Не подкрепям никого, тръшна се Кунева

Спрете спекулациите, призова кандидатът за президент
Обновена: 25 окт 2011 15:09 | 25 окт 2011 14:23,
255
Не подкрепям никого, тръшна се Кунева
Снимка: БТА

Меглена Кунева, която остана трета на първия тур на президентските избори, отново подчерта, че няма да подкрепи нито един от двамата кандидати, които ще се борят за поста на балотажа в неделя.

Според нея спекулациите на кого ще удари рамо на втория тур продължават. Кунева призова манипулациите около това да спрат.

„Не бихме могли да заявим подкрепа за нито един от кандидатите – нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов", се посочва в съобщение на Кунева и нейното вице Любомир Христов.

Според тях опитите да се вменява на българските граждани как да гласуват са неуважение към интелигентността и способността им сами да избират.

Още по темата
„След като се опровергаха всички теории за връзки с ГЕРБ, с Георги Първанов, с БСП, с ДПС и т.н., сега наред са също толкова измислени теории за нови проекти и финансово-интелектуални кръгове“, се посочва в позиция на щаба на Кунева.

„Доказахме, че за нас няма втори план, че няма скрити лица, че имаме напълно публична организация и финансиране. Затова ни подкрепиха половин милион българи. Не се опитвайте да изкривите техния глас“, апелират хората на Кунева.

За да не влияе на втория тур, тя обещава да даде цялостната си оценка за проведените избори през следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
3
 
! Отговори
краси преди 12 години
Еееееее голям праз като не гласува... то си е за нея
251
0
 
3
 
! Отговори
ив преди 12 години
Сърдитко Петко празна му торбата... Някой да я кара на сила да гласува - не, еми тогава 1 глас по - малко не е кой знае колко от значение...
250
0
 
4
 
! Отговори
ми преди 12 години
Никой не я кара да подкрепя когото и да било, самите хора ще преценят за кого да гласуват. Все пак имат собствено мнение!
249
1
 
3
 
! Отговори
Sonya преди 12 години
Не разбирам защо трябва да омаловажавате постъпката на един достоен кандидат за президентския пост с подобно заглавие. Малко е тенденциозно, не намирате ли?
248
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
"нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов"Кое е по лошото?! Абсолютна власт или трети мандат!според мен ужасно лощото е АБСОЛЮТНА ВЛАСТ - това ни връща в петнайсти век!
247
0
 
3
 
! Отговори
мариан преди 12 години
припознават я в царя .ако е само кунева ще има курева избиратели
246
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кривоустата загуби и се фръцна обидена.
245
0
 
2
 
! Отговори
statist преди 12 години
Vajno e teb koi te podkrepq,a nali si nezavisima,a kakvo pravqt do teb tezi ot arhiva NDSV,voglave s g-ja Hristova i s tozi orgsekretarq im...da ne se vzemesh naseriozno sega,makar 4e ima hora ot NDSV kum koito GERB e loqlen
244
1
 
7
 
! Отговори
Разочарован преди 12 години
Точно Мадам Йес да дава мнение едва ли е най-подходящо. ТЯ беше готова и на ГЕРБ да пристане за еврокомисар, но Той я отсвири и на БСП за кандидат-президент, но БСП я отсвири. ТАка че айде да не ни мисли за толкова прости
243
1
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Кунева-Пръмова явно не знае какво иска. Да имаш този ресурс и да не го използваш. Винаги има втори план. Особено при такива като нея, които хем ползват благата на комунизма, хем не са комунисти.
242
2
 
3
 
! Отговори
До 241 преди 12 години
Доган играе за ГЕРБ. Ръка на Сокола целува Той - припомнете си 50-годишния юбилей на Сокола. С чия благословия Той стана генерал?! ДПС.
241
1
 
3
 
! Отговори
бивш преди 12 години
Права е жената.Президентът трябва да се избира от парламента.На кого са нужнитези избори-на гол тумбак чифте пищови.А иначе си изигра ролята на Радка-Пиратка-разпиля 400 000 гласа.Пък после са ни криви турците, *** и Началника Му."Гръбнака" на Кунева, както поласка избирателите си, какво му остава сега-да си гони опашката или да целува ръка.Както беше казал един наш именит сънародник: Ако ти целунеш едната ръка, аз ще целуна и двете, ако ти целунеш отпред, аз ...На ефтино ги напазаруваха...
240
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Трябва да гласуваме за ГЕРБ за да неполучим Доган
239
5
 
9
 
! Отговори
тъжен факт преди 12 години
Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!С ЦЕЛУВКА -ужас!!!
238
1
 
4
 
! Отговори
винету преди 12 години
ми тъй ми
237
3
 
6
 
! Отговори
ЩО ТАКА ? преди 12 години
Виж в Гугъл : Един ден детето ми ще е съдник и на моя и на бащиния си животСтефчо Данаилов има извънбрачно и единствено дете, което не иска да признае пред обществото, от Актрисата Ирен Кривошиева.
236
3
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
УМНО МАЦЕ Е , С ВОЛЕН ЩЕ НАПРАВЯТ ДОБРА ДВОЙКА !!! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДВАМАТА ЖЕНКЙОВЦИ!!!няма да гласувам за президент софийските *** !ИНТЕРЕС ИМАМ ЗА МОЯТ КМЕТ !!!
235
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя може да не подкрепя, но повечето избиратели виждат ОГРОМНАТА разлика между престъпника-комунист калфин и доказалия се вече Плевнелиев!Гласувайте, защото бъдещето на България е неясно с родоотсъпници като калфин!
234
7
 
5
 
! Отговори
Умник Гюро преди 12 години
Тук се напълнило с комплексирани ***,БЕ! Лижейки раните си от здравия бой в неделя,що не ми направите и едно смело фелацио още сега ? В следващата неделя с *** до вас пак ,а после се навеждате и се хващате за палците и ПАК Отново! :)
233
3
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
УМНО МАЦЕ Е , С ВОЛЕН ЩЕ НАПРАВЯТ ДОБРА ДВОЙКА !!! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДВАМАТА ЖЕНКЙОВЦИ!!!