InterContinental Sofia с приз "Бранд на годината"

Над 30 награди е добавил в колекцията си петзвездният хотел броени години след своето откриване
Спонсорирано съдържание | 22 май 2024 09:52, Красимир Ангелов
InterContinental Sofia с приз "Бранд на годината"

InterContinental Sofia добави поредно  престижно отличие към своята  богата колекция от награди. Петзвездният  хотел у нас, който е част  от водещата международна верига InterContinental Hotels Group (IHG®), грабна титлата „Бранд на годината“ 2023 в категория хотели на официална церемония, проведена в резиденция Диневи.

Така само няколко години след своето откриване, емблематичният хотел на пл. „Народно събрание“ се превърна в икона на съвременния лукс в България, печелейки над 30 отличия от най-престижните национални и международни конкурси.

Призът беше връчен на Виолета Милушева, директор Продажби и Маркетинг на хотела, която изрази своята благодарност към журито за високата оценка, подчертавайки, че това признание е резултат от всеотдайната работа на целия екип на хотела в София. „Наградата е поредното доказателство за високото ниво на обслужване, изискана атмосфера и неповторим стил, които InterContinental Sofia предлага на своите клиенти", подчерта тя по време на церемонията.

Събитието беше организирано от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ и „Класация.БГ“, отличавайки най-иновативните и успешни български брандове. На церемонията бяха наградени 38 компании от различни сектори на икономиката.

Националните награди за „Бранд на годината“ са признание за неуморните усилия на екипите, които изграждат и поддържат интереса на своите брандове на постоянно променящия се пазар. Класацията разкрива и награждава всички компании, които са постигнали най-голям успех в утвърждаването на своята търговска марка през годината.

За InterContinental Sofia

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 6 000 хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша.


Още по темата: InterContinental Sofia
Още от Спонсорирани публикации
До 31 май А1 приема предварителни поръчки за Motorola Edge 50 Ultra

Спонсорирани публикации