Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти

Видеа от спречкванията се разпространяват в социалните мрежи
24 апр 2024 09:47, Нели Христова
280
Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти
Снимка: Facebook

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи. Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.


Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция "Митници", той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: "Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!"

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер - Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите.

"Не желая да ме снимате", се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

"Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от Политика
Шалапатова иска да е партийно необвързана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Такова пaдeниe! Яли, пили, кpaли, върнали кварталните милиционери да гонят квартални кpимки за 5 лв., а те кpaли милиони заедно с мa фи oтитe през това време. Тези хора правораздават, ти да видиш! Готови всеки момент да налeтят на бoй, да yдpят, yнижaвaт другите.
184
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички от cилoвитe структури са склонни да aгpecиpaт, налитат на бoй, когато разкрият престъпленията, които са вършили. Трябваше отдавна да махнат кoмyниститe от държавния апарат. Това, че Б. Рашков е от ПП не променя комунистическото му минало. Същото е и с Радулов.
183
4
 
2
 
! Отговори
тъпомер преди 3 седмици
Показателно е и тук,неудобни коментари се трият,а се оставят едни индивиди които драскат глупости и обиди защото следват линията на вожда и баща на нашта нация,учаща предимно кюфтета от соя запържени в свинска мас.
182
12
 
6
 
! Отговори
До 194 преди 3 седмици
Твоите данъци са в чекмеджетата на Тиквата, Пеевски, Вл.Горанов, а Рашков се бори за твоите данъци да отидат так където трябва ! САЩ и Велокобритания ти казаха истината и забраниха на тези престъпници "вход" на териториите си, ти за проsти държави ли ги имаш или си топкова проsт, че си се превърнал в чистокръвна овца за вълна ?
181
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ МОЖЕ ДА Е НЕ НА ПИК ИЛИ МИК ВСЕ ТАЯ!РАШКОВ ДА ОТГОВАРЯ!ЗАЩОТО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА ОТ МОИТЕ И ТВОИТЕ ДАНЪЦИ!НЯМА УДОБНИТЕ ВЪПРОСИ !АЗ СЪЩО ИМАМ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ И ТОЙ И ВСЕКИ ПОЛУЧАВАЩ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ДА ОТГОВАРЯ!КАТО НЕ ИСКА ДА СИ СТОИ В КЪЩИ!
180
12
 
3
 
! Отговори
тъпомер преди 3 седмици
Напълно нормално всички *** обслужват ГРОБ и ДПС,още не се е появила независима медия,да не говорим за тюркБТВ и т.н.
179
1
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Дрегерът колко показа?
178
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НА РАШКОВ НЕ МУ ПУКА ОТ НАС!МОЖЕ ДА КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО И ДА НИ СЕ НАДСМИВА НА НАС КОИТО РАБОТИМ НА ЗАПЛОТА!НА ТЕЗИ С МАЛКИТЕ МАГАЗИНЧЕТА КОИТО ВЛАЧАТ ПО 12 ЧАСА И НЯМА ПРАЗНИЦИ! НА ПЕНСИАНЕРИТЕ КОИТО БРОЯТ ЛЕВЧЕТА!НАД ДЕЦАТА НИ ЗАМИНАЛИ ДА СЛУГУВАТ ПО ДЪРЖАВИТЕ И ТЕЗИ ОСТАНАЛИ ДА ИМ СЕ ПОДИГРАВАТ В БЪЛГАРИЯ
177
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На Рашков не му пука от мисирките, подкарва си с тоягата и толкоз!
176
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
РАШКОВ ОТ МОЙТЕ ДАНЪЦИ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА!ЦЯЛ ЖИВОТ СИ НА ДЭРЖАВНА ЗАПЛАТА!ОБЯСНИ КОЛКО ЧАДЪРА РАЗПЪНА, ЧЕ НАПРАВИ ТЕЗИ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ!ТВОЙТЕ ИМОТИ СА ОТ НЕПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИТЕ НА МАФИЯТА И ЗА ТОВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ СА НИСКИ ПЕНСИИТЕ! ОТГОВАРЯЙ!КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КРАЖБИТЕ НА ББ!ЗАЩО НИЩО НЕ ДОКАЗАХТЕ!НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОКАЖЕТЕ НЕГОВИТЕ КРАЖБИ!ПОКАЗАХТЕ ИЗРЕЗКИ И ЕДНА МНОГО СЕРИОЗНА И УВАЖАВАНА ЖРИЦА ПРЕД ЦЯЛ НАРОД РАЗКАЗА КАК ДРУГА СПОДЕЛИЛА КАК ЗАЧЕНАЛА ОТ БОЙКО!ТИЯ НЕ ПОМНЯТ С КОЙ СА СЕ...
175
2
 
15
 
! Отговори
Преслава преди 3 седмици
Рашков на уиски ли си, на много лиии?
174
0
 
8
 
! Отговори
Контролът над преди 3 седмици
стадото е тотален ! С проsт народ никога не може да има просперитет, обречени сме на вечна мизерия !
173
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко Рашков е едно от поставените лица на мафията в държавното управление от преди 30 години.Съд и затвор за тази крадлива жалка мишка.
172
8
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 3 седмици
Опростаченият чалгарски народ не разбира нито от нагли провокации,нито защо е най-беден, цялата мафия се е съсредоточила в момента срещу Рашков и не може да разбере ЗАЩО ? А толкова е лесно за всеки който има дори и една гънка на мозъкът си,но явно мозъците им са гладки като писта за боулинг?Милиардите обрани от тези овце са предостатъчни за"покупки"на всякакъв вид пуйки/журналисти/, които манипулират и контролират този опростачен суверен кокто дори вече не може и да се засрами от проsтотията си
171
3
 
13
 
! Отговори
Раашкооов.... преди 3 седмици
С бутилката бе...., ако нямаш дамаджана наблизо !!!
170
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
какъв е тоя журналяга по анцуг се довлякъл, какъв е точя цирк. там охрана няма ли
169
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо му няма на журналиста. Все някой трябва да зададе въпросите на кензефа рашков. Защо? Беше тръгнал да преследва гербаджии, а той самия се оказа затънал в мръсни сделки с престъпници. Защо и кой допусна това?
168
8
 
5
 
! Отговори
До 127 преди 3 седмици
А ти защо мислиш,че е под въздействие на алкохол,явно не можеш да си представиш какво е да се бориш срещу мафия и *** народ,опростачен на 100 %,имал ли си среща с провокации през ден-два от отпадъци които получават заплатата си от престъпници и МАФИОТИ,няма човек без нерви както и няма човек който да не може да ги изпусне,знаеш ли какво е наглост,виждаш ли какво стана,как Е.Йончева клекна на престъпник със забрана да влиза в САЩ,какво ти говори това,че явно Рашков не може да бъде купен и сл
167
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То на всички е ясно, че този противен червендалест мазник дели с бандитите. Пита се каква работа имат с него гнома и ристю? И защо са заедно в една парламентарна група?
166
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе уточнявам, че НЕ оправдавам Рашков, ама това бичме ако е журналист то аз съм космонавт... Като го гледам и слушам си е едно към едно с бургаските "батки" само един анцуг адддидас му трябва и е готов...