Главчев с отговор към Радев: Сега на ход е той

Повече нямам какво да кажа, заяви премиерът
17 апр 2024 17:53, Нели Христова
241
Главчев с отговор към Радев: Сега на ход е той
Снимка: БГНЕС

Дал съм своите предложения за издаване на указ. Повече по въпроса няма какво да кажа. Сега на ход е президентът Радев. Призовавам го и той да си изпълни задълженията по конституция. Предложенията са мои. Просто така се стекоха обстоятелствата, че се появиха призиви от партийни събрания. Това заяви пред медии служебният премиер Димитър Главчев.

"Само че те бяха впоследствие от разговорите, които проведох и това не е трудно да се провери. Закъснението в 10 часа вечерта при първото ми предложение се дължеше на това, че изчаквах комуникация с президента, защото аз смятах, че така е коректно. Той е запознат и с двете промени. Очаквам той да направи своята стъпка по Конституция. България не може да бъде в режим на изчакване, до два месеца изборите са на вратата, външно министерство има много сериозна роля при организирането на изборите", каза Главчев.

"Нямам доверие на двамата министри, които съм предложил за смяна, тъй като не могат да работят на оборотите, на които аз искам. Това се отнася за всички министри - искам непрекъсната комуникация и бързи решения, нямаме решения за изчакване. На което и да е партийно събрание, който и да се изкаже, не би ми оказало никакво влияние. По всякакви въпроси съм готов да продължа комуникацията си с президента Радев по въпроси, които се отнасят до доброто бъдеще на българските граждани. Няма да се отклоним от европейския път", каза още служебният министър-председател.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Главчев, можеш да управляваш България продължително само ако свалиш тиранина кРадев от власт!
73
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво Главчев! Щом не можеш да работиш денонощно за България ще бъдеш сменен. Главчев да ги държи на къса каишка. До там стигнахме. Няма време. От три години държавата е в кома.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Смяна на министри от служебно правителство :))) Цирк без край . На служебното правителство работата му е да организира честни избори а не да връща герб на власт . НЗОК митници почва герберасо метла а сега даже министри които вчера е назначил не били достатъчно верни на мафия герб :))) Аве кой гласува за евроатлантическите банди за членуване за усвояване без конкурси и с наши прокурори ???
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ай че премиер шахматист имаме.Утре кат се изтапанчи на събранието на европейските хиени да внимава много кой е на ход.
70
0
 
5
 
! Отговори
ОПГ Козяк 16 : преди 4 седмици
Хубав сериал се получи...Важното е команчите да гледат Винету и да не забелязват какво се случва зад кулисите!
69
1
 
1
 
! Отговори
Накъде ли преди 4 седмици
Е обърнат тила на Радев?
68
3
 
6
 
! Отговори
Цирка преди 4 седмици
Представяте ли си докъде го докарахме нямаме външен министър в момента по виртуозно изпълнени от това досега не съм виждал , а съм виждал и 3000 лева за долар.
67
2
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 4 седмици
Той Главанака не ходи до тоалетна без позволение от Бойка калдаръм кадъна, президента се надявал Главанака да имал гръбнак да каже не на господарката си, хаха. Гръбнака при политика е като мозъка при хората, не дойде ли навреме, не го чакай да се появи! Главанака ще седи в поза партер и Бойка калдаръм кадъна като строга господарка ще го млати с камшика и ще му нарежда какво да мисли!
66
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ходовете на Радев ги знаем. Прави се на част от,ама ние помним кой довлече променкаджиите.А как се възхищаваше от Киро ,че България ако е имала такъв мин.председате еееех.. каква държава сме щели да бъдем.Е видяхме
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
то най-лошото е че тоя ще си е премиер доста дълго време, щото невиждам как в следващоя парламент ще се направи правителство, а на Баце така си му е изгодно, евентуално ако КС се произнесе нещо, ама то и там Баце се бетонира, така че да благодарим на Киро, Асен и Ристю че изпраха, подсушиха и изгладиха тендема Баце ПееФски
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Толупа и Главата одавна трябваше да търкат наровете в Софийския затвор.
63
2
 
5
 
! Отговори
Живко ОПГто преди 4 седмици
Доброто старо време с ремонта на ремота беше екстра за тия които краднеха народа де.
62
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И пак президента им е виновен на тия бастуни,скоро очаквам и дежурните Путин и Русия да обвинят за проблемите в държавата...
61
1
 
7
 
! Отговори
До дежурният трол преди 4 седмици
До ГЛАВЧЕВ Е СТОМАНЕН: Железен, стоманен .... Серийно ли ще я ръсиш тая г'лупост? Колкото и да ти плащат, си дават парите на вятъра.
60
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 4 седмици
Какво е виновен Главанак, че Севда ПР публикува какво е казала Бойка калдаръм кадъна на сборището на харем гроб отколкото Бойка калдаръм кадъна пише на Главанака какво трябва да прави? Севда ПР или да се научи да чака вожда да си прати смс-сите до тиквичките или вожда да се научи да пише по бързо! Няма такава порно пародия на служебен кабинет която да е толкова тясно партийна, че направо смърди до небесата на редена в зайчарника в Банкя!
59
3
 
7
 
! Отговори
Бако преди 4 седмици
Спя си нощем гледам чекмеджетата полупразни спомням се доброто старо време на ремонта ремонти и сутринта си викам я да гътна някой министър моят пи ар и подчинен пеефски веднага ще ме подкрепи ех какви години бяха жипа конграчулейшънс ремонтите , аз каквото съм ремонтирал вие не мойте го отремонтирате после.
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
РистЮ конституционалиста разказа играта на целата държава, на мамуни ни направиха
57
2
 
5
 
! Отговори
Президента преди 4 седмици
Глава преди консултацията мини да ми вземеш Ена баничка с Ена боза и гледай да не е с имитиращ продукт и палмова мазнина!
56
3
 
7
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 4 седмици
Главоч, ти къде бля цяла седмица? Или чака Тикв0ча да ти даде лисчето с имената на министрите? Като го видя, що не каза, с тез не мога да работа?
55
2
 
8
 
! Отговори
Борисов-4 преди 4 седмици
ГРОБ пак ще ни управлява.