Четирима загинаха при разбиване на хеликоптер в Русия

Жертвите на инцидента на Чукотка са военнослужещи
Обновена: 26 май 2020 08:20 | 26 май 2020 08:20, Елка Василева
36
Четирима загинаха при разбиване на хеликоптер в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Четирима души загинаха при твърдо кацане на хеликоптер Ми-8 на летище „Уголние Копи“ на полуостров Чукотка, съобщи ТАСС, като се позова на местните власти.

По предварителна информация причина за падането на хеликоптера са технически проблеми.

Инцидентът е станал по време на изпитания след ремонт.

След приземяването хеликоптерът се е запалил.

Четиримата загинали са военнослужещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Анонимен 32/35Пий си хапчетата .... Добре че живея в охранявани места, иначе с толкова откачени колкото виждам че има в България щеше да е абсолютен кошмар да мисля, че може да сте някъде наоколо около мен или семейството ми.
32
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 32 преди 3 години
Леко,ще се задавиш! Стюпи, аз съм древен и знам много, изобщо не ми се мотай в краката! Най-хубавото вино е моето, направено от моите ръце - няма сулфити, разкошен букет, траен послевкус, силно! И който от приятелите си пийне от него, го оценява високо. Ти, дребно глупаче, да не мислиш, че ще почна да търся в Нета разни знаменити и скъпи вина, да ти обяснявам нещо! Виното е култура, усещане и се пие с хубави, интересни хора. А Бог ми е дал такива!Не е трудно да ме изчислиш - "Масандра". Спомени
31
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 31 преди 3 години
Сикорский е върл руски националист, роден в Малоруссия, което е без значение в случая. Както и това, че е бил идеен противник на болшевиките. Той е гениален конструктор, създал най-тежките бомбардировачи през ПСВ -"Святогор" и "Илья Муромец". В Америка измисля вертикалния винт, с който стабилизира посоката на полета, компенсирайки въртящия момент.Ако мислиш, че има разлика между руснаците и украинците, си в дълбока заблуда! Има дребни и временни различия, които днес се раздухват от зли сили!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ми-26 има няколко десетки световни рекорда - най-големия в света, с най-висока товароподемност, най-ниска относителна консумация на гориво и др."-------------------------------------30, не забравяй още един превъзходен тежкоатлет с оригинална конструкция и с непобедени и до днес световни рекорди - Ми-12.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Анонимен 27/29Само като ти чета маниера си ми ясен, че си някое социалистическо изкопаемо, което си няма представа от вина, заради това за такива като теб Крим е някаква "дестинация" (може да си същия дето обясняваше за най-добрите "***" и пр простотии). Няма бутилки за 1 мил долара, нямаш си на идея, че и най-скъпите вина в света струват по няколко десетки хиляди долара бутилката. Джеймс Бонд е литературен герой, точно като теб. Кажи кои са ти любимите "сериозни червени вина и защо"
28
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Българин 28Сикорски е украинец
27
2
 
5
 
! Отговори
До Българин 28 преди 3 години
Да не си от онези "българи" с *** венци и специфична мускусна миризма? Един истински българин не може да показва и най-малка неприязън към братския народ.Руснак е направил първия истински работещ въртолет, казва се Игорь Сикорский. Не е приел болшевиките и е емигрирал в САЩ.Ми-26 има няколко десетки световни рекорда - най-големия в света, с най-висока товароподемност, най-ниска относителна консумация на гориво и др. Ми-8/17 е най-продавания. Ми-24 и 28, Ка-50 и 52 са страховити бойци!
26
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 3 години
Забавлявам се. Откривам, че тъпунгелите четат много малко, даже забавни книжки. Любимото шампанско на Джеймс Бонд, да знаете, безкнижници! Не обичам шампанско, пия го само по приеми с неудоволствие. Обичам сериозни, плътни червени вина и понякога пия елитни бели, по чаша.А за това какво съм виждал, ще ти кажа, че в "Масандра" в Крим видях бутилка за $1000000, под бронирано стъкло, разбира се.В Днес корифеите никога не могат да уцелят правилната снимка! А това е низкопробна журналистика!Халтура
25
8
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 25Абсолютно си прав. Русия държи всички рекорди по паднали и разбити самовари от всякакъв вид - военни и цивилни!
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Престани с това Боленже Брют 1972. Такава бутилка едва ли си виждал и на картинка, тъй че си също толкова фейк колкото и снимките за които пищиш.
23
7
 
7
 
! Отговори
Щерев преди 3 години
особености на руското хвърчилостроене...ха.ха.ха добре че повече няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да купуваме руските *** както преди 89г.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
водка?
21
6
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Мда, бояришника не прощава!
20
9
 
7
 
! Отговори
Не е новина преди 3 години
Новина щеше да е ако не се беше разбил.
19
2
 
2
 
! Отговори
Въртолет преди 3 години
Тази "новина" я писахте вече. Ако правите преброяване на троловете, добре, в противен случай си е пълен фейк. Ми-8 е много стар модел хеликоптер, ако е военен е с трима души екипаж, ако не е - би трябвало да има повече пътници на борда.
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.
17
5
 
2
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
До 13а втората световна руснаците ква са я свършили в тихия океан, та викат "Никто кроме нас" ?
16
5
 
1
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
13а по случайност заедно с хора на съвеЦката армия загина и доктор лиза, единствения адекватен конкурент на пеня за президентските избори ;)
15
3
 
0
 
! Отговори
Кон Спирация преди 3 години
отивай да четеш, не ми подскачай по дедовия
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кон СпирацияИ Велика Моравия ли е в територията на първата българска империя?