Нинова: Свидетели сме на пълзящ диктат

Няма да води листа на евроизборите
14 яну 2024 09:25, Александър Попов
74
Нинова: Свидетели сме на пълзящ диктат
Снимка: БГНЕС

"Това не е просто мнозинство от 160 гласа, това е пълзящ диктат. Погазват се основни принципи на държавността. Готвят се да разпределят регулаторите на 3 квоти, според партиите в сглобката - ГЕРБ, ДПС и ПП, БСП няма да участва в политически пазарлък, ще предложим свои хора, които няма да бъдат депутати, а експерти". Така описа настоящата политическа обстановка пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Ненормалното се представя като норма, легитимира се през законите, допълни Нинова. Тя каза още, че БСП е готова да подкрепи жалбата в Конституционния съд, заедно с "Възраждане" и "Има такъв народ", но не били потърсени.

Нинова потвърди, че няма да води листата на БСП за кандидати за депутати в Европейския парламент и няма да става евродепутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименИ какво като е изпратила? Полша ги е поръчала, не Украйна. А ако не беше от България, щяха от друго място да вземат патрони, така или иначе, въпроса е, защо подаряваха или не им се плаща, също и защо пращаха техника, която е крайно необходима на България? А също и защо дават пари за самолети на хартия, докато няма пари за хората и градвете в страната?
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всъщност, тези български уж "евроатлантици"(каквото и да означава тази куха фраза), вършат такива неща и така се държат, че българите намразват тази дума "евроатлантизъм", правят точно обратното, такива неща вършат, че тази дума , се натоварва само с негативи и се свързва единствено с негативи, с кражби и разруха, спад на развитието, икономиката, енергетиката и т.н.
63
3
 
1
 
! Отговори
Вече внасяме ток преди 4 месеца
В интервюто си вчера Корнелия Нинова каза, че за януари вече внасяме ток. И представете си откъде. От Северна Македония. Дотам сме я докарали. А кога ще строим АЕЦ? Имаме реактори, площадка, нямаме само управляващи които да защитават националните интереси. А съвсем не е задължително АЕЦ "Белене да я строи Росатом. Но на Унгария например не и е проблем да строи АЕЦ с руски реактори и с Росатом. Значи какво липсва? Липсва ни правителство на БСП. Само правителство на БСП може да построи АЕЦ Белене.
62
1
 
1
 
! Отговори
ааа преди 4 месеца
До ъъъ: Съжалявам че си се почувствал "тероризиран от зелени сертификати" (каквото и да означава това). Аз не съм разбрал за такова нещо.
61
4
 
2
 
! Отговори
Кой какъв е преди 4 месеца
Когато водещият попита Корнелия Нинова дали ще се кандидатира за евродепутат, тя отговори: "Не, ...., аз не съм Станишев". Шапка и свалям за това.
60
3
 
2
 
! Отговори
Точно обратното преди 4 месеца
До Анонимен 56: С подписа на Корнелия Нинова нито един патрон на Украйна не е изпратен. Оръжията се изпращат винаги на краен получател, така че няма "На Украйна през Полша". Крайният получател е била Полша. Ако Полша ги е препродала на Украйна, за това България не носи отговорност. Анадънму?
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В БСП, подскачащ диктат!
58
6
 
2
 
! Отговори
ъъъ преди 4 месеца
Значи - точно този период имам предвид. В правителството на Кирчо, вярно че донякъде играеше роля на спирачка, но все пак през нейното министерство минаваше помощта за Украйна, а тя се правеше на разсеяна. Освен това си премълча, докато ни тероризираха със зелените сертификати, че даже и тогавашното и протеже - онова рядкото, дето сега е в ПП, ревностно ги защищаваше в парламента с малка буква.
57
5
 
6
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 4 месеца
До Анонимен 54: Евроинтеграцията не е това, което върши сглобката. Това, опозицията да няма нито един председател на комисия в Народното събрание (а то трябва да контролира правителството) не е европейска практика, а си е баш диктатура на сглобката.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нинова ти като министър на икономиката в служебното на Юмруков изпрати ли муниции на Украйна през Полша- нали ти благодариха- та да те питам получи ли пари от посредниците....
55
4
 
1
 
! Отговори
Да помислим преди 4 месеца
До ъъъ: А кога е била на власт, за да направим разлика между тогава и сега? В правителството на Кирил Петков беше министър на икономиката и срещу нея от ГЕРБ не можаха да извадят нито един компромат.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма диктат, а евроинтеграция.
53
6
 
2
 
! Отговори
ъъъ преди 4 месеца
Айде да не е толкова зле, особено на фона на всички останали партийни лидери. Изключително разумна, последователна, способна ясно да назове проблема и да артикулира позицията си. За съжаление, това се случва само когато е в опозиция.
52
2
 
5
 
! Отговори
Вместо Гешев сглобка преди 4 месеца
Разделянето на Висшият съдебен съвен на прокурорска и съдийска част се прави за да може сглобката да овладее прокуратурата чрез квотата на парламента, която те ще си изберат. Това е част от пълзящата диктатура. И за това е права Корнелия Нинова.
51
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Толкова в зле тая, че вече даже никой не е взема на сериозно!!!!
50
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е няма такъв майтап като Нинова
49
5
 
6
 
! Отговори
Да ти припомня преди 4 месеца
До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ: Тогава какво беше? В интервюто Корнелия Нинова каза, че Киро още тогава е искал да прави Тагарев министър на отбраната, но Нинова му е казала, че ако това стане те напускат коалицията, защото Тахарев е вреден за националната ни сигурност. И е била права.
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каквото и да изрече тая - все е лъжа!!!
47
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тая трябва да се изгони от България и да се прати с еднопосочен билет за москва
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тая защитава съветските паметници които са символ на диктатурата и самата Корнела е символ на диктатурата но ни говори за диктат. Тая има разделение на личноста.