Цацаров ще бъде изслушан от прокурорската колегия на ВСС

Той трябва да представи изложение на факти около Нотариуса
20 мар 2024 10:08, Инна Ангелова
7
Цацаров ще бъде изслушан от прокурорската колегия на ВСС

Сотир Цацаров е поканен от прокурорската колегия на ВСС на изслушване. Цацаров е депозирал молба и ще представи кратко изложение на факти по всички отправени внушения за съпричастност към дейността на групата около Мартин Божанов-Нотариуса.

Искането е направено във връзка с изявления на народни представители и други лица, в заседанията на Временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов, както и твърдения в медийни публикации, свързани със служебната му дейност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Безобразие! преди 1 месец
Ееее оставете НЕВИННИЯ на мира бе. Колко дълги години изпълняваше поръчки, пък сега изведнъж ще се окаже неудобен.Може ли така ????
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По негово време в гр. Н. Искър станаха няколко убийства в един ден за ДДС. Разследването приключи бързо на петия ден . Хванаха една " кука " самоубита с два патрона от към гърба. СлуШителите от институциите приключиха с преписките. А населението в града си залостваше вратите по сериозно след "самоубийството ".
3
0
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Разведената новинарка олабила ли го е сутринта
2
0
 
4
 
! Отговори
дебелеене преди 1 месец
от трибуните ще си омие ръцете . проспал божанеца , еврото , не взел на арабаджиеви парите , ами какво да прави . Агентите знаят клюките - кой с кого е роднина, въпросите за рушветите , лихварите , а те засега не са открили схема с определен брой извършители . Това е . Не трябва да се обиждат и прокурорите . Питат ги само от нпо . Сглобката пое вината . хахаха
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имат цяла банда в Перник!