Първи челен сблъсък на Ваня Григорова с ръководството на БСП

Решено: Няма да има преговори с ПП-ДБ за София
11 дек 2023 15:30, Петър Бойчев
37
Първи челен сблъсък на Ваня Григорова с ръководството на БСП
Снимка: БГНЕС

Първи сериозен сблъсък между ръководството БСП-София и Ваня Григорова за управлението на столицата.

Изпълнителното бюро на партията, заедно с ръководството на градската организация на БСП-София, реши на общо заседание, че няма да се водят преговори за обща управленска програма с ПП-ДБ, съобщиха от "Позитано" 20.

БСП ще подкрепи единствено Диана Тонова, която е издигнатия от партията кандидат за председател на Столичния общински съвет, добавят от "Позитано". Единствените преговори, които левицата ще води ще са тези за приоритетите на БСП, които да залегнат в бюджета на София за 2024 г., допълниха от партията.

В петък Ваня Григорова, която бе издигната за кмет от червена коалиция съобщи, че за управлението на София е имало един "по-конструктивен разговор, във формат МК „БСП” заедно с ПП-ДБ-СС и Васил Терзиев”. Тя уточни, че е от страна на ПП-ДБ-СС е бил изпратен документ, в който са отразени техните виждания за работата в Столична община.

"В рамките на днешния ден ние ще го допълним и очакванията са, че утре ще се видим, за да разгледаме обединения документ и доколко можем да застанем зад конкретните мерки заложени вътре. В документа трябва да се описани мерки, график за вкарване на доклади и тяхното гласуване”, уточни Григорова.

Ръководството на БСП-София обаче очевидно е решило, че преговори с ПП-ДБ няма да има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Вили преди 5 месеца
Колкото по-малко вземане даване с ПП-ДБ, толкова по-добре.
21
1
 
1
 
! Отговори
И с рогата напред! преди 5 месеца
Юруууууш!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо сблъсък. Нормално да не може да преговаря от името на БСП. Може да преговаря от свое име, което отказа.
19
14
 
6
 
! Отговори
Накратко : преди 5 месеца
Изборите в София се оказаха излишни,за когото и да гласуваш,печели чичко Шорош и хрантутниците грантаджии... Така е демократично! И евроатлантическо нек'си...
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нали трябва да има пак "сглобка", за да може БСП да са в опозиция. Мислят си, че избирателите нямат друг избор освен тях. Ама те новите партии никнат като гъби.
17
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разбира се. То не бяха "Агенти на Путин", "проводници на азиатско влияние", щели сме да напуснем ЕС, ако бъде избрана Григорова, и върхът беше, когато Борис Бонев обяви предизборно, че ако се избере Григоворва, мнозинството в ОС на ДСБ,ПП,СС и ГЕРБ щяло да блокира работата ѝ, и да пострада София. Е, хак ви е. Другарувайте с ГЕРБ.
16
7
 
13
 
! Отговори
Даскала преди 5 месеца
Ваня ,Ваня ,твоята е храни куче да те хапе!
15
11
 
14
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
Времето на БСП отмина, избирателите им гласуват за Възраждане, и по-интересен въпрос е , застава ли след Борисов Костадинов на втора позиция при нови предсрочни избори?
14
9
 
9
 
! Отговори
аха преди 5 месеца
Ванчето боцка изотзад ППДБСС /последният да затвори вратата/. Това предизвиква ревност в модерните леви от БСП.
13
4
 
16
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
Иска ли Ваня лидерската позиция в БСП, затова ли са тези атаки?? И все пак да не се заблуждава, Хекемян не бе харесван кандидат за кмет, от всичките възможни лоши избори, тя бе най-малко лошия за балотаж.
12
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ваня да не слуша Корнелия а да действа по съвест! Ако Ваня беше председател на БСП тази партия щеше да има съвсем различна визия и щеше да е много по-хресвана от избирателите!
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая взе да ме кефи.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Маълата сине маъла
9
4
 
16
 
! Отговори
До 8 преди 5 месеца
Всички тези дето ги изброи Не са изчезнали от бсп А са точно зад григорова Те я издигнаха. Тези които излизат от бсп Не напускат заради бсп А напускат за да създават нови партии АБВ Левица БГ ВЪЗХОД и тн..Нова партия при червените означава единствено НОВО ИМЕ всичко друго идеология организация русофилия ...си остава!! Григорова е поредния блъф!!
8
11
 
8
 
! Отговори
Тянков преди 5 месеца
Хубавото Ванче им вижда вече кирливите ризи. Ако се махне от бешепету пак ще се върнат на 4% изборен резултат.
7
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако Григорова си мисли че без БСП тя означава нещо, нека да си спомни за Първанов, Кадиев, Манолова, Жаблянов, Румен Петков, Добев и пр. много силни червени кадри, които след като предадат БСП, после изчезват напълно
6
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тази жена някак си на снимките много нечистоплътно излгежда. Помня снимките на Фандъкова, крещяха: "Обличам се на тъмно", но не си спомням да е изглеждала нечистоплътна.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сблъска при червените няма и не може да има Свързва ги русофилството .Ако видите че се карат или спорят Не им вярвайте!!! Всичко е инсценировка за заблуда на хората. Истината в конкретния случей е че най вероятно комунистите в софия се увериха че с ПП ДБ е невъзможна сглобка Не че от пп и сс не искат Най вероятно на ПП софия не им позволяват от централата. Та за това бсп григорова се оттегли предварително Да запази лице пред русофилите избиратели. Както направи корнелия с герб преди 6 месеца.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе излазайте малко от тези общини връчете предписания на старите къщи и блокове проверете безопасността на конструкцията трябва да се научат на труд младите само по баровете висят и мрънкат, че не стигат средства?
3
7
 
11
 
! Отговори
:-) преди 5 месеца
Сега разбрахте ли, че ваня григорова е поредното мюре, целащо разкол и яхване на левицата от грантаджиите?