Песков: НАТО няма да попречи на успеха на Русия в Украйна

Според него в момента се води тотална информационна война
13 апр 2023 16:38, Йоана Цонева
75
Песков: НАТО няма да попречи на успеха на Русия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Степента на участие на НАТО в конфликта в Украйна се увеличи, но това няма да повлияе на положителния резултат от специалната военна операция за Русия. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Степента на ангажираност на НАТО в конфликта в Украйна се увеличи. Това води до забавяне във времето, но не може да промени същността на случващото се и най-важното - положителен резултат за нас, поясни той.

Не можем да живеем без победа, така че победата ще бъде сигурна, подчерта говорителят на Кремъл.

Още по темата
Песков посочи, че е посетил Луганск миналата есен и отбеляза, че през последните шест месеца контурите на глобалната война, която се води, са станали по-ясни. Тя стана по-твърда, по-безпощадна, добави той.

По думите му напоследък се е отворил гноен абсцес на геополитиката. Това, което се случва сега, е екзистенциално за Русия. За нас това е въпрос на живот и смърт. И имаме само един вариант - всичко да върви според нас, подчерта Песков.

Говорителят на Кремъл заяви, че в момента се води тотална информационна война.

"И нашата страна, и страните от колективния Запад работят във военно време. НАТО има протоколи за работа с медиите - това е и пускане на дезинформация, и спиране на информационните потоци от чужбина, предупреди той. На този фон ролята на тези, които контролират информационната работа в Русия, стана по-значима", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 1 година
Народ не дал нищо на света освен омраза и болка. Изчезвай руско изчадие
23
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То вече ви попречи. Ако не беше Нато щяхте да сте окупирали цяла държава през 2022г... неприятен народ азиатски
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
спрете му водката на вватенката
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Така е .И като гледам руснаците са се трогнали нали
20
8
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Това е убийство , а не успех.Всички ви намразиха.Загуби Русия.
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 17 Какво оръжие руско имаше в Ирак,бе Едни танкове копия на Т-72 щото сами са си ги правили.А я кажи имат ли натовските танкове шанс в Украйна като стане кал до колене.Има ли НАТО ,армия в Европа,ти като си член на това НАТО,ще отидеш ли да се биеш в Украйна,ще отиде ли някой войник да умира в Украйна за това НАТО.Щото Русия не е Ирак.
18
5
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тоя с Медведев пият някакъв вълшебен сироп и халюцинират яко :)))))))))))))))))))))
17
0
 
7
 
! Отговори
До spoko преди 1 година
Това никога не съм го разбирал :) това, че е 150 милиона не значи абсолютно нищо. Явно логистиката не ти е силната страна. То и на тях не е де :) както се видя.
16
5
 
11
 
! Отговори
до 14 преди 1 година
Виждам, че от яд се чудите вече как да излезте отгоре ама нямате такава опция в този случай :) втората армия в света уж (за някой дори първата щот нали били руснаци разбираш ли) година и половина скоро ще стане не може да се справи с украинската амия която се води 15-а в света по последни данни. Американците изринаха Ирак който беше въоръжен до зъби с руско оръжие за три седмици. И вие тук си мислите, че Русия шанс срещу НАТО ? :))) не може да сте толкова наивни.
15
10
 
7
 
! Отговори
spoko преди 1 година
На всички разбирачи и драскачи тук искам Първо а обърна внимани че Русия е 150 мл.души а в Украйна в момента живеят н повече от 30милиона.Второ Няма как Украйна колкото и да искаме да победи при тези обстоятелста.Ако Нато не даваше оръжия досега всичко да е приключило. И като пишете гледайте реалноста а не пропагандата на Еврогеювете..
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 Е кой ти каза,че става въпрос за градове и села.Те ти държат 20% от територията и ти съсипват икономиката,а всички го харчат пари да издържат Украйна.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Криели се в градовете... И къде ти е фронта бе Е Бахмут и селата около него ,в Авдеевка,Маринка, Угледар и всички села наоколо ей там е фронта,а що този фронт е дълбоко в територия на Украйна,а.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една година и два месеца минаха от три дневната специална операция на великата червена пастмина :)
11
7
 
10
 
! Отговори
до 10 преди 1 година
Не знам защо коментирате теми по които сте толкова слабо информирани :) виждам, че четете главно глупости из фейса :) И какво значи не е постигнала нищо? Руската армия 9 месеца едно село не може да превземеи я изритаха от два големи града и маса територия :)
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големи "успехи", Русия си е една много успешна държава като цяло
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 7 И какво има това НАТО ,бе може ли да не можеш снаряди да произвеждаш.А и няма с какво да ги изстрелват.Нато една година въоръжава Украйна и нищо не постига.
8
2
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Ти да не си от стратегическото командване на руската армия? :))))))))))))
7
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5 ми като е така що украинците нищо не могат да направят на фронта,а се крият в градовете.
6
5
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
Руснаците много добре знаят, че ако НАТО се намеси нямат никакъв шанс. За това и почнаха да се перчета с ядрени ракети сякаш само те ги имат просто защото конвенционалната им армия не става за нищо.
5
7
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
Оф добре :)