Сачева изригна: ПП-ДБ ще бъдат запомнени с манията си за абсолютна власт

Обвини ги в парвенющина и лиспа на уважение
Обновена: 25 апр 2024 16:33 | 25 апр 2024 13:01, Инна Ангелова
83
Сачева изригна: ПП-ДБ ще бъдат запомнени с манията си за абсолютна власт
Снимка: БГНЕС

След свалянето от поста на председателя на Народното събрание Росен Желязков, Деница Сачева от ГЕРБ-СДС заяви, че два дни преди да се излезе в предизборна кампания, ПП-ДБ не се занимава с проблемите на хората, излезли на протест, а с вътрешно партиен комфорт.

“Ако действието е насочено срещу ГЕРБ–СДС, то е безсмислено, защото правомощията на председателя ще се изпълняват отново от заместник–председателя на най-голямата парламентарна група. Т.е. от заместник–председателя на Народното събрание от ГЕРБ–СДС. Ако действието беше насочено срещу личността на Росен Желязков – гробното мълчание, което настана докато той говореше и липсата на аплодисменти, когато оставката беше приета, ясно показаха, че той притежава авторитет и признание, които никой от ПП/ДБ никога няма да има".

В социалната мрежа Сачев написа и още:

"ПП-ДБ поискаха и взеха оставката на Росен Желязков, защото бил допуснал гласуването на оставката на шефа на НЗОК без да отчитат факта, че месеци наред преди това той работеше в оставка. ПП-ДБ запазиха гробно мълчание, когато ДАНС излезе с разкрития, че по време на тяхното управление е променяна Специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти (СЕСПА) и че това е довело до облагодетелстване на търговци с лекарствени продукти, до печалби в особено големи размери за сметка на българските пациенти, които са плащали освен с осигуровките си, със здравето и живота си. За сметка на това поискаха оставката на шефа на ДАНС по-късно.

Участието на ПП-ДБ и особено на две от главните лица - Асен Василев и Лена Бориславова, в политиката, се занимава основно с покровителство на контрабандата и корупцията. Сачева допълни, че те ще бъдат запомнени с манията за абсолютна власт, брутална парвенющина, липса на уважение към хората и към България.

“В деня, в който 6000 миньори са пътували стотици километри, за да получат решения за бъдещето си, хиляди хора с увреждания чакат приемането на закон за достъпна среда до българското Черноморие и стотици работодатели чакат промените, с които да могат да спасят туристическия сезон със сезонни работници, ПП-ДБ избра да се занимава с пъпа си и показа, че в името на тесния партиен интерес ще мачка интересите на хората и ще се съюзи, ако трябва, и с дявола”.

“Политическата халтура ПП-ДБ предлага единствено и само целофан за опаковка. И късогледо забравя, че целофанът е прозрачен и вече всички граждани и целият свят виждат какво има под него", пише още Сачева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: НССачеваГЕРБ-СДСпп-дб
Още от Общество
Бивш министър: Пенсионната система е консервативна, но трябват промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Пиксел преди 1 седмица
Да, и с искането на оставки на този и онзи
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сачева плюеше безогледно ГЕРБ. Забравила е. После обаче се прехвърли точно там. Считаше, че Бойко ще е вечен и всесилен господар на българите. Стотици хиляди ще бъдат прокудени, а останалите тук ще работят за мутренската котерия. Знаеше много добре, че господарят й назначава главните прокурори, но считаше това за правилно. По време на справедливите протести през 2020 г. изглеждаше силно уплашена. Може би и сега е така.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Точно и ВИЕ от ГЕРБ със същото Госпожо Бивш " министър"! Гледах те как сама се беше " наела", пак да си такава!-:) Но ГЕРБ Приключи преди 3 години ако ти прави впечатление! Няма да ви Допуснат да " управлявате" повече!-:) Скрий се вече! Той и Ангелов скачаше,но се осъзна на време! Твои " колега"!-:)
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това Сачва, някой вулкан ли е?
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вся власт Шарлатаном.
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След изригването на Сачва, спешно е свикан щаб при резидента и премиера. Гражданска защита усилено работят по отстраняването на щетите. Населението се призовава да не излиза от домовете си и да държат прозорците херметически затворени.
56
2
 
10
 
! Отговори
Сакън! преди 1 седмица
Откъм къде изригна Сачева? Дано няма пострадали.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сачева е завършила английската паралелка на езиковата гимназия в Добрич, завършва социална педагогика в Благоевград, проблемът при нея е нелоялността, била е ДСБ, а после се прехвърля в ГЕРБ, които преди това сериозно е критикувала, като Биков
54
8
 
6
 
! Отговори
До 55 и други преди 1 седмица
До Инфо от извора Чудя се как по-меко да го напиша!? Прекалявате и с голяма вероятност това да е последният пирон в ковчега на вредното формирование на ДС-БСП, наричащо се ПП-ДБ!
53
4
 
6
 
! Отговори
Да, 54 е прав! преди 1 седмица
Партията - майка БСП ще си ги прибере, има нужда от тях, за да запази 5-тот място!
52
3
 
10
 
! Отговори
Инфо от извора преди 1 седмица
90те тая идва от Добрич,завършва журналистика и незнайно как става лична секретарка(може и нещо повече) на ИлкоСемерджиев(тогава министър при И.Костов).Той я урежда на сладка служба в новата тогава НЗОК(1999г).При царя тя си прави сайт-zdrave.net!2007ма покрай една бивша на коледно парти се запознах с шефката И Saчева,направо ме сваляше.Дени я кажи шофьора Ники как те обслужваше тогава! А помниш ли как плюeшe по Бацце, а сега си му първо острие.Помня те Caчеva!Студена жена-peптил!!!!
51
2
 
13
 
! Отговори
Питанката преди 1 седмица
Кой го казва? Бойко и Пеевски са окупирали с мрежата си всички възможни регулатори, комисии, прокуратура, съд, служби... Наглост!
50
2
 
15
 
! Отговори
Klo преди 1 седмица
Сачева, самозабравила си се - физически и ментално! То бива наглост, то бива жажда за лапане, но вече като някакви осверепели зверове говорите...виете сякаш са ви взели диамантената лъжичка от устата! Особено един, който вече е заприличал на Ам Гъл!
49
0
 
11
 
! Отговори
Mimoza преди 1 седмица
А вие с какво?
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ти ще бъдеш запомнена с гушата си и абсолютната си безполезност
47
2
 
20
 
! Отговори
Гневен преди 1 седмица
По килограми Сачева успешно допълва двамата Шишковци.
46
2
 
13
 
! Отговори
дотук с вас преди 1 седмица
а Цачева е целофанът за Борисов.
45
1
 
19
 
! Отговори
Ссчева, преди 1 седмица
То абсолютната власт е при вас и ДПС.Сама каза,че целофанът е прозрачен и всичко се вижда.Докато ти беше социален министър,пенсиите не бяха увеличени дори със стотинка .А грижата за Алибегов не е грижа за хората
44
3
 
5
 
! Отговори
тъпомер преди 1 седмица
До КОАЛИЦИЯ - КОПЕЙКИТЕ.Толкова ли си беден че само копейки ти се привиждат,ти май имаш много тежко детство,станал си за посмешище тук.
43
15
 
5
 
! Отговори
КОАЛИЦИЯ - КОПЕЙКИТЕ преди 1 седмица
ПП + ВЪЗРАЖДАНЕ + БСП + ИТН......... ВСИЧКО ЗА ПУТИН, ВСИЧКО ЗА ПОБЕДАТА.....