Нинова вини служител на Областната управа, че умишлено е ранил Свиленски

Депутати от БСП се биели около Паметника на Съветската армия
51
Нинова вини служител на Областната управа, че умишлено е ранил Свиленски
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини служител на Областната управа на София, че умишлено е бутнал оградата и е ранил депутата Георги Свиленски.

Още по темата
"Човек от Областната управа е бутнал оградата умишлено и силово върху Георги Свиленски. Той е с разрязана ръка, в момента се намира в ИСУЛ", каза тя и определи случилото се като недопустимо

"В момента пред Паметника на съветската армия бият депутати. Мои депутати се намират в болница в момента със сцепени ръце и ние умуваме за единството на нацията и за това какво бъдеще чертаем на България", коментира соцлидерката.

Тя отсече, че позицията на БСП е, че не трябва да се рушат паметници, защото те са част от историята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз.,пък виним служителя, че само малко го е резнал по ръката, а не му е теглил качествен бой.
41
1
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 5 месеца
Евроатлантизмът става все по-агресивна идеология. Днес събарят паметници, утре ще горят книги, а след това?
40
0
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 5 месеца
До Анонимен 43: Браво бе. И защо да го убиват Свиленски? Евронацизъм ли ще правим тук.
39
0
 
0
 
! Отговори
Ха сега де? преди 5 месеца
В заглавието "Депутати от БСП се биели около Паметника на Съветската армия", а в статията цитират Корнелия Нинова: ""В момента пред Паметника на съветската армия бият депутати". Не е едно и също нали? А'вторката пак е объркала г'раматиката.
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Язък, че не са го убили
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Територията Политически Клондайк вече се напълни с политически циркови шатри. Осигурено е бъдещето на политическите ни клоуни от всички, ама от ВСИЧКИ партии, без изклчение. Цирк, Цирк, цирк и нищоправене.
36
0
 
5
 
! Отговори
Иван Иванов преди 5 месеца
Болна от сифилис *** съм аз. Бръщолевя си глупости заради всички венерически болести които прихванах от другарите в еднополовите ни оргии по стар комунистически обичай. Не ми обръщайте внимание, болна съм вече.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нинова, що не отидеш да ги наплескаш тия дето бутат паметника? Покажи, че не си просто мъж в пола!
34
2
 
9
 
! Отговори
нужда преди 5 месеца
Свиленски няма ли тоалетна в дома си та ще ходи по строителни площадки Дано е здрав отзад.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В тая държава няма ли тротил?
32
12
 
7
 
! Отговори
Иван Иванов преди 5 месеца
ДЕМОНТАЖА НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ КРАВАРСКАТА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРСКИТЕ И СЛУГИ ИЗДИГНАЛИ ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ И АНГЛИИСКИТЕ ЛЕТЦИ ИЗБИЛИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ ПРИ БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ БОМБАРДИРОВКИ НАД МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ, ПЕРНИК, ВАРНА, БУРГАС, МОНТАНА ВИДИН И ДРУГИ ГРАДОВЕ И СЕЛА В БЪЛГАРИЯ.
31
0
 
9
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Защо подкрепи ПП, Нинова? Защо подкрепи Радев, който доведе ПП, Киро и Кокоро мошениците да ни грабят? Поемете си кръста.
30
2
 
8
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Карат се помежду си да ни заблудят. Всъщност всички са част от БКП. Не може да го скриете.
29
1
 
10
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Всички сте част от Сглобката. Побъркахте България. Само да напомня - Нинова въдвори Радев, Радев доведе ПП, ПП се гушнаха с ДБ и ИТН и БСП, а накрая ГЕРБ и ДПС се гушнаха с ГЕРБ. ВСИЧКИИИИИИ сте част от задкулисната комунистическа Сглобка, която ни кради и граби всекидневно.
28
5
 
8
 
! Отговори
Изумен преди 5 месеца
Aми какви са тия комунисти? Защо не си носят калашника? Как ще борят фашистите и нацистите? Едно време бяха на всеки километър. Сега са в изтрезвителното.
27
6
 
6
 
! Отговори
Крундел преди 5 месеца
казвах аз - взривяване и вадене на метала за вторични, а чакъла и бетона - пълнене на дупки, тамън нямаше да има подобни циркове...
26
2
 
5
 
! Отговори
tutankamon преди 5 месеца
не ми пипайте пирамидите...
25
8
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
А дупедата и какво майка си търси там, а не е на работното си място? Нещо дисциплинарно наказание, самоотлъчка, дисциплинарно уволнение? Я си виж шепата избиратели? 2% от населението гласува за столетницата, значи никой не ви иска фалоса на Масква! Като ви е толкова скъп платете си демонтажа, товарете го на камион и си го карайте в Масква, ама преди това си го и платете защото е строен с пари на поробените българи! Крайно време беше фалоса на Масква да се премахне!
24
7
 
6
 
! Отговори
ъ преди 5 месеца
Гледам тука атлантите са налазили материала, като медузи коледна София. И обясняват някакви неща от дигиталната реалност, като колко лошо било руското робство и колко и хубаво американското присъствие. То това вече всеки с малко акъл може да го сравни, но друг е въпросът - защо атлантите още не са спретнали един "протест" на място? Студено ли им е или ги е срам, че ще им дадат муцуните по телевизията?
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Необходима е борба до дупка тази жена в критическата да бъде свалена от власт и да настъпи спокойствието с г-н Ерменков, справедливия кандидат за председател на партията.