Москва: Доставките на оръжие за Украйна са антируски акт

Русия водела отбранителни военни действия срещу Запада
20 апр 2023 08:49, Елка Василева
131
Москва: Доставките на оръжие за Украйна са антируски акт
Снимка: архив, БГНЕС

Русия води отбранителни военни действия срещу Запада и разглежда всякакви оръжейни доставки за Украйна като открито враждебен антируски акт, заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова в отговор на изявлението на корейския президент Юн Сук Йол относно евентуалното предоставяне на военна помощ на Украйна, предаде ТАСС.

Още по темата
"Русия води отбранителни военни действия срещу колективния Запад, който е избрал марионетния режим в Киев за оръжие на своята хибридна марионетна война срещу нас. В тази ситуация всякакви оръжейни доставки за Украйна - независимо откъде идват, се разглеждат като откровено враждебен антируски акт", подчерта говорителката.

"Подобни стъпки биха имали изключително негативно въздействие върху двустранните отношения с държавите, които ги предприемат, и биха били взети предвид при формирането на руските позиции по въпроси, които засягат основните интереси на съответните държави в областта на сигурността. В случая с Република Корея може да става дума за подходи към разрешаването на ситуацията на Корейския полуостров", посочи Захарова.
(БТА, Владимир Арангелов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Владислав Амосов от Якутия, екс офицер от Главно Разузнавателно Управление ГРУ на РФ премина на страната на Украйна. Защото Русия започна бандитска война. Той създава Сибирсия Батальон от бойци от Сибир, решили да свалят Путинския престъпен режим.
86
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Кажи му бобчо и не го обиждай повече!Не се ли чувстваш малко нагъл,като твойте гурута рашистите?!Те са се разпростряли на 12000 км територия,но ако може ще налапат и Украйна и Прибалтийските държавици?!И това защото ти и господарите ти от блатная сте нагли до Н та степен.Разбирате само от юмрук по мордата и озъптяване,каквито методи се прилагат за бандюги като теб и любимите ти путинисти!!Стига си ми правил реклама на диви азиатци,а си земи багажа и с Копейкин директно за Масква Т,ЪПАНАР!!
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 88 До боби - лъжецаУкрайна, Грузия и Прибалтика не се съгласиха" А тези страни плащали ли са някакви дългове на СССР?///Дълговете на СССР са били 85 млрда$, Русия заграбва всички задгранични имущества, вкл. посолства, филиали фирми на СССР и тяхните активи. Всичко това е на стойност стотици млрди $
84
0
 
3
 
! Отговори
Ох боли преди 1 година
Ако тази снимка на Маша е актуална, то се вижда: Старее Маша, старее!
83
4
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен "Украйна, Грузия и Прибалтика не се съгласиха" А тези страни плащали ли са някакви дългове на СССР? Нали се сещаш че в световното наследствено право ако наследяваш наследяваш и активите и пасивите(дългове) може да се откажеш но се отказваш и от едните и от другите!!!
82
7
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен 87 Според САЩ когато правеше същото с Югославия е Военна Операция за принуждаване към и там следват политически определения. Бомбиха ли ВСИЧКО включително и посолства на чужди държави и дори не се извиниха? Е ОТГОВОРЪТ Е СВО за ПРИНУЖДАВАНЕ НА УКРАЙНА към ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ, ДЕНАЦИФИКАЦИЯ и ОСИГУРЯВАНЕ НА СИГУРНОСТТА НА ЛУГАНСК, ДОНЕЦК, ЗАПОРОЖИЕТО И ХЕРСОН.
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В рашистанците ще останат май ще останат без ИНТЕРНЕТ, мобилните оператори са предупредили че цените ще скочат до 100пъти!Ха,ха,хи,хи,хо,хо!
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плътно до Путин на подсъдимата скамейна за военнопрестъпници в Хага ще бъде и тая пияница -травестит Захарова
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А да нападнеш съседа си , братския украински народ , да убиеш десетли хиляди войници , да обстрелваш жилищни райони и дса убиваш всеки ден цивилни , вкючително малки деца КАКВО Е ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
78
5
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Грозната истина кое от казаното от мен не е истина или просто съм цитирал еди коя си медия? Колко пъти пиша подобен пост никой не ми отговори
77
5
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен 13.08.2022 Международните рейтингови агенции S&P и Fitch понижиха в петък рейтинговите си оценки за Украйна в чуждестранна валута до селективен дефолт и рестриктивен дефолт - новина от българските медии. Украйна е отказала обслужването на 20 милиарден заем. Следствие на руската инвазия, започнала на 24 февруари, Украйна е изправена пред свиване на икономиката с 35%-45% през 2022 г. и месечен фискален дефицит от 5 млрд. долара. Изглежда че и българските медии не четете...
76
0
 
6
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
Колеги да се спори с Боби и да се опитвате да водите с него диалог на база факти е загуба на време. Той си пуска грамофонната плоча и не млъква докато не си изпее целия репертоар. Пробвал съм и не става. Затова вече му бия минуса без да чета глупостите, а камо ли да му отговарям.
75
6
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен когато са приели конституцията на Украйна в нея са записали че ВСУ(армията) не може да се ползва за решаване на вътрешни проблеми. Киев обяви АТО и включи Армията на пълна мощност и с тежка артилерия и самолети бомбери, ударни хеликоптрери, бронирани части... срещу недоволните в Донбас.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 74Украйна е член на ООН още от създаването на организацията.Въптеки това, те подновиха членството си през 90те, защото през 1948г.е приета като УССР.Русия, като РСФСР не е била член на ООН, нито през 90те подала документи за членство. През 90те в Ташкент е подписан документ, че бивши 12 републики(без Балтика) са правоприемници на СССР. От което излиза, че Русия не й е дадено право, да се смята за такава.
73
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Реалист преди о да година Украйна обяви ДЕФЛОТ - ОФИЦИАЛНО. От тогава как съществува това "държавно образование" как води война - съществува само на вливане на средства от САЩ и НАТО. НИКАКВА САМОСТОЯТЕЛНОСТ - РЕАЛНО Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ(да не кажа друг тремин т**п)
72
4
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Болните от Кремъл продължават да се държат, сякаш такава държава Украйна няма! Предстои им тежко изтрезняване, за сметка на Тия, които им ръкопляскаха ! Времето се затопля, по-хубавото тепърва предстои!
71
7
 
13
 
! Отговори
До Боби преди 1 година
БРИКС е една абревиатура измислена от менаджер на Голдман Сакс който, с счетоводна цел, за свое улеснение, е обединил имената на бондовете на няколко бързо развиващи се икономики които банката е продавала като общ продукт. По-късно са добавили и С(ЮАР). Тези държави нямат нищо общо една с друга и даже не търгуват особено помежду си. Повечето от тях произвеждат суровини. Просто руско-китайската пропаганда го подхвана това име като, че ли е някакъв политически идеен съюз. Не е. И няма да бъде никога.
70
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби 71 - Ама за какви антиконституционни неща говориш? Кое срещу конституцията на държава, която НЕ Е формално освободена от задължения към СССР (няма подписан такъв правен документ досега!!!), та кое е НЕредно срещу такава държава, която не би трябвало да същестува в правния свят? Въобще не знам КАК са приели Укрия в ООН, ама като се отчете, че там САЩ дирижират нещата - всичко може да се направи ))) Какъв ЕС, какво НАТО, какво 5 лева като перспектива за такава неформализирана държава?!
69
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зaxyupeва е лошия вестоносец, да обира плюмките за путин!
68
6
 
11
 
! Отговори
Унуфри преди 1 година
Когато русия се разпадне ще има велик банкет.