Русия отмъщава: Експлозии и стрелба в Киев

4 етажна сграда гори в един от кварталите
Обновена: 4 май 2023 22:47 | 4 май 2023 22:44, Нели Христова
118
Русия отмъщава: Експлозии и стрелба в Киев
Снимка: БГНЕС

Сирените за въздушно нападение звучат в украинската столица Киев, като в града бяха регистрирани експлозии, съобщи CNN.

По информация на "Киев Индипендънт" в града е задействана противовъздушната отбрана и са регистрирани няколко експлозии.

Според информационна агенция "Укринформ" в столицата се чуват и звуци от стрелба.

Кореспондент на АФП е забелязал дрон, който противовъздушната отбрана се опитвала да свали.

Имало е експлозии и пожар в жилищния квартал Соломянка в град Киев, заяви кметът Виталий Кличко в публикация в Telegram, добавяйки, че това може да са отломки от БЛА. Спешна помощ е на място, според Кличко.

"В квартал Соломянка спасителите локализират пожар в 4-етажна сграда. Площта на пожара е 50 квадратни метра (538 квадратни фута)", добави той. „Досега никой не е търсил медицинска помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
никой преди 1 година
До До 91Затова дъщерята на сталин избяга в Америка -да живее в палатка
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонименКогато убиваш хора не било война а специална операция, браво
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че частите на Ахмат са готови да навлязат в Бахмут, ако нещо се случи. "Ако по-големият брат Пригожин и Вагнер напуснат, тогава Генералният щаб ще загуби опитна бойна част, а по-малкият му брат Кадиров и Ахмат ще дойдат на негово място в Артьомовск", каза Кадиров. Той отбеляза също, че му е неприятно да чуе последните изказвания на Пригожин, двойно по-неприятно е, че ръководството на Министерството на отбраната не коментира и не се среща с ръководството на ЧВК "Вагнер". Ако има недостиг, значи трябва да се обясни.
78
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
къде избяга зеления плъх бе? усети че работата чурук?....колко милиарда прибра на ония буд-али и сега ще ду-хне към южна америка!
77
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Що лъжете!? Дронът над Киев е украински ------- това в некой савецки вестник ли го прочете?
76
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за кое по точно отмъщава Русия ? За това че повече от година няма по голям град в Украйна който не е бил бомбандиран? За това че вече избиха хиляди цивилни ? За това че незаконно анексират територии на чужда държава ? За кое по точно Русия отмъщава ,че не ми е съвсем ясно ? Ако все пак нещо вземат от Украйна да се готвят за поне десетилетие саботажи и терористични актове - това е доказана тактика срещу по голям противник.
75
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи укрите сами си стрелят по жилищните сгради, но бързат да обвиняват някой друг. И евроатлантическата пасмина веднага определя кои са фашистите? А те се оказаха украинци. ФАКТ
74
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво се оказа? Урките си пуснали дрон над жилищен район и са си го свалили.
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво има да отмъщават. То Украйна има да си отмъщава.
72
7
 
15
 
! Отговори
Чакаме Зеленски преди 1 година
От Русия чакат Зеленски да се върне в Киев. Една хиперзвукова ракета в бункера му ще му се отрази добре. Каквото си е надробил. това ще сърба.
71
6
 
21
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Анонимен 95: Ако някой стане гражданин на Русия съвсем не е сигурно, че ще отиде на фронта. Мобилизираните са само триста хиляди. Но който стане гражданин на Украйна рискува да го хванат в мола или даже направо на улицата и да го пратят в месорубката. И все по-зле ще става. При тия загуби ...
70
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 91Смешното е, че ако на двамата ни се наложи да изберем ново място за живеене, допускам че си България просто за аргумента, и ти и аз ще изберем или Европа или кравария. Но няма да е Русия. Руско гражданство няма да приемеш, защото ще си един от първите на фронта без някой да те пита какви са ти настроенията. Не знам и защо реши, че съм фен на американците, ама както и да е.
69
6
 
14
 
! Отговори
До 91 преди 1 година
А ти отиди до кравария да видиш как спят по палатки на улиците и на земята в големите градове но в крайните квартали не по центъра.
68
6
 
13
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Странна работа. Над Киев са свалили Байрактар ТБ2, при което са възникнали два пожара. Уж Байрактара бил загубил управление. Странна украинска математика отново.
67
15
 
6
 
! Отговори
Кори преди 1 година
Киев е гърмян заек, хората се държат и градът е жив. Ще видим ако западат бомби в белокаменната, как ще реагират московчани. До Урал ще бягат. Случвало се е !
66
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе няколко русофили съберете 200 рубли, отидете до Русия, изберете няколко града на случаен принцип, или ако искате нека да са по цивилизованите (Москва, Санкт-Петербург). Отидете, отидете и вижте какво е държава от третия свят. Гарантирам, че ще се върнете русофоби. Отидете и вижте дървени къщи и външни тоалетни, 2023г, 2 км от Москва. Ще усетите наглото и враждебно отношение спрямо българите. Като сте неспособни да прочетете две книги, поне отидете да видите с очите си.
65
0
 
12
 
! Отговори
1 2 3 преди 1 година
Имам чувството ,че тук пишат два три платени драскачи. Що ги четем само не зная?
64
6
 
31
 
! Отговори
Що лъжете!? преди 1 година
Дронът над Киев е украински, турски Байрактар, руснаците такива нямат. С една дума укропите сами си пускат дрона, сами си го свалят. Първи излъгаха, че е руски, после се усетиха и си признаха. Ами, хохли, кво да ги правиш.
63
4
 
33
 
! Отговори
2 преди 1 година
ВСУ обаче отработиха позициите на руснаците с артилерия, след което пуснаха щурмовите части, които успяха да ги хванат в "клещи". Обаче до средата на деня ВС на РФ освободиха обкръжените части и стана ротация. Руснаците продължиха позиционната борба, укрепвайки се на изток от кариерата.
62
3
 
32
 
! Отговори
1 преди 1 година
Белогоровка, разположена между Лисичанск и Северск, се държи от ВСУ. През последните месеци руските бойци се опитват да освободят това селище. Вчера подразделения на ВС на РФ, ръководени от Ахмат-Север, се вклиниха във фашистката отбрана близо до компресорната станция в индустриалната зона югоизточно от населеното място. След като успяха да прочистят сградите, частите заеха отбрана.