Русия и Украйна ще преговарят отново утре

Те ще се проведат на полско-беларуската граница
1 мар 2022 14:58, Нели Христова
27
Русия и Украйна ще преговарят отново утре
Снимка: БГНЕС

Нови преговори между украинската и руската страна са насрочени за утре, 2 март.

Информацията за датата на следващия кръг от преговори беше разпространена от украинския седмичник "Зеркало недели".

На вчерашните преговори между двете страни, състояли се в беларуския град Гомел, Русия и Украйна очертаха точки, по които е възможен напредък. Украинската и руската делегация проведоха днес първия кръг от преговори, чиято основна цел беше да се обсъдят прекратяването на огъня на територията на Украйна и военните действия.

"Имаме надежда, че преговорите ще доведат до положително развитие", каза ръководителят на комисията по международни въпроси в руския парламент, Леонид Слуцки.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обаче заяви, че няма резултат от преговорите.

Вторият кръг преговори ще се проведе на полско-беларуската граница, каза Владимир Медински, ръководител на руската делегация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гадорян: отстрани изглежда че си решил предварително, и нагаждаш събитията как се развиват спрямо това което вече си решил че ще стане.
20
9
 
3
 
! Отговори
Донбаска пролет преди 2 години
Тоя Зеленски и цялата му пасмина от фашизирани елементи не трябва да се прегодавя с тях. Трябва им бесило. Целия Киев да бъде обграден от бесилки и да висят докато ги изкълват птиците! Десетилетие геноцид и тормоц на мирно население, само защото не иска да говори на руски или защото е изявило неукраински корени.Българите в Одеса в този момент насилствено се товарят по камиони от Украинската армия и се накар незнайно къде !!!! - жив щит срещу агресора :(
19
4
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Ако Китай атакува Тайван няма ли да е гражданска, ако се сбивт двете Кореи какво е? Знаеш ли как са се наричали украинците навремето Малоруси. Промиването на мозъците е лесно. Затова македонците не се смятат за българи. Пропагандата е сеършила чудесна работа. И пак казвам против войната съм. Още повече в Европа и братоубийствена. Сега и Беларус нахлу в Черниговска област. Ето защо правеха съвместни учения. Вече воюват 3 държави. Честито. Да видим кога ще станат повече.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19: ако е като гражданска война, защо има чужда окупационна армия? Ако е гражданска война, защо не е имали различни избори? И ако правиш военен анализ, не беше ли Сън Цу че да се покори град само непотговен генерал изпепелява град.
17
0
 
3
 
! Отговори
Румен преди 2 години
До Възраждане на СССР. Не си в час. Изпуснал си много от информацията за Европа и Света Живели си в митове и легенди.
16
2
 
3
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Проблема е на Путин , че иска с единия крак да е в Европа , а с другия да е в Азия. Такава стойка не е удобна за гости населения ЕС.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН В задачата се пита защо се хабиш, когато на всеки четящ те му е ясно защо драскаш?
14
10
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Отговарям. Това в Украйна е гражданска война. Казват го видни наши политолози. Нищо ново под слънцето. Такива войни са се водили от всички държави дори и у нас. Така че нишо ново. Друг въпрос е какви са целите и кое доведе до това. Но и това е кристално ясно. Ами една армия щом е в друга държава ясно че е окупацонна. И ?? Това променя ли факта че Украйна ще загуби. Аз това обяснявам. Правя чисто военен анализ. Без пристрастия
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13: и като спрат тока, смяташ че местните хора ще им се възхитят? Русия няма ресурса да контролират 40 млн държава, която е независима.Но да се върнем от темата на тактиката, а на целите. Ако говориш за това че руската армия ще спира тока, ти я поставяш в категорияга на окупационна армия. Ти се съгласяваш че това е руска окупационна армия? В следващия си статус може да използваш и това по-ясно и точно определени: руската окупационна армия се цели да контролира Ел. Системата.
12
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН Няма връщане назад за вас. Русия ще престане да съществува като една голяма държава и ще бъде разпадната на малки такива. САМО ТОВА може да е изхода от сегашната ситуация.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6: поживьо, и видим. Как ли ще се чувстват руските войници когато влезнат в разрушен град? Как ще си говорят роднините, които живеят между граници, какви истории ще си разказват?
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
я има преговори, я не
9
17
 
18
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Хайде Зеленски да подписва безусловната капитулация на Украйна и да се приключва с тая патардия.
8
11
 
9
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Тия докато преговарят, Зеленски май си е 1обрал 1крушите и сега пазарува със семейството си из немските молове! А 1ЕГНтата да се 1трепят по улиците на Украина! 1Боксера и той не се вижда по 1барикадите, ама е оставил бележка--- Много бързам, да ме извинявате имам среща с Майк Тайсън. Чао и успех с 1войната, бъдете смели!!
7
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия почва да разбира че да се меси в чуждия живот не е хубаво. Русия почва да разбира какво довежда липсата на демократични избори. Русия почва да разбира че Украйна не е Русия. Малко по малко, от танк по танк, Русия почва да разбира да се върне и да остави свободна и независима Украйна да избира своята съдба.
6
6
 
18
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Руснаците предупреждават жителите на Киев живеещи до ретранслационни възли да се махат тъй като ще бъдат ударени. Това превъоражаване на руската армия в ооследните години не беше случайно. А запада се занимаваше с ангалите от Бл Изток. Е сега е време да се събудят в новия свят. Доста различен. Сърбите сто процента се кефят че не са в НАТО и са в чудесни отношения с Русия, Турция тъче и на двата стана , а ние ли? Ние си знаем.
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде махайте Зеленски и стига с тия глупотевини, че станахме по за смях и от Африканци, и Араби, и Евреи, и НаркоЛатиноси и всекви там дето се бият като аборигени. Пълен срам.
4
2
 
9
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
"Nacional Endowment for democracy" - тези случайно да не са спонсори на Майдана.
3
4
 
6
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 2 години
До Анонимен*****Що ве,НАТО нали са Голема работа?
2
7
 
16
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 2 години
Хохлите ядат голям бой!