Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията
Обновена: 9 дек 2023 12:55 | 9 дек 2023 12:41, Александър Попов
62
Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията
Снимка: БГНЕС

Всеки ден виждате нестабилност, липса на прозрачност и само договорки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в парламента, продължава модела на задкулисието. Не подкрепяме бюджета, не подкрепяме промяната в Конституцията, заяви Корнелия Нинова в Стара Загора преди среща с кметове и общински съветници.

Досега това мнозинство записваше корупцията и кражбите в закони, сега вдигнаха нивото с най-висшия закон в страната. През Конституцията продават българския национален интерес и си разпределят държавата на порции, бе категорична тя.

Абсурд е да управляват хора с двойно гражданство, това е немислимо за българския национален суверенитет, каза Нинова. Тя посочи, че  чрез Конституцията "сглобката" се опитва да разпределят регулаторите.

По нейни думи решението да се даде нашето ПВО и да се разположат други ракетни установки по нашето крайбрежие е още едно доказателство, че министъра на отбраната не е български министър и трябва да си ходи не само той, но и цялото правителство.

Нинова допълни още, че БСП е против да се съкращава срока на дерогацията, тъй като "всички експерти твърдят, че горивата ще поскъпнат".

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията.

Това е поредната дискусия, която от БСП организират след проведените в края на октомври местни избори.

Очаква се по време на срещата да бъдат обсъдени бюджетът за 2024 г., както и общите задачи пред БСП в местната власт с акцент върху социалната политика и прозрачното управление на общините. Народният представител Румен Гечев ще постави акцент върху управлението на общинските финанси и отражението на политиките на местно ниво, с оглед на Бюджет 2024.

В срещата участват членове на Изпълнителното бюро и Националния съвет, народните представители от „БСП за България”, областни и общински председатели, координатори, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 5 месеца
Седнал съм на масата.Пия си ракйка и чакам ТАЯ да ме зашливи с някоя СЕЛОКРУШЕВЩИНА.Нещо антиджендъеско
51
1
 
0
 
! Отговори
- преди 5 месеца
-
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дърта крадла- заради червените крадци България е на тоя хал и години след тях трудно успяхме да се измъкнем от калта и сега отново се опитаха да ни нагазят....лицемерието им е гнусно и целта им е ние в ЕВРАЗИЯ И БРИКС- А ТЕ В ЕВРОПА И САЩ, като децата на Кремъл.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Другарката няма нищо против корупцията, проблема и е, че тя не участва.
48
0
 
5
 
! Отговори
Позитано 20 преди 5 месеца
Вечно недоволната Нинова.И ние не сме доволни от нея.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като спечелите избори, вие ще разпределяте! Така работи парламентарната република! Защо премахнахте монархията, с фалшив референдум?
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е най-добрата коалиция (не-коалиция) за България, защото ... всичко друго значи да сме под руски ботуш. Това може да е приемлив вариант за неграмотните селяни със скъсаните потури, но за всеки уважаващ себе си българин с някаква собственост, путинския ботуш е най-страшния кошмар след Втората световна Война.
45
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
Зглобка от бандити, само БСП липсваше в тази изродена сдглобка. Без ДПС тази сглобка нямаше да съществува, нито пък да се променя конституцията.
44
0
 
4
 
! Отговори
Ако може преди 5 месеца
За мен по голяма порция че съм гладен
43
1
 
5
 
! Отговори
Коя държава ?! преди 5 месеца
Старата я съборихте, а днес тук е обран бостан от ДС мафията.
42
1
 
0
 
! Отговори
морски преди 5 месеца
Сглобка в ск(.|.)бка
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Продажниците и крадците вече ги наричат евроатлантици и нищо не можем да направим. Двойните граждани на различни държави ще направят парламента "Международно събрание". Ще трябва да се смени името на парламента на "Международно събрание" и а депутатите да се наричат "международни представители"
40
2
 
6
 
! Отговори
За двойното гражданс преди 5 месеца
За двойното гражданство е права! Надявам се ГЕРБ и ДПС да не подкрепят този текст! Българите сме много бамбашки народ - не ценим образованието си, изградените ни кадри, които с желание и наготово ни взимат от другите държави. Крайно време е да приемаме собствените си кадри и да спрем да припадаме пред получилите образование в чужбина! В противен случай показваме, че не сме се променили от след освобождението, справка "Криворазбраната цивилизация", които не са я чели надявам се да са я гледали!
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А на теб не се ли падна ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ. от разпределението на червената мафия, а другарко?.какво непрекъснато ревеш като вдовичка за к.р? Всички червени иZроди сте нагли и безочливи? Защо не кажеш как спечели парите за хотелите на Халкидики?
38
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
подаите си оставките и се махаите за да се отпуши партията ви само с празниприказки не става може ли такава наглост накрая ще изпаднете от нс това ливи е целта ами кажете я на последните ви фенове
37
3
 
1
 
! Отговори
Мдааа, преди 5 месеца
демокраДците делят на три вместо на четири,пропуснаха да включат и Корни Импексова :) Е айде на следващите избори ще сте пак заедно и ще си делкате по равно :)
36
0
 
5
 
! Отговори
Военен преди 5 месеца
Много ясно че като морал БА ще бие всеки, на три мисии съм бил и момчетата са страшни! Грешките са в командването, там не знаят къде са! Но както и да е, понеже съм от Варна, и фен, желая успех на Черно Море и Спартак Варна! Защото сме град на Герои!
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
русофили герб продадоха държавата на лукойл
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Алтернативата на Луканов е апокалипсис за населението!
33
2
 
4
 
! Отговори
До Public enemies преди 5 месеца
И като го свали какво!? М? Нали после абсолютно същите ще бъдат избрани с незначителнаразлика в процентите! Никакъв смисъл от нови избори! НИКАКЪВ!!! Нали го ядохме тоя последните години, не ни ли стига?