарди живи левчета оставихме, сега има нула
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бойко Борисов нападна управляващите през последните три години, че са похарчили всички резерви и от тогава регистрираме дефицит.

"Дефицит е лоша дума, а дефицитът в материално изражение в момента е над 5 млрд. Парите ги няма, похарчени са, няма да се впускам за какво и как", заяви в Силистра лидерът на ГЕРБ.

Преди да си тръгнем от управленския мандат над милиард живи левчета оставихме, за да достроят АМ „Хемус“, сега има нула там, подчерта Борисов. Оставихме над милиард за водния цикъл на градовете, на общините, където с техния бюджет не могат да вкарат 5-10 млн. под земята за да направят ВиК. И 12 млрд. във фискалния резерв. Сега 3 години подред сме на дефицит. През последните 3 г. това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново, отбеляза той.

Борисов допълни, че управляващото мнозинство трябва да има план как до края на годината да излиза на излишък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
До 200: какво го представяш все едно е алтернатива като той в момента е част от интимното семейство на интимната сглобка? Къде се е видяло съпругата да е алтернатива на съпруга в престъпно семейство?
182
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Бойко, вади белия кон и бързо се връщай на власт, че тия шмекери от ПП-ДБ съсипаха държавата
181
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Я,крадеца вика дръжте крадеца !
180
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Спряха ,,Барселона гейт " и пак се разприказва.А милиончетата прехвърлени на ,,Мис Бикини България" .За тях ухиления ,,Толуп" що не даде обяснение къде са в момента
179
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
СУТРИН ЩОМ СЕ АЗ СЪБУДА ИЧ СЕ АЗ НЕ ЧУДА, ЧЕ БУДА КАРТОФКО ИСКА ПАК ДА КРАДЕ ЛОВКО!!...
178
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
пинокио вервайте ми.
177
2
 
4
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Ами то много ясно ,дават ти крадеш,РАБОТИШ,а искат ти да дадеш качество,НЕЩЕШ,защото блъзкаш залудо...милини разданени без работа на половина и прата замина,каде в твой ,някаде мой джовб,но такъва е истината...ЪЖДАВА ОТ КРАДЦИ !!!
176
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не му казват само конграчулейшън.Румъните му казват-че фромоза еш домнета!
175
13
 
5
 
! Отговори
хх преди 11 месеца
Не съм му фен, наистина трябваше да си отиде от властта, но за съжаление е прав. Всички след него са от некадърни по некадърни и държавата върви надолу. Спрени бяха строежите на пътища и магистрали, ремонтите едва кретат, калпавото правораздаване изчезна съвсем, външната политика е под всякаква критика.
174
2
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
До герберокадъната: много удобно забравяш как тефтерчето на Златанов в което пишеше за ББ, ЦЦ и други видни комунисти от гроб какви подкупи са взимали как изчезна при трагикомични обстоятелства по времето на правителство на ББ? Къде е тефтерчето бе герберокадъно, защо сън не спахте докато не изчезна от доказателствата?
173
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
До герберокадъната: доказателствата ги търси при едно изчезнало тефтерче от колата на прокурора докато си взимаше кафе, защото в него беше записано, че ББ е взимал подкупи и по колко, както и при пътната карта на путински поток която министърката на гроб завлачи заедно с много други документи. Най вероятно са скътани при червената му книжка и снимките по жартиери които си е правил разплут върху ложето на ТЖ или в харема на Ердоган като ходи да проси гласове за магарето си!
172
0
 
13
 
! Отговори
Мда преди 11 месеца
Бай Тубуп какво се дърои като американски наблюдател?Нали е в сглобката?Какво се прави на изненадан?!както винаги - ни бук яли, ни лук мирисал! За Лукойл - също!
171
2
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
Герберокадънке: конектора с Гърция е започнат 2017 и завършен края на 2022, Путински поток бе започнат 2019 и завършен 2020. Като имаш на предвид, че конектора с Гърция е почти 1/3 от дължината на путински поток! Какви ти счетоводители тук ***! А Владислав Горанов член на гроб, министър ковчежник на Тулупа от 2017 до 2020 и вкаран в списъка Магнитски? Там какъв счетоводител ти трябва ***? А колко ремонта на ремонта на ремонта с правиха на жълтите павета? Аман от комунистически кадъни!
170
0
 
10
 
! Отговори
широ преди 11 месеца
а, защо ги подкрепяш, бре, хубавец?
169
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да не мислите,че Божков се прибра безплатно?!!Ти да видиш!
168
2
 
19
 
! Отговори
Самарин преди 11 месеца
Така е,четири милиарда,са само на личната ти сметка. Киро,Спиро,Танас и Христо са виновни,за да си днес на свобода и да ломотиш свободно каквото ти дойде на ум.
167
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бочко жали за милиардите в чекмеджето. Сега е празно и той място не може да си наммери.
166
2
 
12
 
! Отговори
САТАНА преди 11 месеца
Вместо да се мълчиш като бит ***,че замрази доходите, че ѝехидно се подхилваш...
165
2
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 11 месеца
ББ е грейнал като кино звезда, той арнолд и силвестър не са толкоз грейнали в някой екшън. България замина на кино с тез псевдо политици
164
0
 
6
 
! Отговори
баба Пена преди 11 месеца
Стана модерно да се говорят глупости. Колкото повече празни приказки се говорят толкова си по куул, сиреч си модерен. Поглеждам ББ и ми се повдига, поглеждам К Петков и оня финансовия дето уж ни оправя и ми става още по лошо. Всеки излиза и маже, лъже, гледа как да накисне тея дето са преди него и дето са след него а не вижда че той дето е посредата е с н-аср-ани ***.

Спонсорирани публикации