Бритни Спиърс пее две години в Лас Вегас

Звездата подписа договор за 50 концерта
2
Бритни Спиърс пее две години в Лас Вегас
Снимка: БТА

Бритни Спиърс ще стане част от нощния живот на Лас Вегас през следващите две години. Певицата подписа договор за 50 концерта в комплекса "Планета Холивуд", като не се разкриват детайли колко пари ще прибави към банковата си сметка.

Официалната премиера на шоуто на Бритни Спиърс е на 27 декември. Тя ще пее в сравнително малка зала с атмосфера на нощен клуб, като от казиното очакват тя да изпълнява както най-големите си хитове, така и по-нови песни.

Облечена в черна коктейлна рокля, украсена с кристали, певицата даде автографи на някои от чакащите я 1000 фена. Тя премина по червен килим под звуците на своя песен и получи букет с рози.

"Много съм щастлива да съм тук. Това е моят град. С нетърпение очаквам откриването", каза тя. Очаква се следващата седмица Бритни да започне репетиции в залата.

Бритни Спиърс е издала няколко платинени албума, откакто дебютира през 1999 г. Осмият й албум "Britney Jean" излезе тази седмица, но отзивите за него са противоречиви, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Лас ВегасБритни Спиърс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Били преди 10 години
Лилче що не потанцуваш 3,4 минути, пък после се опитай да изпееш един куплет и един припев. Всички сте много "гоуеми" спецове по пеенето, ама не правите сметка за денса.Жената може и да е бездарна, но явно не знаете откъде е тръгнала, а и не осъзнавате докъде е стигнала.
1
1
 
2
 
! Отговори
Лили преди 10 години
По-правилно е "Бритни танцува две години", защото тя никога не пее на концерт! Тя е винаги на плейбек!