Кремъл с оценка: Пълната изолация на Русия е невъзможна!

Светът е "много по-голям от Европа", заяви Дмитрий Песков
168
Кремъл с оценка: Пълната изолация на Русия е невъзможна!
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви в неделя, че не е възможно Русия да бъде напълно изолирана, въпреки че Западът продължава да налага санкции срещу Москва заради военната й операция в Украйна.

Още по темата
"Не може да има пълен вакуум или изолация на Русия, това е технологически невъзможно в съвременния свят", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред руската държавна телевизия.

Светът е „много по-голям от Европа“, каза той и добави: „Рано или късно ще трябва да изградим диалог, независимо дали някои отвъд океана го искат или не“.

Западните столици наложиха на Русия безпрецедентни икономически санкции, след като Москва нахлу в Украйна на 24 февруари. Има също забрани за пътуване и замразяване на активи на редица правителствени фигури, включително президента Владимир Путин.

Говорейки за възможността за среща между Путин и президента на Украйна Володимир Зеленски, Песков каза, че това е „хипотетично възможно“, но ще изисква писмен документ, съгласуван от двете страни по време на мирните преговори с Киев.

За да се състои срещата, Песков каза, че делегациите трябва да представят "конкретен документ". „Не набор от идеи, а конкретен писмен документ“, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето са казвали на Джон Атанасов,че такава машина е невъзможна,както и на *** Бърнърс Лий,че такъв начин за пренос на информация е невъзможен.Обаче днес имаме и компютри и интернет.Всичко е възможно,ако хората измислят как да го направят!И откровено казано светът без Русия би бил много по добър.Какво не бих дал за да няма страна дето постоянно ни извива ръцете с цените на горивата и ни заплашва с ядрените си оръжия.Ние,обикновените хора от цял свят искаме мир и спокойствие.Разбрахте ли?
121
2
 
2
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Както стана ясно и Русия в момента ни натиска да признаем македонска нация. Така че да не плачем над чужди гробове и да си гледаме нашия интерес ;) Тия напълно са си заслужили Украйна.
120
0
 
2
 
! Отговори
до150 преди 2 години
Бъркаш времената. От западни колеги знам, че и там не е било много по-различно (само че ограничаващият потреблението фактор са били парите, а тук - принадлежността към партията). Просто сега всичко се произвежда в Китай и има за всички. Ако Китай спре да изнася продукция се връщаме в пещерите. Вече имат и знанията, не само робите.
119
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под това има предвид че пълната изолация на Русия е невъзможна ВСЕ ОЩЕ! Спокойно работи се по въпроса.
118
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, какво се видя досега - нашествие на диваците! MADE IN RUSSIA! Сделано в Россий!
117
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 148Ти наистина ли си вярваш, че при плановата икономика и особено при брежнев нямало остри дефицити или си смотан ***. 70-те и 80- те години колко се чакаше за жигули модел 1960 х помниш ли аз ще ти казжа повече от десет години, да не говорим за по качествени ТВ само с връзки..... *** си ти и фантазьор
116
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен 146 Наистина ли вярваш,че един човек/Горбачов/може да ликвидира СССР?Горбачов осъзна,че съветския социализъм е обречен.С перестройката се опита да го спаси,но този икономически модел е безнадежден.
115
5
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Другарят Песков не лошо да отвори учебника по история и да прочете за рухването на СССР.СССР се сгромоляса след един вид икономически санкции от САЩ със съдействието на Саудитска Арабия.Цената на петрола се срина и СССР фалира.СССР беше несравнимо по-мощна държава от Русия.Илюзия е ,че Русия ще се справи със санкциите.Фалитът е неизбежен.
114
3
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да г-н гьобелс...кандидат императора ти е изолиран...Света ни му наложи санкции...презира ви и следващите 500 г. няма да ви има никакво доверие,ще ви съди за военни престъпления в Украйна...и нямате ракети с които да спрете процесите...нашите са по-смъртоносни...по модерни...по бързи... и сме по-решителни да ги използваме в защита Свободата ни...вашите дори няма да излетят...технология г-н гьобелс,ама продължи да лъжеш "императора"...децата ви ще платят сметката с животите си и с "богатствата"
113
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
я можело...преди месеци само над постове те ми...за секунди от руското и въZраждане ,от...Ниш дори,все на путин крепостни ми плющяха десетки минуси,ровеха ми в устройствата,заплашваха ме...сега вярвам в Държавата си,продължите да работите и вярващите ще станем милиони...не е лесно...но това е пътя!Бог да пази България!!!
112
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
каква изолация бе беден духом убиецо...пхрезирам те...уча и децата си на това...теб,народа ти,децата ти,внуците ти...презирам всичко руско от деня в които гледах как убиваш рускоговорящи украйнци,как рушите домовете им...как ги убивате мирните докато бягат...презирам русия и всичко руско...заради греховете ви в Украйна...минахте хитлер по жестокост и безсмислени убийства...минахте всички човешки граници..
111
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
това е единствената възможност на Света ни,изолация и презрение...скоро китай ще е...с вас,Света ни ще изтегли производствата в китай...и г-н Си ще му се наложи да храни...многомилиардният си народ...без работа и доходи...ще ги храни путин с ...газ...ок,,препоръчвам на г-н Си да отиде в някой манастир...и да се просвети...обрича Народа си на презрение и глад...Света ни ще го има...ще оцелее въпреки ракетите ви с които толкова ни "плашите"русия,китай,иран,с.корея...а ценностите?"императори???
110
3
 
7
 
! Отговори
toti преди 2 години
Ако още не сте забравили комунизма,то докажете че го има и дявола е нищо пред него и чудовищното му намерение да онищожи света за да докаже колко е велик и ИЗОЛАЦИЯТА Е НАГРАДА ЗА ЦЕЛИЯ РУСКИ ,,ЗАСПАЛ'' НАРОД !!!
109
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй че не е възможно русия да бъде напълно изолирана е по-скоро един розов сън на путлеристите. Иначе скоро за нас европейците русия няма да съществува, да се обърнат на изток да се кланят на китайците и страхуват от японците.
108
7
 
8
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Той човекът се опитва да плаши, намеква за ядрен удар ама изолацията не е възможна а е сигурна...
107
10
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Както вървят нещата с Войната си мисля - ЕС и САЩ ще имат общо БВП колкото Сомалия , или по-скоро като Столицата Могадишу .
106
7
 
15
 
! Отговори
Как Сийка преди 2 години
Абе Песков,не разбра ли,че ВСИЧКИ от Европа и МНОГО ДРУГИ СТРАНИ бягат от вас,не ви искат и не желаят да имат нищо общо с вас ?! На никой не му се иска да е притиснат от руския ботуш,да живее под вашите диктати и да мизерства ! Ходете там,където мислите, че ви чакат с отворени обятия-ние няма да им завиждаме !!!
105
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Так е! И ЕС повлякохте със себе си! То той си го и заслужава де!
104
5
 
15
 
! Отговори
Чокумба преди 2 години
А знаете ли ,че икономиките на Нигерия и Русия са еднакви по размер ?
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Използването на непълнолетни *** е чиста форма на педофилство и тези които го правят носят отговорността.