Костадинов: Ще имаме служебен кабинет на ГЕРБ

Главчев е ярка политическа фигура според лидера на "Възраждане"
30 мар 2024 14:29, Петър Бойчев
39
Костадинов: Ще имаме служебен кабинет на ГЕРБ
Снимка БГНЕС

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов определи кандидата за служебен премиер Димитър Главчев като ярка политическа фигура. По думите му благодарение на ПП-ДБ страната ще има служебен кабинет на ГЕРБ.

"ПП-ДБ се опитват да дадат буквално на тепсия, предварително да дадат победата на ГЕРБ. Нещо, което ние от "Възраждане" не одобряваме, разбира се. Вижте хората, които се назначават като служебни министър-председатели са предвидени от законодателите преди 33 години, когато е приета сегашната Конституция на България с всичките ѝ поправки след това. Те са предвидени като надпартийни фигури, фигури, които да могат да уталожат напрежението и дори да имат политически нюанс в назначението, този нюанс да бъде максимално дистанциран от изборния процес", коментира Костадинов, предаде БНР.

Според лидера на "Възраждане" "Продължаваме промяната" са заплашени от унищожение, ако се явят съвместно с "Демократична България" на евроизборите.

"Пълна асимилация, защо? Ами защото в ДБ могат да направят много бързо, и са доказвали, че могат да го правят, организация за преференциално гласуване. И предвид очертаващите се два мандата на ПП-ДБ на тези избори е твърде вероятно и двата мандата да бъдат на ДБ, а не на ПП", заключи Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коста, устата ти е голяма, мозъка не - гладък и пълен с пропаганда. С теб ни делят точно 32 тона злато, същите с които сме си платили освобождението от Русия. После този същия освободител се е нанесъл тук и е решил, че има право да ни използва още 50 години. Сега ти плаща на тебе да прокарваш порочни практики след последните останали кукундрели.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се знае още Костя. Главанакът може и да не събере кабинет, а това ще значи че пРезидентът ще трябва да посочи друг кандидат за премиер.
33
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз да се зафичи там, от де е излезал. Голям резил, всяко изречение от устата му е лъжа или спекулация с цел да насъсква пенсиите и освидетелстваните алкаши от сдруженията по селата да гласуват. Гледам му в ютуб постовете с нови членове - една снимка значи повече от 1000 думи. По цял ден троля Възраждане безплатно, търся някой да ми плаща за това.
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костадинов загрява за министър.
31
8
 
10
 
! Отговори
НЕ ЗА КОПЕЙКИТЕ преди 1 месец
КОПЕЙКА- ПОДКРЕПИХТЕ ЛИ НА 20 ДЕКЕМВРИ 2023 В НС БЮДЖЕТ 2024Г/ ИМА ДОКУМЕНТИ- ИЗТЕГЛИ И ПРОВЕРИ/- ГЛАСУВАХТЕ ПРОТИВ, А БСП- ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ- ЗАЩО ДА ВИ ИЗБИРАМЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО СВЪРШИХТЕ ЛИ?! АКО РАЗЧИТАХМЕ НА ТЯХ НЯМАШЕ ДА ИМА БЮДЖЕТ НИТО ЗА 2023Г НИТО ЗА 2024Г- НЯМА ПРЕДЛОЖЕН ОТ ТЯХ АЛТЕРНАТИВЕН БЮДЖЕТ ИЛИ ПОПРАВКА.
30
8
 
12
 
! Отговори
НЕ ЗА КОПЕЙКИТЕ преди 1 месец
КОПЕЙКА, ПОДКРЕПИХТЕ ЛИ БЮДЖЕТ 2023Г В НС- ГЛАСУВАХТЕ ПРОТИВ И АКО НЕ БЯХА ГЕРБ, ППДБ И ДПС- НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ БЮДЖЕТ 2023Г- НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС.
29
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До Пффф... законът го писа лично некадърникът Хр. Иванов - Коксал Баба :)))))))))))))))) За това оня ден в парламента гледаше като нaakaн и мълчеше като п///yтka.
28
6
 
4
 
! Отговори
Лъжи, лъжи, лъжи преди 1 месец
До 6. Никой няма нужното мнозинство, за да управлява самостоятилно! Така ще е и след безмислшните скъпи избори! Народът е решил никой да не управлява сам! А Радив даде властта на ГЕРБ!
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОПЕЙКА- ГЛАСУВАХТЕ ЛИ БЮДЖЕТА НА СОС 2024Г - НЕ! ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС- ДА ВЗЕМАТЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ?! ГУГЪЛ ПОМНИ.
26
3
 
7
 
! Отговори
Пффф преди 1 месец
До 22. Този Закон го измислиха ГЕРБ и ДПС!
25
1
 
6
 
! Отговори
Лъжеш! преди 1 месец
До 25 Някой. Напротив! Това е законодателството на ГЕРБ с шефовете си от ДПС и Шиши! ПП-ДБ искаха закон, в който правителството в оставка да управлява до изборите, както е в Германия и повечето страни в ЕС!
24
3
 
18
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Това е резултатът от законотворчеството на бойкикев и присъдружните му клакьори! Конституцията от 1991 г. е писана от умни и образовани хора, с мисъл за държавата и хората, а не като сегашните неграмотни мижитурки! Да си изядат купените дипломи! Сътвориха пълен ***!
23
2
 
6
 
! Отговори
Бате Бойко преди 1 месец
Ще имаме служебен кабинет на ГЕРБ - Това го казах аз в прав текст. Ся няма смислъл некой друг да претендира за това... яснооо ???
22
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До Съд за Денков!.... И "Кокора във затвора"!!! Преди Денко.
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със закона на Х. Иванов толкова. По-голяма подигравка с Конституцията сякаш не сме виждали. Може ли човек да е толкова глупав?
20
6
 
19
 
! Отговори
Съд за Денков! преди 1 месец
Най-важната задача на служебното правителство трябва да бъде изправянето на съд на всички министри на Денков!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога служебните кабинети не са били на ГЕРБ-ДПС? А да, преди 20 години...
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ла ке я на доган какво пак лае?
17
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-важното е, че ППДБ са ЧАЛ и повече няма да ги видим!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има доза истина в това за евроизборите но няма да са 2 за ДБ защото първия в листата няма как да го надскочат с преференции и ако е от ПП ще си влезе без проблем. Още му куца политика на Коце, но има време ще се научи!