Лавров във видеообръщение: Крим и Севастопол са неразделна част от Русия

Имаме ясни перспективи за по-нататъшно развитие, каза той
Обновена: 16 мар 2024 18:09 | 16 мар 2024 17:45, Анисия Иванова
393
Лавров във видеообръщение: Крим и Севастопол са неразделна част от Русия
Снимка: БГНЕС

"Крим и Севастопол са неразделна част от Русия и въпросът чии са тези територии завинаги е затворен", е заявил руският външен министър Сергей Лавров във видеообръщение, посветено на 10-ата годишнина от анексирането на Крим, предава ТАСС.

Според министъра през последните години е било възможно да се преодолеят много проблеми, които са наследени от Украйна.

"Имайки ясни перспективи за по-нататъшно развитие, жителите на Крим могат да гледат в бъдещето с увереност и оптимизъм", добавя той.

Лавров е подчертал, че в "Крим стриктно се спазват правата на всички граждани, без изключение, независимо от националността и езика".

Руският външен министър е оценил, че "по-нататъшното развитие на ситуацията показва, че обединението на Крим с Русия е единственото правилно решение", предаде "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
2
 
2
 
! Отговори
До 338 преди 2 месеца
Да
302
10
 
17
 
! Отговори
Лакома мечка преди 2 месеца
До Алекс"Заграбиха Добас", дето от векове са над 90% руснаци? Американска социологическа агенция преди СВО проведе проучване в тези области. Над 60 % бяха за ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ към Русия!!! И то когато там вилнееха Торнадо, Азов и кой ли не! Айде пак плачете за фалшификации? Изборите в Украйна бяха честни след Майдана? Нюлън определя кой ще е министър председател. Байдън кой ще е главен прокурор. Истинска правова и демократична държава! Направо без преговори в ЕС! "ММАйната й на ЕС". Цитирам Нюлан.
301
11
 
16
 
! Отговори
Мм да! преди 2 месеца
"Крим и Севастопол са неразделна част от Русия и въпросът чии са тези територии завинаги е затворен" Е, това го знаеме и без Лавров да ни го съобщава! Приятен ден!
300
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия си върна регионите и от другата страна курилите, наби джихади джонитата в Сирия, пък ти си дрискай още кой кскво не можел да спечели. Между другото в македония албанският е официален, а българският не, понеже евроатлантизма така диктува.
299
3
 
8
 
! Отговори
ЦПЗ преди 2 месеца
Ама кажи сега къде е истинския Путин че станаха много версите. В хладилник ли е, в пансион ли е, раково болен ли е, или вуду куклата която му направи преди няколко години е двойникът му, обаче не ти хареса и сега има тройник?
298
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фашугата, на дементния ли се надяваш още? Какво стана с азов кракен айдар и десен сектор че опря до един сенилен?
297
18
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ДАНО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЗА ДА ПРИКЛЮЧИМ ЗАВИНАГИ С НЕДОРАЗУМЕНИЕТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗПАДНЕ НАПЪЛНО И ДА ИМА ПО-СВЕСТНИ ДЪРЖАВИ! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ СЪС СЕ НЕЛЕГИТИМНИЯ САМОЗВАН ТЕРОРИСТ ПУТИН!
296
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фашугата, не си актуален. Всяка стъпка ви се следи и полудяваш от яд. Салта правиш, никове мениш, полза няма. Виж се - Фонд Сорос-Казахстан преобразуют в экспертно-аналитический центр (хаб) CAPS Unlock (Central Asian Policy Studies. Мислиш че никой не ви знае номерата?
295
5
 
8
 
! Отговори
За фашугата преди 2 месеца
Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на днешна Украйна и съседни части от днешна Русия
294
16
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ГЛАСУВАНЕТО В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е СЛЕДНОТО: ВЪВЕЖДАТЕ СИ ЕГН-ТО И СИ ИЗБИРАТЕ КАНДИДАТА И ТОВА Е! НАЕМА СЕ ЕДНА СТАЯ С 20 ЧОВЕКА КОИТО ИМАТ ДОСТЪП ДО СПИСЪЦИТЕ С ЕГН И ЗА 3 ДНИ ЩЕ НАБЕРАТ ПОНЕ 30 МИЛИОНА БРОЯ ГЛАСА ДА ЛА-Й-Н0ТО ПУТИН!!! ПЪЛНА СМЕШКА. ГЛАСУВАНЕ ПО ИНТЕРНЕТ ТРЯБВА ДА Е ДОСТЪПНО САМО ЗА ХОРА С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС КАКТО Е В ФАЩ! НО В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА!
293
4
 
3
 
! Отговори
За фашугата преди 2 месеца
Карпатска Украйна е кратко съществувала непризната държава, провъзгласена на 15 март 1939 г. в град Хуст на територията на едноименната автономна област, влизаща тогава в състава на Втората чехословашка република. Непризнатата държава просъществува точно един ден до 16 март, когато унгарските войски навлизат в град Хуст (по други данни до 18 март, когато Унгария окупира цялата територия на Карпатска Украйна).
292
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Западното общество без да е минало през комунизъм разви болестите на развития социализъм: раздут бюрократичен щат, посредственост на управляващия елит, геронтофилия в управлението, спускането на партийни решения нямащи общо с реалността. Заради партийната линия не се виждат зародилите се проблеми, противоречия и парадокси, което ще доведе до същата икономическа, политическа и демографска бъркотия, каквато преживя СИВ.
291
12
 
11
 
! Отговори
бум бум по рашистите преди 2 месеца
А то затова ли през ден гърми по някой кораб в Севастопол?
290
17
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Добре,взехте Крим без проблеми.Обаче руската лакомия е безгранична.Реши да заграби Донбас,а след това и цяла Украйна.Това вече беше нетърпимо и се наложи Украйна да извади дебелата тояга и да цапардоса ненаситната Мечка.Лека полека Мечката ще се научи да не пипа чуждото.
289
14
 
11
 
! Отговори
Drake преди 2 месеца
Нахал
288
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
287
8
 
11
 
! Отговори
Коко преди 2 месеца
Много ясно, какви да са ?
286
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
312 ти май не знаеш че Крим никога не е бил "украински" защото е автономия. Казуса отдавна не е за Крим, а за територията с истиско име Малорусия, а не като се нарича заради това че е в края - крайна.
285
8
 
6
 
! Отговори
Бен Ган преди 2 месеца
Какви права бе, чичи? Вие даже нямате такива за гласуване!
284
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
301 Петербург е руски град , а не финладски или шведски. Ако е имало някакво селище отдавна то не е било Петербург. Крайно време да престанете да се напъвате с преиначаването. Куршума е гарантиран.