Меморандумът бил смокинов лист за прикриване на срамотиите на сглобката

Мая Манолова: Делкането е 50 на 50
26
Меморандумът бил смокинов лист за прикриване на срамотиите на сглобката
Снимка: БГНЕС

"Меморандумът е смокинов лист, който скрива срамотиите на сглобката", каза Мая Манолова пред БНТ.

"Той е един брачен договор, който да разпредели времето за седене в скута и времето извън скута. И един график на това кой е в скута, колко време е в скута, защото седенето в скута очевидно означава разпределение на порциите власт", добави бившият омбудсман.

Мая Манолова коментира актуалните политически теми, като изказа мнението, че "и двете условия на делкане "50 на 50" или "една трета на една трета", са еднакво неприемливи. Окачестви ги като абсурдни.

Мая Манолова постави акцент върху едностранното индексиране на цените на мобилните оператори, като ги нарече "галеници".

"Телекомите са галените деца на държавата".

"Те са оставени да трупат огромни печалби на гърба на хората и при това едностранно да могат да увеличават всяка година мобилните такси, които всички ние плащаме. Ако върнем три години назад това са 30% увеличение", посочи Мая Манолова.

Тя е завела три колективни иска срещу мобилните оператори, заради индексирането на цената на мобилните услуги с 9,5%.

"Те не правят нищо, просто с едно щракване на пръсти, те правят едностранно индексиране на цената, и прибират от потребителите", добави тя.

Според Манолова има още "скандални клаузи", като тази:
"Неустойка 8% върху дължимите суми, с които мобилните оператори наемат колекторски фирми, за да събират тези вземания".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Мая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Отровното преди 2 месеца
трио- Бабикян, Хаджигенов и Минеков яхнаха протеста под командата на Радев и го опорочиха. Некадърници големи и интриганти.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия двамката от снимката са хвани единия и го прасни в другия!!! Лалажии,демагози,интересчии! Нали лежаха по жълтите павета и викаха "мутри вън"?! Резултатът е пред очите ни. Не само мутрите са вътре, ами са гушнати с шарлатаните и намагнитените! И за огромно съжаление нямат намерение да си ходят,защото имат поставена задача от господарите си да доунищожат РОДИНАТА и НАРОДА ни!!!
14
3
 
2
 
! Отговори
Краси преди 2 месеца
По-добре сделка между Боко Тиквата и ПП-ДБ,от колкото комунистът Р.Радев да назначи негово правителство и нови избори!
13
2
 
5
 
! Отговори
Ами да преди 2 месеца
Меморандума в смокинов лист който да покрие ос-р-аните газове на Киро, Гнома, Плъха, Мирчеф,Куртизанката Иванофф и се отбор евромошеници
12
4
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Мая Общата разбира и от срамотии, и от бракове и от сядане в скута...
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тея не се умориха цял живот едно и също да говорят лъжат и прочие вместо да работят за проспоретита на Народна Република България ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! ГОСПОДИ , ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ населението й !
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а с Галеви как делкаше, кажи не се срамувай, за теб е бил един....
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От нашите е. Московска възпитаничка.
8
4
 
10
 
! Отговори
Мая Общата преди 2 месеца
Кюстендилска слива...адвокатка на братя Галеви...се затръшкала че има брачен договор между Шиши и Бойкекиев, който да разпредели времето за седене в скута и времето извън скута.
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сестра Галева ми липсваше. Пак се изака не където трябва. Помириса нови избори и юруш на балалайката:)))))))))))) тая е перпетомобиле - няма нужда от захранване за да върши глупости. Никаква полза от нея.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП и ДБ искат всичко ,парите на България ,МВР прокуратура ,съдии,но при други избори че се състезават с БСП за 10%)много алчни хора има от тях
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ти какво смислено направи досега?Какво и кого спечели?Подкрепи за кмет една дърдорана без капацитет,вместо един образован,диалогичен и добър мъж,да се чудят сега как да се комбинират в общината,за да тръгне работата.
4
2
 
15
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 месеца
Абе миче, мноо бърже збрай как твойта съмишленичка Танчето Дончевата обикаляше по парламентарните банки с едно листче с надпис на него "500 К".Не знам за сглобката какъв лист трябва да им скрие срамотиите,ама за твойте срамотии май ще трябва не смокинов а лист от палма, и то от най-големите палми.
3
3
 
20
 
! Отговори
тая па преди 2 месеца
мая общата дава акъл от тротоара :) какво направи ти бе мая до като беше омбутсгърл , нали щеше с Топлофикация да се бориш за зградната инсталация , нали тръбеше - не плащайте , и кво стана ? сега искове подавала , за смокинов лист говори . жалка смешна картинка си ти мая ! стой на тротоара и мяукай парламент ше виждаш само от вън .
2
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
До къде я докарахме съотечественици, такива да ни управляват !!!
1
6
 
27
 
! Отговори
Мая преди 2 месеца
А ти си смокинов лист на братя галеви? Е,единият вече даде фира....