Нинова: Отпадането на дерогацията ще доведе до обедняване

Има задкулисна политическа договорка за вота на недоверие
Обновена: 23 окт 2023 21:26 | 23 окт 2023 21:03, Анисия Иванова
24
Нинова: Отпадането на дерогацията ще доведе до обедняване
Снимка: БГНЕС

Опитите и напъните на ГЕРБ за отпадането на дерогацията за руския петрол ще доведе до несигурност на доставките и и ще повиши цените с оглед и на събитията и войната в Близкия Изток. Това ще означава енергийна несигурност и обедняване. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Хасково тази вечер.

Ние не одобряваме отпадането на отсрочката, това би било против българския национален интерес, поясни Нинова. Не е разумно, самата Европа разбра, че ще ни бъде трудно и невъзможно да се справим, добави Нинова пред журналисти.

На въпрос за вота на недоверие към правителството Нинова посочи, че не приема за сериозен аргумент позицията на "Възраждане" вотът да не се прави до изборите и балотажите. Защото вотът за енергетиката, който те поискаха, и който ние подкрепихме, бе по време на кампанията, тоест тука има някакво противоречие. Смятам, че има някаква задкулисна политическа договорка, иначе можехме още тази седмица да проведем дебатите и следващата да гласуваме, добави Нинова, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
обедняване на БСП преди 7 месеца
Лукойл ще спре рушветите на червените мутробизнесмени и политици!
16
0
 
1
 
! Отговори
Всички преди 7 месеца
Проруски партийки не спират да повтарят една лъжа. Стават единствените патриоти загрижени за благото на хората. Само дето не уточняват кои хора. ГЕРБ и ДПС са партиийте, които възспират в настоящия парламент русофилите открито да поискат излизането на Бг от ЕС. Кога ще падне евроатлантическата маска от лицето на слугите на Путин коалицията ПП ДБ?! Тогава ще е и началото на края на българската илюзия за преход и демокрация.
15
0
 
0
 
! Отговори
ни мож дъ бъди преди 7 месеца
я , другарката не изрича името Борисов :)
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Герб, защо не направиха дерогацията, когато бяха на власт?? Защото паричките от скрите данъци отиваха в тяхното чекмедже в Банкя! Сега ориват на друго място в държавата и те започнаха да танцуват хип-хоп!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Политиците ни като изплямпат една чуждица и се смятат над овчето население, което не може да я разбере!!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Богомил 8. Богомиле, златото от Челопеч в Русия ли отива?
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой няма ли да обясни най-накрая какво е дерогация? Няма ли българска дума за това? Понякога се чудя в коя страна живеем.
10
0
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 7 месеца
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ--- ДА НЕ СИ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ!!!!----АКО ГО НАПРАВЯ АЗ, КОМУНИСТИТЕ ЩЕ МЕ РАЗПЪНАТ НА КРЪСТ----- А. КОГАТО ГО ПРАВЯТ РУСНЦИТЕ, ИМ ЦЕЛУВАТ ДИРНИЦИТЕ....ХАХАХА .....
9
0
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 7 месеца
ЩЕ ОБЕДНЕЕ КРУШОВИЦАТА, ЩОТО МЪЖЛЕНЦЕТО Й, РАБОТИ ПРИ РУСНАЦИТЕ, В ЛУКОЙЛ.....ХАХАХАААА.....ЩО, ГО КРИЕ ТОЯ ФАКТ....????
8
2
 
5
 
! Отговори
Богомил преди 7 месеца
България е по-бедна заради русофилите защитаващи интересите на Русия, а не на България В Румъния няма русофили и тя. която беше много пи- бедна от нас, отдавна ни изпревари. За такива хора, които работят за други държави, уставът на Васил Левски предвижда смъртно наказание, защото са предатели на отечеството! Нямам думи за подкрепата на русофилите за агресора Русия, унищожаваща Украйна Какви диви ***?!
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нинова е надъхана, защото имат реален шанс за София, особено след изкаване на кокорчо, че нямало да има коледни надбавки.
6
1
 
4
 
! Отговори
Баба преди 7 месеца
Майко от СССР, демек от Русия. Вземи си синчето от Америка и го пращай да се изяви в Русия. Може да стане следващия Путин. Да е жив и здрав. С другарски поздрав, Баба.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ае тая като я гледам, и моментално се сещам за всичко най-гадно на тоя свят: грозотия, лошотия, подлост, крадливост, Русия, лапане на патки. Защо ни го причинявате това?
4
10
 
1
 
! Отговори
народа казва преди 7 месеца
оставил питомното - гони дивото....ей това правят нашите продажници, ще го усетите като бензина стане 4 лв.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дъpжaвaтa тpябвa ga бъge твъpga и нenpekлoннa cnpямo вcяkakъв виg koлoниaлнa noлитиka! He caмo kъм Лykoйл, нo и cnpямo aмepиkaнckитe цeнтpaли, EPП-тa, тъproвckитe вepиrи, бeнзинoвитe kapтeли и т.н.
2
4
 
6
 
! Отговори
?!? преди 7 месеца
Ще доведе до нейното лично обедняване!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Henлaщaнeтo нa gaнъци oт Лykoйл, cъщo! Ocвeн тoвa e и nogcъgнo...