Нинова към ПП-ДБ: Ей, момчета, не ви дойде акълът

Лидерът на БСП се възмути, че ПП пак биха преговаряли с ГЕРБ
31 мар 2024 16:45, Нели Христова
56
Нинова към ПП-ДБ: Ей, момчета, не ви дойде акълът
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ заявяват, че след изборите пак ще преговарят с ГЕРБ и ДПС. Потресаващо. Ще продължават да борят мафията, като се прегръщат с нея. Ще променят България, като връщат Борисов и бетонират статуквото. Ще викат силно, че искат независими регулатори, като тихо си ги делят на партийни квоти. Ще разпарчетосват държавата: ти на мене КЗП, аз на тебе КФН. Ще имаме старата нова сглобка. Ще имаме същата агония. Тогава защо отиваме на избори? Вие и сега си я имате. Защо се гаврите с народа?"

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Своге на общинската партийна конференция.

"Поне става ясно и на най-заблудените как бяха излъгани надеждите им за промяна. Както и че БСП беше и остава единствената алтернатива на модела "ГЕРБ" и сглобките му - единствената партия, която никога не се съюзи с Борисов и не падна в капана му. Всички, които бяха там, приключиха: АБВ, "Атака", "Воля", РЗС, "Патриоти" и други. Ей, момчета, не ви дойде акълът", обърна се Нинова към ПП-ДБ: „Така и не разбрахте, че най-големият проблем на страната е моделът на управление, наложен от Борисов в последните 15 години. Лошото е, че от това страда народът."

"Ние, "БСП за България", имаме най-силното право – моралното, да заявим на хората - не се продадохме и не ви предадохме", заключи Нинова.

В срещата взе участие и народният представител от София област Иван Ченчев. Социалистите обсъдиха платформата на партията за европейските избори и излъчиха номинации за евродепутати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
Гербер преди 2 месеца
До 22. Нещо много яко си се объркал. Но така е, като ви влезе "промяната" в кратуните на такива като теб и ставате коне с капаци.
31
3
 
13
 
! Отговори
БСП са гадове преди 2 месеца
Ха-ха-ха, не сте се коалирали с ГЕРБ защото Борисов не ви искаше, а не вие него. И стига с тая мафия, щото по-голяма от червената мафия няма.
30
3
 
5
 
! Отговори
емо преди 2 месеца
силни и правдиви думи. гласуващото малцинство от българи обаче няма да ги чуе, ще потвърди статуквото и липсата на демократични традиции - да избереш онзи, което справедливо да управлява, с приоритет обществения, а не личен интерес, което неминуемо води до липсата на суверинитет, а в бъдеще и изчезване на българската нация.
29
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нинова и Борисов са едно и също, просто Нинова не играе футбол
28
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя вместо да се радва, че няма да я има Възраждане, дето и гепи маргиналните избиратели, тръгнала кусури да търси. Всъщност трябва да е доволна, че при Костя отидоха необразованите, а интелигенцията си остана при нея. Трябва да почерпи Коцето, че отлюспи тези неблагонадеждни кЮСпейки.
27
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
" Ей , момчета , не ви дойде акъла " - Типично по московски ,нагло отричане в което се крие и заплаха.
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Девойко, мари, убава! Нинова, мари, гиздава. След толкоз пластични операции на момчета ли мина? Няма ли мъже в тази Комунистия, мър моме?
25
4
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 2 месеца
То пак добре, че поне за сега алтернативата НЕ е.... ДПС!!! Пфу, пфу..., ся шъ трябва да дезинфикцирам Клавиатуратъ!
24
6
 
8
 
! Отговори
точно преди 2 месеца
таз пък нинова за акъл да говори хахаха
23
2
 
9
 
! Отговори
факт преди 2 месеца
днес дежурния в редакцията има задача да трие коментари повече от всякога
22
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Корнелия все поучава, размахва пръст и раздава наставления, като типичен комсомолски секретар, а всъщност манипулира и тя самата знае, че ППДБ се "вързват" с Герб не защото обичат Бойко, а за да имат мнозинството да прокарат жизненоважни за страната промени, някои от които вече са факт! Но когато нещата опряха да се сменят хората на Герб/ДПС начело на МВР и правосъдието (т.е. главата на мафията да се отреже), кой разтури правителството? ами Герб го разтуриха, не ПП:/
21
3
 
13
 
! Отговори
Майорс преди 2 месеца
Корнелке , с вие ксто фалирахте три *** страната , изнесохте парите на хората , създадохте мутри и олигарси , ожлажихте се пт приватизацията , имате ли право да давате акъл?
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
боже до къде стигнах..да гласувам за БСП
19
3
 
3
 
! Отговори
От 40 години насам преди 2 месеца
Полицаи манипулират всички и всичко с техника, ако щете вярвайте но е факт!
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нинова: Не се продадохме. Че кой пък иска да си купи стока с изтекъл срок. Никой не иска да ги купи, а тее пък не се продали.
17
9
 
4
 
! Отговори
Стратег преди 2 месеца
Предизборна коалиция БСП, ИТН и Възраждане ще спечели! И най-важното, ще вкара много Евро депутати!
16
5
 
11
 
! Отговори
МОМЧЕТАТА НА КОРНИ преди 2 месеца
ОТ 2020 СА ЗАЕДНО ПО УЛИЦИТЕ,... ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ/СДС...... ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ 20 ГОДИНИ НАЗАД И НАДОЛУ...
15
7
 
4
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Кирчу и Асанчу поне са марионетки на Шерифъ от Посолството и се движат стриктно по Методиката, която са им спуснали, ами ти, мъъ, "Мадам Н." твоят акъл къде е, или и ти приемаш тайни Шифрограми по "нелегалната" радиостанция от Посолството???
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Промяната са мазохисти. ГЕРБ ги пита: Искате ли още бой? Кики: Искаме.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Елате при кака да ви отрака :)))