Вижте снайперистите, които охраняват Бойко Борисов

Атанас Атанасов повдигна въпроса днес, къде е истината?
24 юни 2024 16:09, Нели Христова
253
Вижте снайперистите, които охраняват Бойко Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес, докато ПП-ДБ бяха на консултации в президентството, Атанас Атанасов същиса президента, като го попита дали снайперисти пазят Бойко Борисов.

Още по темата
Президентът запази мълчание. След срещата Атанасов обясни, че снимките се разпространяват в мрежата от дни, а хора, на високи постове в правителството, са го попитали защо не повдигат въпроса поради каква причина къщата на председателя на партията мандато-носител се охранява по този начин.

Снимките на охраната край оградата на Борисов са публикувани още преди 6 дни от журналиста Димитър Стоянов. На тях се виждат двама мъже, които са в тежко бойно снаражение.

Пред журналистите Атанасов обяви, че ще попитат както служебния премиер, така и служебния вътрешен министър, защо е вдигнато нивото на охрана на Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Абе те снайперистите не трябва ли да са скрити. Тия к'во са с еизбарали на улицата.
223
0
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 месеца
Да не би да му е замирисало на Сретен?
222
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ама и сапунн ли цензура мале тоя Денковм как ли си пише сапунките-статии при таз цензура хаха
221
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знаехме че препиращия Бойко адкадемик по отливане *** в калъп Сорозз Денков е станал и снайперист. То верно че оптиката постоянно му е на фейса. Поправям се на умния и красив фейс.
220
0
 
9
 
! Отговори
Много слабо преди 3 месеца
Сигурно Лена е избачкала тази боза.
219
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днес публикуваха на живо как жандармерия пази жилището на Атанас Атанасов. Синя кола с надпис жандармерия. Да не би да е застрашен живота на джобния генерал? Защо има охрана? От кого го пазят? Да не би да го пазят от роднините на стотици хора, които вкара в Белене по време на Възродителния процес? Или го пазят защото е агент на КГБ? Покажете и къщата на Кирил Петков с денонощната охрана!
218
0
 
8
 
! Отговори
Шменти Мушмуроков преди 3 месеца
Тия мязат на Нинджи! Тоя Гном да тури очила на комбалите.
217
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Снимката е една единствена. Въпросните въоръжени лица са на тротоара. Всеки може да се разхожда отвън оградата на частна собственост. Снимката е една, като с невъоръжено око се вижда, че едната снимка е изрязана, но позициите на телата са едни и същи с втората снимка. Дата и час няма. Може да реална, може да е фалшификат. Имайки предвид, че се използва точно в деня когато започват консултациите, много вероятно е да е изровена от преди 5 години или да е скалъпена.
216
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Важен въпрос е повдигнал Атанас Атанасов. Освен да ни занимават със себе си, друго не могат нашите политици.
215
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вижте кокошкарите на снимката тапет! Трябваше им много кеш да плащат за кодовете за машини и за компромати. Прецакани са отвсякъде.Всичката им работа е аматьорска като снимките. Жалко за кеша.
214
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има елементарен начин за да гушне букета -четат му се молитви за смърт и му се палят свещи долу в пясъка -просто трябва да бъде масово . Няма земна сила която да му помогне за да не мирише цветята от към корените . За удоволствие може да се ползват вестници със негови снимки за тоалетна по голяма нужда .. удовоствието е несравнимо )))
213
3
 
24
 
! Отговори
xoxo преди 3 месеца
Човекът си поръчал охрана...абе вие кога сте видели снайперисти да се разхождат покрай дуварите??Въобще знаете ли какво значи снайперист?
212
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И един мормот завива шоколад под крушата до кладенеца.
211
2
 
26
 
! Отговори
До 217 преди 3 месеца
Пиарът им е Найо Тицин. Това е онзи, който пътуваше с Киро в колата на НСО, с която убиха един мъж, а жена му не знам дали оцеля. Тицин, където снима починалия в колата си секунди след катастрофата и беше написал в нета нещо от сорта на (перефразирам): "Човек се събужда и не знае какво ще му се случи през деня". След това изтри публикацията. Вие сами преценете колко му е акъла на пиара!
210
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пазят го от "народната любов"!
209
3
 
10
 
! Отговори
охраняват ли го или? преди 3 месеца
Го държат
208
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма лоша реклама. Въпросът е осъзнават ли, че стават елементарни като използват консултациите за трибуна отново да ровят за Б. Борисов? Пиарите на тези космонавти още от Израел ли са? Много подценяват българите. Народопсихологията на българина е различна от израелската. Българинът освен, че има силна интуиция да оцелява и да надушва лъжците, не е за подценяване. Освен това българина е милосърден и често взема страната на жертвата. А тези днес с лъжата за снайперистите изкараха Борисов жертва.
207
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е психоатака към Борисов и не е ясно кой е сценариста и кой режисьора - Радев сигурно има участие, а факта, че Атанасов проявява жив интерес и гледа да раздуха ситуацията, също го прави съмнителен.
206
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбрах защо този въпрос трябваше да бъде изтропан по време на консултациите за съставяне на правителство. Защо Атанасов не попита с каква скорост се е движела колата, на НСО, возеща Киро, която уби човек и защо Киро ходи с охрана на предизборни срещи. Би могъл да пита, щеше да е точно толкова нелепо, колкото и въпроса за "снайперистите", които видимо предпочитат да "охраняват" опкъм сенчестата страна.
205
2
 
15
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
За по голяма реклама атанасов теябваше да обяви , че има и картечари по оградата на борисовИ вьобще кой казва , че пазят борисов - може да пазят паритеВ тия гладни години сума апаши са им хвьрлили око