Какви са тенденциите в мъжкото облекло

Спонсорирано съдържание | 10 ное 2022 16:15, Красимир Ангелов
Какви са тенденциите в мъжкото облекло
Снимка: Pexels

Съществува погрешно схващане, че стриктното придържане към тенденциите се равнява на добър вкус и стил, предупреждават от ТЕОДОР. Сляпото следване на всяка сезонна тенденция е рецепта за лош стил. Да не говорим, че е лесен начин да фалираме. Ключът към поддържането на самочувствие при избора на облекло, се крие в способността да се разграничават мимолетните чудати моди, от бъдещите класики. От ТЕОДОР много добре знаят този факт.

Какво трябва да знаем за тенденциите в мъжката мода, според TEODOR

Нека разгледаме различните тенденции в мъжката мода, според онлайн магазин за българска мода ТЕОДОР:

  • Ризи – класическите варианти, като бели елегантни ризи, няма никога да излязат от мода, казват от TEODOR. Те могат да бъдат със свободна и вталена кройка. Ако заложите на официални карирани модели също няма как да сбъркате. Ризите от памук с по-голям процент еластан се използват основно за супер слим фит кройка. Вариантите от десениран памук могат да бъдат в каре, райе, пепит и други десени, напомнят от ТЕОДОР
  • Обувки – всеки уважаващ себе си мъж държи много на обувките си, знаят от ТЕОДОР. Официалните, от естествена кожа, винаги ще се търсят. Те са перфектен вариант за по-елегантна визия. При спортните, като кецовете, все повече навлиза капитонираната кожа, което чудесно би се вързало с хубаво яке от същия вид, напомнят от TEODOR;
  • Спортни дрехи – от TEODOR наблюдават, че тук все повече навлиза модата на широките и свободни модели. Качулката, естествено, е винаги предпочитан детайл сред господата. Добре е, че повечето спортни суичъри и горнища, могат спокойно да се впишат в спортно-елегантен тоалет с любимия ви чифт дънки, напомнят от TEODOR;
  • Палта и якета – при зимните тоалети е добре да прецените, дали имате повече нужда от елегантна или спортна връхна дреха, казват от TEODOR. Палтото е страхотно решение, ако сте избрали официална визия. Заложете на класически маркови модели от вълна, в комбинация с кашмир. Все повече навлизат и моделите с подвижен елек, тъй като са доста удобно решение за хората, които не обичат дебели връхни дрехи да им ограничават движенията.

Ако предпочитате якета, капитонираните модели са все по-добре приети, твърдят от TEODOR. Дългите парки също са добро и все по-предпочитано решение. Те обикновено са с яка от естествена кожа, от енот или агнешка кожа, и украсителни елементи. Обърнете внимание на плата – технологичен текстил от водоустойчиви и ветроустойчиви материи, с кожен ефект, със сигурност ще е много подходящ, напомнят от ТЕОДОР. Подберете внимателно модела, според останалата част от гардероба си. Това е най-сигурният начин да изберете подходящ вариант.

Не се лъжете, че каквото е на промоция, вече не е на мода, напомнят от TEODOR. Напротив – понякога при промоционалните артикули можете да намерите интересни предложения, които перфектно да допълнят гардероба ви. При тъканите на ризите присъстват non-iron – негладещи се модели, тоест ризата може да се носи след пране и без гладене. Ще откриете и self-clean платове (самопочистващи се), които при капки от кафе, вино и други, не проникват в плата, а остават върху него. Обърнете внимание и на easy care или easy iron тъканите (лесно гладещи се тъкани), напомнят от ТЕОДОР.

Как да изберем правилната тенденция за нас, съвети от ТЕОДОР

Винаги първо гледайте кое стои добре на вас и на вашата собствена фигура, казват от TEODOR. Кое се вписва най-добре в цялостния ви стил, излъчване, размер и ежедневни задачи. Не забравяйте, че е по-важно да ви е удобно и комфортно в дрехите ви, защото така ще изглеждате достатъчно уверени и ще покорявате нови върхове всеки ден, напомнят от ТЕОДОР!
 


Спонсорирани публикации