Готови сме да изпратим полицаи за охрана на Олимпиадата в Париж

Очаква се френската столица да приеме до 20 милиона туристи
Обновена: 9 яну 2024 16:14 | 9 яну 2024 16:13, Елка Василева
38
Готови сме да изпратим полицаи за охрана на Олимпиадата в Париж
Снимка: архив, БГНЕС

Български полицаи могат да се включват в охраната на Олимпийските игри в Париж тази година. Това са обсъдили главният секретар на МВР комисар Живко Коцев и френският аташе по вътрешна сигурност Лоран Ърст, съобщиха от МВР.

Франция е отправила запитване към България наред с всички държави членки на ЕС с молба да изпратят полицейски служители, които да се включат в охраната на обществения ред и обезпечаването на сигурността по време на предстоящото голямо спортно събитие.

Главният секретар е потвърдил готовността на МВР да осигури служители от „Гранична полиция“, „Охранителна полиция“ и при необходимост от „Криминална полиция“, които да бъдат дислоцирани на място и да се включат в изпълнението на конкретни задачи.

В рамките на работната среща са обсъдени и други аспекти на сътрудничеството по линия на двустранни и международни полицейски операции.

Олимпиадата в Париж ще бъде от 26 юли до 16 август тази година. По време на най-голямото спортно събитие се очаква градът да приеме до 20 милиона туристи.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Въпрос риторичен преди 3 месеца
А онзи полицай от български произход, който на протеста в центърана София преди няколко месеца риташе едно момиче в корема, за да няма деца... същият този из...род ще го пратите ли на почивка във Франция? Упс, тоест в командировка? Уволнен ли е? Аааа???
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние тука сме цъфнали и вързали, та там ще пращаме корумпета от РПУ-тата да покажат клас и да помагат??? Вчера се разкри отвличане на хора, изтезания, убийства от лихвари, незаконно минаване на границата, фалшиви документи от частна морга, частна погребална агенция, която кремира труповете на отвлечени и убити хора, списък на хора за убиване и т.н. ... и това Александрови са го вършили необезпокоявани поне 15 години. И съвсем случайно се разчу поредното им престъпление заради сръбските служби.
25
0
 
0
 
! Отговори
vale_karo преди 3 месеца
Не разбирам. Защо за нещо нормално между две държави ,да се шуми толкова. Или рекламата е по-важна от самото действие. Ето това е демокрация, дори да е в ущърб на хората.
24
1
 
3
 
! Отговори
Лелееее преди 3 месеца
Народе, за да питат и нас французите, смятайте какви атантати, бунтове и вакханалии очакват от мигрантите. Направо не е истина. По принцип не препоръчвам Париж, но по време на олимпиадата ще е страшно.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е нали ще правят ЕС армия, що им е Бг полицията, ама нема лошо поне и Бг полицаите свят да видят и се запознаят с френската кухня. Да ходят живи и здрави да са, а ако и Макрон плаща, колко може повече да пратят.:))
22
0
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 месеца
То наща граница няма кой да опази та всеки ден хващат тарамбуки във вътрешността на страната наще селски бекове в Париж ще пазят. И да пратим ще отидат само връзката.
21
1
 
16
 
! Отговори
Ееее преди 3 месеца
Пратете полицаи по селата да пазят хората от набези на *** ве, а не по Париж ве
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А, те до нашите полицаи са опряли? Горкичките!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що за глупости
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Рико---То вече какво е Париж , ислямизирано гето !Жалкото е , че беше СТОЛИЦАТА НА СВЕТА .ЕВРОПА вече , не е предишната ЕВРОПА , падението е на лице , Запада минава в рецесия .
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Е тва пък ако някой... Ами , много е просто :''Барабар Петко с мъжете ''!
16
1
 
12
 
! Отговори
Рико преди 3 месеца
Те тук не могат да се оправят щели да изпращат хора в Париж
15
3
 
10
 
! Отговори
А ще пратите ли преди 3 месеца
Полицаи в малките села, тероризирани системно от индо"българите"?! Защото дори да не бяха предимно чужденци, а по селата - Българи и Български граждани, Олимпиадата ще се посети от достатъчно хора, можещи сами да защитят себе си и близките си, а по селата са предимно беззащитни старци, деца и жени! Строим кладенци за чуждите, когато нашите ниви са сухи! И до Отцеругателите - ако Българските полицаи бяха толкова "корумпирани" и "некадърни", французите нямаше ли да се присмеят на министъра ни?
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На кЪф език ще си говорят , да не би да използват /кадрите/ , иНГЛИЙСКИЯТ на Баце !?
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като държава с ''перфектни кадри'' от кол и ВЪже , особено в МВР -то , защо не !
12
1
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 месеца
Глупости
11
1
 
9
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Французите си надробиха попарата наречена елате всички, а сега друг ще им я оправя. Но явно тук ние са ни нужни полицаите, та ще ходят да пазят Франция.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Там само наши момчета с по една преводачка на патрулна двойка,че да значт какво ги питат.
9
1
 
11
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 3 месеца
Битовата престъпност не ни итересува и че бият бабите по селата, важното е да изпратим полицаи в париж за сметка на бюджета!
8
1
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
За селата няма достатъчно полицаи, те във Франция ще ми ги изпращат! Само тъпири и *** 34 години, как не се появи един нормален политик и държавник!