Карла дел Понте призова: Арестувайте Путин!

Според нея той е военнопрестъпник
419
Карла дел Понте призова: Арестувайте Путин!
Снимка: БГНЕС

Бившият главен прокурор на Международния трибунал в Хага Карла дел Понте призова Международния наказателен съд да издаде заповед за задържане на руския президент Владимир Путин.

„Путин е военнопрестъпник и той трябва да бъде задържан“, каза тя в днешния брой на френското издание „Le Temps”.

„Ако остане в Русия, Владимир Путин никога няма да бъде арестуван“, посочи тя. Според Карла дел Понте, заповед за арест трябва да бъде издадена не само срещу Путин, но и срещу много други бивши политически и военни руски ръководители.

„Задържането му ще бъде ясен сигнал срещу него и това, че много държави са срещу него“, каза дел Понте, която разследваше едни от най-зловещите престъпления след Втората Световна война, извършвани на територията на бивша Югославия и в Руанда./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
първото нещо което трябва да се направи у нас е да се забрани 3 март въобще като празник , защото Виждаме как Русия освобождава Украйна.
311
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен 747 преди 2 години
Точно така. Психопата *** трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството. Един път, че избива цивилното население на Украйна и втори път, че загроби собственият си и без друго беден, нещастен и робски народ. Сталин е изтрепал около 60 милиона руснаци, а този ги осъди на вечен пизор. Русия отделно, ще трябва да си снени името, те вече имат не малък опит, но е меко казано трагикомично. Смешна империя, смешна армия, трагични политици, беден, робски народ.
310
9
 
15
 
! Отговори
22 преди 2 години
Тази американска кукла още ли не е пукнала!Умори Милошевич и откъсна Косово от Сърбия!
309
3
 
16
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
За това колко умствен багаж има тая се вижда отдалеч,а че е пословично грозна се вижда от още по далеч....
308
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 347 субекти се пръпнат на запад, не само че не се преговаря с тях и не ги галят с перце а се разстрелват директно.Като трябва да търпим фашистите, защо когато същите трошат и крадат на запад полицията ги вкарва в затвора, стеля по тях и им пуска водни оръдия?Защо в Италия, когато псевдобежанците и джихадистите стреляха по полицията, тя ги застеля, а останалите бяха незабавно екстрадирани? Когато ние правим същото, сме военнопрестъпници, когато го правят те обаче, може.Велик двоен стандарт.
307
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да знаем ние тук на изток трябва да търпим всякакви издевателства на американски марионетки, роми, псевдобежанци джихадисти, рязаняци, ЛГБТИ-та, фашисти, комунисти у всякаква друга ултраизмет, а появи ли се лидер готов да ги спре и стане ли ясно, че тая *** е военизирана и агресивна и без бой няма оправия, запада започва да нарича въпросния политик военнопрестъпник защото не търпял издевателствата и своеволията на военизираните терористи и *** и ги спрял със сила.В същото време, когато
306
0
 
17
 
! Отговори
И кой го казва!! преди 2 години
Докато беше главен прокурор в Хага, Карла дел Понте затаяваше постъпващата при нея информация за търговия с органи от страна на албански лидери, свързани с Армията за освобождение на Косово. По-късно, вече като г-жа Никоя тя оповести тази информация, тогава, когато престъпниците и техните покровители от НАТО бяха успели да заличат по-голямата част от следите и да унищожат почти всички доказателства. Само затова Карла дел Понте трябва не да дава указания, а да пише показания в Хага.
305
4
 
15
 
! Отговори
Трябва да има съд, преди 2 години
но за американските президенти, които бомбардираха и сринаха много градове без причина и избиха стотици хиляди мирни граждани! Световният ганстар световенпаразит е САЩ!
304
5
 
10
 
! Отговори
Коя е Карла...? преди 2 години
Доколкото сме чували една американска марионетка, под лога. А нашите лизи гази защо ни я натрапват?
303
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотално неосведомена личност коят би следвало да и се обясни какво ще стане след като се опита някой да арестува Путин или да свалят самолета му които се ескортирта от руски истребители! Такова малоумно заявление може само да спомогне ако някой се опита нещо на практика да направи да се посипят 6000 атомни бомби над сащ и ес! А американските президенденти които само от 1999 год на сам забочнаха безброй войни кога?! А Асандж защо го предадохте на сащ който разкри какво прави американските воени?!
302
2
 
12
 
! Отговори
СС преди 2 години
Да, добра идея. Да бъде арестуван Путин. Само че заедно с него трябва да бъдат няколко американски президенти, също и Зеленски! Тогава наистина ще е справедливо.
301
4
 
19
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 2 години
Тази явно е яла луди гъби тази си мисли Русия като Ирак или Иран . Русия е най мощната държава в света никой не може да се мери с майка Русия точка по въпроса май забравиха че Русия има космическо оръжие или се правят на луди а да не говорим за херпес някой да ли въобще е санувал таково оръжие направо си е микро Вълнова печка и следа не остава от дето мине остава само прашеца.Китай знае това оръжие и не се *** с Русия Китай веднъж имаше проблем на сутринта намериха само прашеца от войниците
300
12
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
Искате ли да ви е мирно селото-арестувайте кмета,а искате ли да ви е мирен Света-арестувайте Путин!...
299
1
 
5
 
! Отговори
ЛЕНИН преди 2 години
ОБИЧАМ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯЗАЩОТО ЕДВАМ 4 КЛАС ЗАВЪРШИХ ПОЧТИ НЕ ГОВОРЯ БЪЛГАРСКИПЪЛЕН *** СЪМ НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВОЖДЪТ ЛЕНИНВЕЧЕ 25 ГОДИНИ СЪМ ДЕПОТАТ ДА ЖИВЕЕ ЛЕНИН УРААААААААА
298
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карла де Понте първо да арестува Гешев!
297
8
 
19
 
! Отговори
Дедо Либен преди 2 години
Путин изми позора, който пияния *** Елцин нанесе на Русия и възвърна самоуважението на руснаците. Не само водка ще има кръстена на него, но и крилатите ракети Кинжал ще бъдат наименовани с нежното, но всяващо ужас у врага име "***". Господ да го благослови и увековечи както на земята, така и на небето. Ще дойде ден, когато той ще бъде канонизиран като АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ !!!!
296
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин изми позора, който пияния *** Елцин нанесе на Русия и възвърна самоуважението на руснаците. Не смо водка ще има кръстена на него, но и крилатите ракети Кинжал ще бъдат наименовани с нежното, но всяващо ужас у врага име "***". Господ да го благослови и увековечи както на земята, така и на небето. Ще дойде ден, когато той ще бъде канонизиран като АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ !!!!
295
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая май си приказва, като пияна със сливата си !!! Когато задържи Американските Президенти за ВойниТЕ им, тогава и Руския !
294
11
 
27
 
! Отговори
факт преди 2 години
тая скоро ще го загази!?
293
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ес институииите са пародия, назначават само неадекватни хора , за да не загреят каква античовешка политика водят.